2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar dün parça düştü bugün gittim değerim 28 düşmüş kimyasal geçirip yeniden hamile kalanlar neye dikkat ettiler 1 ay korun dedi doktor sadece
geçmiş olsun. daha önce bahsetmiştim. biz de kimyasaldan sonra bir ay ara verip yeniden denemiştik hamile kalmıştım. sigarayı bırakmıştım kimyasala hamile kaldığımda. 11 Ekim 2019'da hamileliğimi öğrendiğim gün bıraktım ve hala içmiyorum. tek bunu söyleyebilirim sanırım.

Aramıza hosgeldin ölüyorum bukantidan halim.kalmadi bugün doktor ilaç yazdı bakalimmiyi gelecek mi
ah sanırım benimki sabah bulantısıymış, kahvaltı yapınca geçti. umarım günden güne seviye atlatmaz. çok zor biliyorum. inşallah senin de bulantıların azalır. bu arada tebrik ederim. çok sevindim. artık eşe dosta haber verirsiniz :)

Kızlar migren atagim geldi geceden beri öldürdü beni😭 ne yapmalıyım? İlaç kullanamıyorum hamilelik var diye
1 derin leğenin içine soğuk su + buz ellerin soğuktan kesilene bildiğin uyuşana kadar bileklerine kadar sok canım dayanabildiğin son noktaya kadar dayan 4-5 kere tekrarla baş ağrının hafifleyip geçtiğini göreceksin. Fizyoterapist arkadaşım öğretmişti hamileliği böyle atlattım birde parol içebilirsin geçmiş olsun 🙏🏼

Merhabalar dün parça düştü bugün gittim değerim 28 düşmüş kimyasal geçirip yeniden hamile kalanlar neye dikkat ettiler 1 ay korun dedi doktor sadece
Kimyasal gebelik oluşmadan son bulması olduğu için bişey önermiyorlar ekstra
1 ay korun demelerinin sebebi regl döngünün oturması canım sen reglini olduktan sonra folat veya folik asit kullanmaya başla önden başlamak çok daha iyi

1 derin leğenin içine soğuk su + buz ellerin soğuktan kesilene bildiğin uyuşana kadar bileklerine kadar sok canım dayanabildiğin son noktaya kadar dayan 4-5 kere tekrarla baş ağrının hafifleyip geçtiğini göreceksin. Fizyoterapist arkadaşım öğretmişti hamileliği böyle atlattım birde parol içebilirsin geçmiş olsun 🙏🏼
Parol içtim geçmezse Deneyeceğim canım teşekkür ederim 🙂

Doktor bana korunmana gerek yok demisti korunmadim ben. Ayaklarini sicak tut cok agrin oluyo yoksa. Baska da yapacak bisey yok takip edip degerlendirceksin

X