- 2 Kasım 2021
- 924
- 805
tebrikleeerrrKalp atışını duydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikleeerrrKalp atışını duydum
bir günlük bir grev mi benim de cuma randevum varKızlar sağlık çalışanları çarşamba grev yapacakmış aciller çalışacakmış sadece doktor programınızı buna göre yapın özel hastaneler sahilmi bilmiyorum ama bilginize
Gozun aydin canim darisi saglikla kucagina almanaKalp atışını duydum
Aramıza hosgeldin ölüyorum bukantidan halim.kalmadi bugün doktor ilaç yazdı bakalimmiyi gelecek mibu sabah kokulara karşı hassaslaştığımı fark ettim gözümü açtığım gibi. midem bulanıyor
haha sağ ol ama böyle kalırsa çekilir vallla. kahvaltı yapabildim. kızıma hamileliğimde çok ama çok zordu. her şeye öğrüyordum. yemek yiyemiyordum. sata göre 6+6dayım. gelecekten duyrulur.Senin maraton simdi basliyor Allah yardimcin olsun
geçmiş olsun. daha önce bahsetmiştim. biz de kimyasaldan sonra bir ay ara verip yeniden denemiştik hamile kalmıştım. sigarayı bırakmıştım kimyasala hamile kaldığımda. 11 Ekim 2019'da hamileliğimi öğrendiğim gün bıraktım ve hala içmiyorum. tek bunu söyleyebilirim sanırım.Merhabalar dün parça düştü bugün gittim değerim 28 düşmüş kimyasal geçirip yeniden hamile kalanlar neye dikkat ettiler 1 ay korun dedi doktor sadece
ah sanırım benimki sabah bulantısıymış, kahvaltı yapınca geçti. umarım günden güne seviye atlatmaz. çok zor biliyorum. inşallah senin de bulantıların azalır. bu arada tebrik ederim. çok sevindim. artık eşe dosta haber verirsiniz :)Aramıza hosgeldin ölüyorum bukantidan halim.kalmadi bugün doktor ilaç yazdı bakalimmiyi gelecek mi
1 derin leğenin içine soğuk su + buz ellerin soğuktan kesilene bildiğin uyuşana kadar bileklerine kadar sok canım dayanabildiğin son noktaya kadar dayan 4-5 kere tekrarla baş ağrının hafifleyip geçtiğini göreceksin. Fizyoterapist arkadaşım öğretmişti hamileliği böyle atlattım birde parol içebilirsin geçmiş olsunKızlar migren atagim geldi geceden beri öldürdü beni ne yapmalıyım? İlaç kullanamıyorum hamilelik var diye
Kimyasal gebelik oluşmadan son bulması olduğu için bişey önermiyorlar ekstraMerhabalar dün parça düştü bugün gittim değerim 28 düşmüş kimyasal geçirip yeniden hamile kalanlar neye dikkat ettiler 1 ay korun dedi doktor sadece
Parol içtim geçmezse Deneyeceğim canım teşekkür ederim1 derin leğenin içine soğuk su + buz ellerin soğuktan kesilene bildiğin uyuşana kadar bileklerine kadar sok canım dayanabildiğin son noktaya kadar dayan 4-5 kere tekrarla baş ağrının hafifleyip geçtiğini göreceksin. Fizyoterapist arkadaşım öğretmişti hamileliği böyle atlattım birde parol içebilirsin geçmiş olsun
İnşallah hayırlısıyla güzel gelir canım sonuç. Grev kesinmiş ama özeller ne durumda onu bende merak ediyorum. Senin özelde miydi?Hiç istemeye istemeye kan vermeye gittim hayırlısı.
Kızlar çarşamba grev kesin mi ben randevum çarşamba ya
Canımm hosgeldın hayırlı ugurlu olsun şimdidenBen daha bisey hissedemedim ya sag ve sol kasigim ikiside agriyo goruntudede bisey yok
Bu başlığın başında ki liste değil mi?topik derken bu yazıştığımız topiği mi sordunuz?
Özelde canımİnşallah hayırlısıyla güzel gelir canım sonuç. Grev kesinmiş ama özeller ne durumda onu bende merak ediyorum. Senin özelde miydi?
Doktor bana korunmana gerek yok demisti korunmadim ben. Ayaklarini sicak tut cok agrin oluyo yoksa. Baska da yapacak bisey yok takip edip degerlendirceksinMerhabalar dün parça düştü bugün gittim değerim 28 düşmüş kimyasal geçirip yeniden hamile kalanlar neye dikkat ettiler 1 ay korun dedi doktor sadece
hahah evet, ekliyorum birazdan.Mesajlara bakınca böyle ekleniyormuş sanırım listeye :)
Yaş; 25
İstanbul
sat; 12.11.2021
İlk çocuk
Bende çarşamba gidicem ama benımki özel etkilemez herhaldeKızlar sağlık çalışanları çarşamba grev yapacakmış aciller çalışacakmış sadece doktor programınızı buna göre yapın özel hastaneler sahilmi bilmiyorum ama bilginize