2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kötü düsünme sağlıkla doğuracaksın inşallah Allahın izniyle

evet devam et dedi doktor ilk hamile olduğumu öğrendiğimde vermişti

Merhabalar dün parça düştü bugün gittim değerim 28 düşmüş kimyasal geçirip yeniden hamile kalanlar neye dikkat ettiler 1 ay korun dedi doktor sadece
geçmiş olsun canım kimyasaldan sonra inan daha hızlı hamile kalınıyor. bol meyve yeyip multivitaminlere başlayabilirsin.

Ben geçtiğimiz ay kimyasal geçirdim ama çok başındaydı adetim iki gün geçince başladı kanamam ve ilk o gün yaptırdım beta hcg 23 çıkmıştı parça vs düşmedi yoğun ama ağrısız bir adet dönemi geçirdim. Doktora sormadım ama korunmadık biz

Merhabalar dün parça düştü bugün gittim değerim 28 düşmüş kimyasal geçirip yeniden hamile kalanlar neye dikkat ettiler 1 ay korun dedi doktor sadece
Gecmis olsun kasim ayinda kimyasal gebelik yasadim son adet tarihim 10 kasimdi korunmadik ekstra biseyde yapmadim bu ay tekrar hamile oldugumu ogrendim

hayırlı haftalar fıstık cici anneler:)
yazılanları okudum da analık ah analık:) babalar keyifte tedirginlik bizde telaş bizde hamilelik halsizlik tarzı şeyler bizde kendi kendimize içimizi rahatlatmaya sabırlı olmaya çabalıyoruz. Tabiki iyi ki varlar bin şükür hallerimize ama analık bambaşka iyiki de anayız...
Benim eşim tabiki sevindi isteyerek te planladık ikinci bebişimizi, ama babasının hastalık teşhisi ile aynı döneme denk geldi evde ruhsuz gibi... ben de doğal olarak ilgi bekliyorum takılıyorum ama belli de etmemeye çalışıyorum içten üzülüyorum. Rabbim inşallah kayınpederime de sağlık versin bana da sağlıklı bir hamilelik te bu süreci atlatalım.
Bu arada baya kalabalıklaştık bereketli bir grup oldu Rabbim hepimize sağlık huzur versin güzelce bebeklerimizi kucaklayalım.

Canım kötü düsünme sağlıkla doğuracaksın inşallah Allahın izniyle
Bir sürü ihtimal var, insan bir noktada düşünmüyor değil ama dediğin gibi pozitif olmak en doğrusu. sonuçta her şey olacağına varıyor. sağ ol. inşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz.

Tamam teşekkür ederim geçmiş zaman ama sana da geçmiş olsun bu bilgi baya aydınlatıcı oldu

660 lardaydı en son değerim dün baya bir parça geldi belki o yuzden dedi bu ay içinde de ara ara kanaman olur dedi

Ben kimyasal olunca geçen ay bu ay üç defa üst üste verdim doktor durdurdu şimdi bile için içimi yiyo ama sabrediyorum 17 si cuma randevum var
Canım doktora gidince mutlaka haber ver olurmuş? Aramizda bikaç gün var diye biliyorum. Bende ayın 30 na randevu aldim ne kadar geç gidersem o kadar iyi diye sartladim kendimi. En azından birbirimize bakarak tahmin yürütülür diye dusunuyorjm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…