- 20 Temmuz 2020
- 359
- 1.715
Beni de ekleyebilir misinizhahah evet, ekliyorum birazdan.
Hosbuldum canim benim hepimize hayirli ugurlu olsun insallHCanımm hosgeldın hayırlı ugurlu olsun şimdiden
Canım kötü düsünme sağlıkla doğuracaksın inşallah Allahın izniyleBiri açar diye bekledim ama açan olmadı. Sonradan başlığı birine devretme seçeneği olsa keşkeicim rahatlardi. Insallah ben de seni bekliyorum zaten. Cok Kanim kaynadı sana. Cok zarif, kibar ve düşüncelisin. Bu zamanda zor bulunan meziyetleri bunlar
evet devam et dedi doktor ilk hamile olduğumu öğrendiğimde vermiştiKimyasal gebelik oluşmadan son bulması olduğu için bişey önermiyorlar ekstra
1 ay korun demelerinin sebebi regl döngünün oturması canım sen reglini olduktan sonra folat veya folik asit kullanmaya başla önden başlamak çok daha iyi
İnsallah canımmHosbuldum canim benim hepimize hayirli ugurlu olsun insallH
canım sağlıklı ol da yine gelecek bebişin Allahın izniyle üzüldükMerhabalar dün parça düştü bugün gittim değerim 28 düşmüş kimyasal geçirip yeniden hamile kalanlar neye dikkat ettiler 1 ay korun dedi doktor sadece
geçmiş olsun canım kimyasaldan sonra inan daha hızlı hamile kalınıyor. bol meyve yeyip multivitaminlere başlayabilirsin.Merhabalar dün parça düştü bugün gittim değerim 28 düşmüş kimyasal geçirip yeniden hamile kalanlar neye dikkat ettiler 1 ay korun dedi doktor sadece
Gecmis olsun kasim ayinda kimyasal gebelik yasadim son adet tarihim 10 kasimdi korunmadik ekstra biseyde yapmadim bu ay tekrar hamile oldugumu ogrendimMerhabalar dün parça düştü bugün gittim değerim 28 düşmüş kimyasal geçirip yeniden hamile kalanlar neye dikkat ettiler 1 ay korun dedi doktor sadece
Bir sürü ihtimal var, insan bir noktada düşünmüyor değil ama dediğin gibi pozitif olmak en doğrusu. sonuçta her şey olacağına varıyor. sağ ol. inşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz.Canım kötü düsünme sağlıkla doğuracaksın inşallah Allahın izniyle
ekledim hemen. tebrikleeerBeni de ekleyebilir misiniz
Yaş 26
Sat 03.11.2021
Gaziantep
İlk çocuk
Tamam teşekkür ederimBisey olacagini sanmam ben 7 aylik hamikeyken gobegimin ustune dustum sokakta. Ellerim doluydu yavaslatamadim bile pat die indim. Kosa kosa hastaneye gittik. Bebek tabi korkmus kaskasti kesilmisti ama suyun icinde oldugu icin korunmustu. O dusmeyle bile bisey olmadiysa yuzustu yatinca hic bisey olmaz. Yuzustu hangi taraf rahatsa o tarafa yat. Zaten buyudukce rahatsiz oldugunda durtecek seni bunu sevmedim cabuk dön die uyandircak falan
660 lardaydı en son değerim dün baya bir parça geldi belki o yuzden dedi bu ay içinde de ara ara kanaman olur dedigeçmiş olsun canım kimyasaldan sonra inan daha hızlı hamile kalınıyor. bol meyve yeyip multivitaminlere başlayabilirsin.
Ben geçtiğimiz ay kimyasal geçirdim ama çok başındaydı adetim iki gün geçince başladı kanamam ve ilk o gün yaptırdım beta hcg 23 çıkmıştı parça vs düşmedi yoğun ama ağrısız bir adet dönemi geçirdim. Doktora sormadım ama korunmadık biz
geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucagınıza alırsınızGecmis olsun kasim ayinda kimyasal gebelik yasadim son adet tarihim 10 kasimdi korunmadik ekstra biseyde yapmadim bu ay tekrar hamile oldugumu ogrendim
Canım cok üzüldüm gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorumMerhabalar dün parça düştü bugün gittim değerim 28 düşmüş kimyasal geçirip yeniden hamile kalanlar neye dikkat ettiler 1 ay korun dedi doktor sadece
Canım ne oldu sonuç?Hiç istemeye istemeye kan vermeye gittim hayırlısı.
Kızlar çarşamba grev kesin mi ben randevum çarşamba ya
Çok geçmiş olsun canım öyleyse senin epey yerleşme olmuş doktorunun dediklerine göre hareket etmen en sağlıklısı o vakit660 lardaydı en son değerim dün baya bir parça geldi belki o yuzden dedi bu ay içinde de ara ara kanaman olur dedi
Canım ne oldu sonucun :)Çok teşekkür ederimbugün tekrar gidicem kan vermeye bakalım nasılmış minik beğenmiş mi yerini kalmaya niyeti var mıymış :)
Canım doktora gidince mutlaka haber ver olurmuş? Aramizda bikaç gün var diye biliyorum. Bende ayın 30 na randevu aldim ne kadar geç gidersem o kadar iyi diye sartladim kendimi. En azından birbirimize bakarak tahmin yürütülür diye dusunuyorjmBen kimyasal olunca geçen ay bu ay üç defa üst üste verdim doktor durdurdu şimdi bile için içimi yiyo ama sabrediyorum 17 si cuma randevum var