2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Seneye bu zamanlar yine hamile olmak dileğiyle Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Ben de seninle aynı düşünüyorum canım. Ama işte benim bebeğim biraz basenli annesi gibi içine sığar mı sığmaz mı zaman içinde, o aklıma takılıyor. Bir debacakların girdiği bölüm keskin mi, bacağını keser mi acaba

Amiiiin herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl olsun minnaklarla
Evet ben deli gibi kusuyordum bu günlerde sanırım bir kaç gün sonrada covid olmuştum

Uzun yola çok çıkıyoruz. Uyuyor o da ve giderken bana dönük olması iyi oluyor. Zaten arkada iki koltuk olsa ben nasıl sigacagim onu da bilmiyorum. Ama yine de takipteyim. Uygun birsey bulursam alırım. Dedigin gibi artacak hepsinin fiyatı.

İnşallah canım
Sağlıklı,huzurlu bir yıl olur inşallah

Arkadaşımız kzıı da bayağı toplu ve basenli şuan 2 yaşında hala oturuyor. Yok canım asla öyle kesme yapacak biryeri yok

Günaydın ballar geçen sene temmuz annesi olcaz derken erken gelen bebisler ne heyecanlar yaşadık şükür kucaklarimiza aldık almamış olanlarında en kısa zamanda inşallah bebisler olsun
Ek gıda serüveni derken yakında ilk kelimeler en çeneli benim kız olcak sanırım anası gibi emekleyenler (biz tek taraflı kendimizi çekip gidiyoruz) ilk adımlar güzel günler gelsin sağlıkla tabi

Ay nasıl gidiyor ya?
Ileri mi gidiyor geri mi?
Sürünerek mi gidiyor?
Benimkilerden biri twerk yaparak geri geri gidiyor
O kadar komik ki anlatamam bi de ileri gidemediği için sinirlenip ağlıyor
Diğeri de bacakları karnına çekip secde pozisyonu alıyor önce
Sonra bağırarak kolları bacakları açıyor
Ileri gitmeyi başarsalar onlar da rahatlasa ben de rahatlasam

Sağ tarafa yükleniyor koluna başını dayiyo popo hafif yukarı one doğru çekiyor done done istedi yete gidiyor aslında koltuk altlarında hep oyuncaklarını atıyor peşinden koltuğun altına çok hızlı emeklerse diğer odalarda bulcam kesin

Günaydın zamlar
Menenjit aşısına yüzde kaç zam geldi acaba
offffff
Zam vardı demi
Benmkinin emeklemeye dair umudum yk
Sevmior hep ayakta durmak istio
Emeklesin die uğraşırken zıplayarak kendini geri atıo balık gibi

Benimkiler de ileri gitse keşke
Anca bağıra bağıra tepinsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…