Ayni bebeden 2 tane var bendeValla iki ve fazlası çocuklu anaları tebrik ediyorum ben bi tanesiyle pert oldum
Seneye bu zamanlar yine hamile olmak dileğiylegünaydın güzel anneler
yeni yıl size şans kapınızı aralasın.. tüm dilekleriniz beklentileriniz gerçek olsun
en önemlisi herkesin evladını sağlıkla büyüsün inşallah
geçen sene bu zamanlarda hepimiz gebeydik
Ben de seninle aynı düşünüyorum canım. Ama işte benim bebeğim biraz basenli annesi gibiCanım ikea antilop ile bim a101 in verdikleri aynı tip ve 2 yaşına kadar çok rahat sığar içine. Ben oğlumda bimden almıştım sonra kaldırıp paketlediim geçenhafta kızım içib yeniden çıkarıp kurdum içine de minder aldım tamamdır. Bence çok para vermeye gerwk yok ama tabiki tercih meselesi
Ahahahaha yerimm onlarıııı ikiz annesi olmak tam bir çılgınlıkAyni bebeden 2 tane var bende
Amiiiin herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl olsun minnaklarlagünaydın güzel anneler
yeni yıl size şans kapınızı aralasın.. tüm dilekleriniz beklentileriniz gerçek olsun
Uzun yola çok çıkıyoruz. Uyuyor o da ve giderken bana dönük olması iyi oluyor. Zaten arkada iki koltuk olsa ben nasıl sigacagim onu da bilmiyorum. Ama yine de takipteyim. Uygun birsey bulursam alırım. Dedigin gibi artacak hepsinin fiyatı.Küçüğe kullanıp büyüğe yenisini alabilirsiniz bence. Büyüğün o kadar fonksiyonlu bi koltuğa ihtiyacı kalmamıştır artık. İmkanınız varsa şubatta yakalayın birşeyler,bir sürü zam gelecek gene
İnşallah canımgünaydın güzel anneler
Ikizlerin en iyi yanı ne biliyor musun?Ahahahaha yerimm onlarıııı ikiz annesi olmak tam bir çılgınlık
Arkadaşımız kzıı da bayağı toplu ve basenli şuan 2 yaşında hala oturuyor. Yok canım asla öyle kesme yapacak biryeri yokBen de seninle aynı düşünüyorum canım. Ama işte benim bebeğim biraz basenli annesi gibiiçine sığar mı sığmaz mı zaman içinde, o aklıma takılıyor. Bir debacakların girdiği bölüm keskin mi, bacağını keser mi acaba
Sen kararlısınGece rüyamda kız bebeğim olmuştu, çok tatlıydızor olan emzirme kısmıydı iki bebeğimi de emzirdim rüyamda
Günaydın zamlarGünaydın 2022 ilk sabahı...
Tatlı anneler
Ay nasıl gidiyor ya?Günaydın ballar geçen sene temmuz annesi olcaz derken erken gelen bebisler ne heyecanlar yaşadık şükür kucaklarimiza aldık almamış olanlarında en kısa zamanda inşallah bebisler olsun
Ek gıda serüveni derken yakında ilk kelimeler en çeneli benim kız olcak sanırım anası gibiemekleyenler (biz tek taraflı kendimizi çekip gidiyoruz) ilk adımlar güzel günler gelsin sağlıkla tabi
Sağ tarafa yükleniyor koluna başını dayiyo popo hafif yukarı one doğru çekiyor done done istedi yete gidiyor aslında koltuk altlarında hepAy nasıl gidiyor ya?
Ileri mi gidiyor geri mi?
Sürünerek mi gidiyor?
Benimkilerden biri twerk yaparak geri geri gidiyor
O kadar komik ki anlatamam bi de ileri gidemediği için sinirlenip ağlıyor
Diğeri de bacakları karnına çekip secde pozisyonu alıyor önce
Sonra bağırarak kolları bacakları açıyor
Ileri gitmeyi başarsalar onlar da rahatlasa ben de rahatlasam
Günaydın zamlar
Menenjit aşısına yüzde kaç zam geldi acaba
Benmkinin emeklemeye dair umudum ykGünaydın ballar geçen sene temmuz annesi olcaz derken erken gelen bebisler ne heyecanlar yaşadık şükür kucaklarimiza aldık almamış olanlarında en kısa zamanda inşallah bebisler olsun
Ek gıda serüveni derken yakında ilk kelimeler en çeneli benim kız olcak sanırım anası gibiemekleyenler (biz tek taraflı kendimizi çekip gidiyoruz) ilk adımlar güzel günler gelsin sağlıkla tabi
Benimkiler de ileri gitse keşkeSağ tarafa yükleniyor koluna başını dayiyo popo hafif yukarı one doğru çekiyor done done istedi yete gidiyor aslında koltuk altlarında hepoyuncaklarını atıyor peşinden koltuğun altına çok hızlı emeklerse diğer odalarda bulcam kesin