2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Günaydın ballar geçen sene temmuz annesi olcaz derken erken gelen bebisler ne heyecanlar yaşadık şükür kucaklarimiza aldık almamış olanlarında en kısa zamanda inşallah bebisler olsun
Ek gıda serüveni derken yakında ilk kelimeler en çeneli benim kız olcak sanırım anası gibi:ukala: emekleyenler (biz tek taraflı kendimizi çekip gidiyoruz) ilk adımlar güzel günler gelsin sağlıkla tabi
Ooohh maşallah senin kızçeye 🧿 ek gıda iyi gidiyor sanırım . Biz de havuçtayız , yarın çorba yapacağım oğluşa
Ay nasıl gidiyor ya?
Ileri mi gidiyor geri mi?
Sürünerek mi gidiyor?
Benimkilerden biri twerk yaparak geri geri gidiyor
O kadar komik ki anlatamam bi de ileri gidemediği için sinirlenip ağlıyor 🤣
Diğeri de bacakları karnına çekip secde pozisyonu alıyor önce
Sonra bağırarak kolları bacakları açıyor🤣
Ileri gitmeyi başarsalar onlar da rahatlasa ben de rahatlasam 🤣
Benim bebe de geri geri gidiyor canım. Oyuncağına uzanamadığı için de bağırıyor ağlıyor falan. Koltukta kucağımdayken, aşağıya kadar sürünerek iniyor, indiği yerden bana bakıp sırıtıyor :KK70:
:KK43: offffff
Zam vardı demi :KK43:

Benmkinin emeklemeye dair umudum yk
Sevmior hep ayakta durmak istio
Emeklesin die uğraşırken zıplayarak kendini geri atıo balık gibi :KK70:
Benim oğlan da koltuk tepelerinde hep :KK70: :KK70: Çok seviyor koltuğu, yastıkları cırmalamayı :işsiz: koltuk altından tutunca adım atıyor ama poposu bir o yana bir bu yana gidiyor sallanıyor :KK70:

Ooohh maşallah senin kızçeye 🧿 ek gıda iyi gidiyor sanırım . Biz de havuçtayız , yarın çorba yapacağım oğluşa

Benim bebe de geri geri gidiyor canım. Oyuncağına uzanamadığı için de bağırıyor ağlıyor falan. Koltukta kucağımdayken, aşağıya kadar sürünerek iniyor, indiği yerden bana bakıp sırıtıyor :KK70:

Benim oğlan da koltuk tepelerinde hep :KK70: :KK70: Çok seviyor koltuğu, yastıkları cırmalamayı :işsiz: koltuk altından tutunca adım atıyor ama poposu bir o yana bir bu yana gidiyor sallanıyor :KK70:
Şuana kadar tek sıkıntı daha çok istiyor:KK48: hep yese çok mutlu oluyor ya inşallah hep böyle olur :kk77:

Ay nasıl gidiyor ya?
Ileri mi gidiyor geri mi?
Sürünerek mi gidiyor?
Benimkilerden biri twerk yaparak geri geri gidiyor
O kadar komik ki anlatamam bi de ileri gidemediği için sinirlenip ağlıyor 🤣
Diğeri de bacakları karnına çekip secde pozisyonu alıyor önce
Sonra bağırarak kolları bacakları açıyor🤣
Ileri gitmeyi başarsalar onlar da rahatlasa ben de rahatlasam 🤣
Ay benim ki hiç bi yere gitmiyor anca duruyor karnının üstünde 😱

Benim bebişim de 3.5 aylıkken diş çıkardı ama hala hareket yok koca popolu. Yattığım yerden yemek geliyor nasıl olda önce diş çıkartıyım sonra yuvarlanırım bir ara diyor heralde. Gerçi grubun en küçük bebelerinden ama dönebilseydi iyiydi.

Benim bebişim de 3.5 aylıkken diş çıkardı ama hala hareket yok koca popolu. Yattığım yerden yemek geliyor nasıl olda önce diş çıkartıyım sonra yuvarlanırım bir ara diyor heralde. Gerçi grubun en küçük bebelerinden ama dönebilseydi iyiydi.
Benimki de dönemiyor, diş de yok hala :işsiz: her çocuk farklı canım, belki hiç dönmeden direkt yürüyecekler :emir_bebek:

Ayni benim kizimdan bahsetmissin sanki. Teyzesi bugun diyor ki bu tembellik o dişlere hic yakismiyor artik dönebilmen lazim😂 çeneye kuvvet olacak herhalde bizimkiler🤭

Benimki de dönemiyor, diş de yok hala :işsiz: her çocuk farklı canım, belki hiç dönmeden direkt yürüyecekler :emir_bebek:

Bizde ne diş var.. Nede dönme..
Tembel teneke :KK70:

Tekerlek şart değil. Yemek saatlerimizde o da uyanık oluyor, yanımızda otursun, o da yesin istiyoruz. Mutfakta işim varken oyuncaklarıyla oynasın mama sandalyesinde . Oğlum iri bebek, beklentim onun rahat edebilmesi, içine uzun süre sığabilmesi. Sen hangisini aldın canım? Belki bize uygun olan o’dur. Fikir olur bize.
Bir de senasu1 senasu1 sen hangi mama sandalyesini aldın? Bebeklerimiz aynı boy kilodaydı
Canim ben öyle markalı birşey almadım ya. Beşik bebek arabası filan set halinde satılıyordu öyle almıştım hatta hiç denemedim bile kutuda duruyor öyle inşallah sigmama durumu olmaz tosbik oğlumda 🙈😂😂 şuan kaç kilo seninki

Kızlar oturma konusunda doktorlarınız izin verdimi 10 gün sonra tam 6 aylık oluyor hafiften kucakta oturtmaya başladım ama henüz yere tek destekle hiç bırakmadım, erkek bebekler daha geç diyorlar doğrumu

Kızlar iyi akşamlar mastite ne iyi geliyordu
İki kere oldum ilkinde ateşim çıktı anlamadım grip oluyorum sandım sonrakinde hemen sağım aleti aldim bebeğim emmiyordu o gün. Ve hızlı müdahale anladığın anda göğsünün sistigini ve bebeğin emmiyorsa sıcak duş ve sütü hemen boşalt ağrısı bir kaç gün kalıyor malesef ama

Kızlar oturma konusunda doktorlarınız izin verdimi 10 gün sonra tam 6 aylık oluyor hafiften kucakta oturtmaya başladım ama henüz yere tek destekle hiç bırakmadım, erkek bebekler daha geç diyorlar doğrumu

Bizim alanında en iyilerden olan çok kıymetli bir doktora kontrole gitmiştik,kesinlikle 6 aydan önce oturtmayın dedi. Genel olarakta,ayağa kaldırmayın,ayağına bastırmayın vs vs diye uyardı. Hatta,anneler “ama bebeğim yürümek istiyor diyor,e bırakın kendi haline yürüyebiliyorsa yürüsün o zaman” dedi😂 ama özelini erkek bebekler için bilgim yok bu ay kontrolümüzde oturtabilir miyiz diye soracağım bende

Ben 5 ayliktan beri oturtuyorum ama mama sandalyesine hafif acili olarak. Bir de bebeyatmaz kullanmaya basladim 1 haftadir

günaydın kızlar
benm kızımın dün gözü kızardı gözyaşları hep kendiliğinden aktı durmadı dr götürdük
kanal tıkanıklığı cıktı
tedaviye başladık
moraller 0
Canım hiç moralini bozma ılık suyla mesaj yap göz kanallarına 1 yasa kadar kendiliginden geçiyor çoğu

X