2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim tek isim oto koltuğu fiyatlar uçmuş ne düşünüyorsunuz bir kaç ay daha beklesem mi yoksa şimdiden alsam mı 2022ye ne kaldı zamlar kapıda
Canım bende de joie i spin 360 var. 2 sene önce Şubat indiriminden gayet uyguna almıştım. Acelen yoksa Şubat'ı bekleyebilirsin. Bebek magazalarinda güzel indirimler oluyor.

Anladim kızlar çok teşekkürler
Yüksek bir model al canım dışarıyı görebilsin şimdi fiyatı uçmuş durumda ama taksitle falan bakabilirsin Amazon’dan aldık biz. Besafe marka. Yüksek olduğundan dışarıyı görebiliyor uzun ömürlü bir ürün. Britax römer var yeğenimde o da güzel tek farkı yüksekliği

Bebeğin emmesiyle senin sayman aynı değil canım bebek ağzını değdirdiği an oksitosin salgılanıyor bu da süt akışını sağlıyor. Bu yüzden sağım yaptığının iki katı en az süt düşün. Bir de ben emzirme danışmanlığı aldım o da dedi ki emzirdiğin memeden az gelir zaten çocuk doymuş demek ki diye.

Canim ben 8de emzirip çıkıyorum. 12 buçuk gibi geldiğimde birini emzirirken diğerine vakumlu süt toplayıcı takıyorum. 90 civarında geliyor. Eğer bir kaç saat emdikten sonra takarsam 50-60 falan oluyor tek taraftan. Elektrikli ile uzun zamandır denemedim ama.

Besafe hangi modelini aldiniz? 9-36kg arasi olanlarindan gordun de onlar sanirim 9aydan once kullanilmiyor?

Siz sadece sağıyor musunuz ?

İnşallah sağdığımın iki katıdır,artık dikkati çok dağınık adam akıllı emmiyor hiç,uyku öncesi sonrası emiyor anca. Benim kız zayıf biraz,o yüzden uğraşıyorum çok. Geçen ay çok az kilo almıştı bu ay daha iyi gene. Teşekkür ederim bilgiler için

O vakumlu olanı çok tavsiye ettiler yorumları çok iyiydi bende aldım ama beceremedim onu,siz sağdığınızı saklıyor musunuz yoksa onuda veriyor musunuz hemen

Canım bende de joie i spin 360 var. 2 sene önce Şubat indiriminden gayet uyguna almıştım. Acelen yoksa Şubat'ı bekleyebilirsin. Bebek magazalarinda güzel indirimler oluyor.
Bende Şubat indiriminden almıştım,hatta almaya gittiğimde satan çocuk sağolsun,bugün almayın bi kaç güne indirime girecek demişti,bir kaç güne tekrar gidip almıştık.

O vakumlu olanı çok tavsiye ettiler yorumları çok iyiydi bende aldım ama beceremedim onu,siz sağdığınızı saklıyor musunuz yoksa onuda veriyor musunuz hemen
Ben işteyken içiyor sağdiklarimi. Genelde günlük bırakıyorum. Fazla olursa buzluğa atıyorum. Bana da bu çok kolay geldi. Bebek emerken takılınca daha iyi sağıyor.
Elektrikliyi hiç kullanmıyorum artik.
Bende Şubat indiriminden almıştım,hatta almaya gittiğimde satan çocuk sağolsun,bugün almayın bi kaç güne indirime girecek demişti,bir kaç güne tekrar gidip almıştık.
Her sene indirim yapıyorlar o markada. Adac testinde de yüksek puanı var o modelin. İki senedir kullanıyorum. Çok rahat. Bende onu kucuge kullanıp büyüğe mi yeni alsam. Yoksa buna mi yeni alsam bilemedim.pusetimizde büyük bizim yaza kadar kullanabiliriz aslında. Ama Şubat indirimini de kacirmak istemiyorum.

Küçüğe kullanıp büyüğe yenisini alabilirsiniz bence. Büyüğün o kadar fonksiyonlu bi koltuğa ihtiyacı kalmamıştır artık. İmkanınız varsa şubatta yakalayın birşeyler,bir sürü zam gelecek gene

Oturma yeri geniş olsun istiyorum . İkea antilop alan var mı ki? O kullanışlı duruyor ama işte 2 yaşına kadar içine sığması önemli benim için
Canım ikea antilop ile bim a101 in verdikleri aynı tip ve 2 yaşına kadar çok rahat sığar içine. Ben oğlumda bimden almıştım sonra kaldırıp paketlediim geçenhafta kızım içib yeniden çıkarıp kurdum içine de minder aldım tamamdır. Bence çok para vermeye gerwk yok ama tabiki tercih meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…