Ooohh maşallah senin kızçeyeGünaydın ballar geçen sene temmuz annesi olcaz derken erken gelen bebisler ne heyecanlar yaşadık şükür kucaklarimiza aldık almamış olanlarında en kısa zamanda inşallah bebisler olsun
Ek gıda serüveni derken yakında ilk kelimeler en çeneli benim kız olcak sanırım anası gibiemekleyenler (biz tek taraflı kendimizi çekip gidiyoruz) ilk adımlar güzel günler gelsin sağlıkla tabi
Benim bebe de geri geri gidiyor canım. Oyuncağına uzanamadığı için de bağırıyor ağlıyor falan. Koltukta kucağımdayken, aşağıya kadar sürünerek iniyor, indiği yerden bana bakıp sırıtıyorAy nasıl gidiyor ya?
Ileri mi gidiyor geri mi?
Sürünerek mi gidiyor?
Benimkilerden biri twerk yaparak geri geri gidiyor
O kadar komik ki anlatamam bi de ileri gidemediği için sinirlenip ağlıyor
Diğeri de bacakları karnına çekip secde pozisyonu alıyor önce
Sonra bağırarak kolları bacakları açıyor
Ileri gitmeyi başarsalar onlar da rahatlasa ben de rahatlasam
Benim oğlan da koltuk tepelerinde hepoffffff
Zam vardı demi
Benmkinin emeklemeye dair umudum yk
Sevmior hep ayakta durmak istio
Emeklesin die uğraşırken zıplayarak kendini geri atıo balık gibi
Şuana kadar tek sıkıntı daha çok istiyorOoohh maşallah senin kızçeyeek gıda iyi gidiyor sanırım . Biz de havuçtayız , yarın çorba yapacağım oğluşa
Benim bebe de geri geri gidiyor canım. Oyuncağına uzanamadığı için de bağırıyor ağlıyor falan. Koltukta kucağımdayken, aşağıya kadar sürünerek iniyor, indiği yerden bana bakıp sırıtıyor
Benim oğlan da koltuk tepelerinde hepÇok seviyor koltuğu, yastıkları cırmalamayı koltuk altından tutunca adım atıyor ama poposu bir o yana bir bu yana gidiyor sallanıyor
Ay benim ki hiç bi yere gitmiyor anca duruyor karnının üstündeAy nasıl gidiyor ya?
Ileri mi gidiyor geri mi?
Sürünerek mi gidiyor?
Benimkilerden biri twerk yaparak geri geri gidiyor
O kadar komik ki anlatamam bi de ileri gidemediği için sinirlenip ağlıyor
Diğeri de bacakları karnına çekip secde pozisyonu alıyor önce
Sonra bağırarak kolları bacakları açıyor
Ileri gitmeyi başarsalar onlar da rahatlasa ben de rahatlasam
Ağlamıyorsa sorun etme benceAy benim ki hiç bi yere gitmiyor anca duruyor karnının üstünde
Yok ağlamıyor,ciyaklıyor kaldırıyoruzAğlamıyorsa sorun etme bence
Benimki de dönemiyor, diş de yok halaBenim bebişim de 3.5 aylıkken diş çıkardı ama hala hareket yok koca popolu. Yattığım yerden yemek geliyor nasıl olda önce diş çıkartıyım sonra yuvarlanırım bir ara diyor heralde. Gerçi grubun en küçük bebelerinden ama dönebilseydi iyiydi.
Ayni benim kizimdan bahsetmissin sanki. Teyzesi bugun diyor ki bu tembellik o dişlere hic yakismiyor artik dönebilmen lazimBenim bebişim de 3.5 aylıkken diş çıkardı ama hala hareket yok koca popolu. Yattığım yerden yemek geliyor nasıl olda önce diş çıkartıyım sonra yuvarlanırım bir ara diyor heralde. Gerçi grubun en küçük bebelerinden ama dönebilseydi iyiydi.
Benim bebişim de 3.5 aylıkken diş çıkardı ama hala hareket yok koca popolu. Yattığım yerden yemek geliyor nasıl olda önce diş çıkartıyım sonra yuvarlanırım bir ara diyor heralde. Gerçi grubun en küçük bebelerinden ama dönebilseydi iyiydi.
Benimki de dönemiyor, diş de yok halaher çocuk farklı canım, belki hiç dönmeden direkt yürüyecekler
Canim ben öyle markalı birşey almadım ya. Beşik bebek arabası filan set halinde satılıyordu öyle almıştım hatta hiç denemedim bile kutuda duruyor öyle inşallah sigmama durumu olmaz tosbik oğlumdaTekerlek şart değil. Yemek saatlerimizde o da uyanık oluyor, yanımızda otursun, o da yesin istiyoruz. Mutfakta işim varken oyuncaklarıyla oynasın mama sandalyesinde . Oğlum iri bebek, beklentim onun rahat edebilmesi, içine uzun süre sığabilmesi. Sen hangisini aldın canım? Belki bize uygun olan o’dur. Fikir olur bize.
Bir desenasu1 sen hangi mama sandalyesini aldın? Bebeklerimiz aynı boy kilodaydı
İki kere oldum ilkinde ateşim çıktı anlamadım grip oluyorum sandım sonrakinde hemen sağım aleti aldim bebeğim emmiyordu o gün. Ve hızlı müdahale anladığın anda göğsünün sistigini ve bebeğin emmiyorsa sıcak duş ve sütü hemen boşalt ağrısı bir kaç gün kalıyor malesef amaKızlar iyi akşamlar mastite ne iyi geliyordu
Kızlar oturma konusunda doktorlarınız izin verdimi 10 gün sonra tam 6 aylık oluyor hafiften kucakta oturtmaya başladım ama henüz yere tek destekle hiç bırakmadım, erkek bebekler daha geç diyorlar doğrumu
Ben 5 ayliktan beri oturtuyorum ama mama sandalyesine hafif acili olarak. Bir de bebeyatmaz kullanmaya basladim 1 haftadirKızlar oturma konusunda doktorlarınız izin verdimi 10 gün sonra tam 6 aylık oluyor hafiften kucakta oturtmaya başladım ama henüz yere tek destekle hiç bırakmadım, erkek bebekler daha geç diyorlar doğrumu
Canım hiç moralini bozma ılık suyla mesaj yap göz kanallarına 1 yasa kadar kendiliginden geçiyor çoğugünaydın kızlar
benm kızımın dün gözü kızardı gözyaşları hep kendiliğinden aktı durmadı dr götürdük
kanal tıkanıklığı cıktı
tedaviye başladık
moraller 0