- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
Süt alerjisi mi vardı?Bizde de vardı kulak arkasında döküntü,alerjiden demişlerdi. Diyetle geçti,şimdi diyeti açmaya başladım,yanaklarında ve diz arkasında oluştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süt alerjisi mi vardı?Bizde de vardı kulak arkasında döküntü,alerjiden demişlerdi. Diyetle geçti,şimdi diyeti açmaya başladım,yanaklarında ve diz arkasında oluştu
Ayy o derdi iyi bilirim kızım öyleydi bakalım bu minik tavşan nasıl olcak şimdilik o kadar ıslak değil ama belli de olmazBenimkisi hep salyali her gün önlük yıka kurut onlarca aldım elli tane vardır
Canım bende de joie i spin 360 var. 2 sene önce Şubat indiriminden gayet uyguna almıştım. Acelen yoksa Şubat'ı bekleyebilirsin. Bebek magazalarinda güzel indirimler oluyor.Benim tek isim oto koltuğu fiyatlar uçmuş ne düşünüyorsunuz bir kaç ay daha beklesem mi yoksa şimdiden alsam mı 2022ye ne kaldı zamlar kapıda
Yüksek bir model al canım dışarıyı görebilsin şimdi fiyatı uçmuş durumda ama taksitle falan bakabilirsin Amazon’dan aldık biz. Besafe marka. Yüksek olduğundan dışarıyı görebiliyor uzun ömürlü bir ürün. Britax römer var yeğenimde o da güzel tek farkı yüksekliğiAnladim kızlar çok teşekkürler
Bebeğin emmesiyle senin sayman aynı değil canım bebek ağzını değdirdiği an oksitosin salgılanıyor bu da süt akışını sağlıyor. Bu yüzden sağım yaptığının iki katı en az süt düşün. Bir de ben emzirme danışmanlığı aldım o da dedi ki emzirdiğin memeden az gelir zaten çocuk doymuş demek ki diye.Siz sadece süt mü veriyorsunuz,bazen emzirdikten sonra kalanı sağın diyorlar ama bende hiç bişi kalmıyor ki yeni bi kitap aldım okumaya başlayacağım mevzuyu çözmek için,bu süt meselesi yüzünden doktora yapıcam
Canim ben 8de emzirip çıkıyorum. 12 buçuk gibi geldiğimde birini emzirirken diğerine vakumlu süt toplayıcı takıyorum. 90 civarında geliyor. Eğer bir kaç saat emdikten sonra takarsam 50-60 falan oluyor tek taraftan. Elektrikli ile uzun zamandır denemedim ama.Merhabaa hanımlaar,süt sağan annelere bir sorum var,sütünüzü sağdığınızda ne kadar çıkıyor? Benim çok dengesiz,bazen nerdeyse hiç çıkmıyor,120 çıktığı oluyor,60 çıktığı oluyor (çift memeden) Bu süt az mı çok mu merak ediyorum?
Besafe hangi modelini aldiniz? 9-36kg arasi olanlarindan gordun de onlar sanirim 9aydan once kullanilmiyor?Yüksek bir model al canım dışarıyı görebilsin şimdi fiyatı uçmuş durumda ama taksitle falan bakabilirsin Amazon’dan aldık biz. Besafe marka. Yüksek olduğundan dışarıyı görebiliyor uzun ömürlü bir ürün. Britax römer var yeğenimde o da güzel tek farkı yüksekliği
Siz sadece sağıyor musunuz ?Merhabaa hanımlaar,süt sağan annelere bir sorum var,sütünüzü sağdığınızda ne kadar çıkıyor? Benim çok dengesiz,bazen nerdeyse hiç çıkmıyor,120 çıktığı oluyor,60 çıktığı oluyor (çift memeden) Bu süt az mı çok mu merak ediyorum?
Teşekkür ederimBenimkilerde birinin kulak arkasında döküntü ve kızarıklık vardı
Ilaç kullandik geçti
Bir süre sonra yanaklarda döküntü başladı aynı ilaçla o da geçti
Doktora fotoğraf gönderin gerekli görürse muayeneye çağırır zaten
Daha henüz net bilmiyorum muhtemelen süt alerjisi diğer şeylerde yasak olduğu için yavaş yavaş açıyoruz diyetiSüt alerjisi mi vardı?
İnşallah sağdığımın iki katıdır,artık dikkati çok dağınık adam akıllı emmiyor hiç,uyku öncesi sonrası emiyor anca. Benim kız zayıf biraz,o yüzden uğraşıyorum çok. Geçen ay çok az kilo almıştı bu ay daha iyi gene. Teşekkür ederim bilgiler içinBebeğin emmesiyle senin sayman aynı değil canım bebek ağzını değdirdiği an oksitosin salgılanıyor bu da süt akışını sağlıyor. Bu yüzden sağım yaptığının iki katı en az süt düşün. Bir de ben emzirme danışmanlığı aldım o da dedi ki emzirdiğin memeden az gelir zaten çocuk doymuş demek ki diye.
O vakumlu olanı çok tavsiye ettiler yorumları çok iyiydi bende aldım ama beceremedim onu,siz sağdığınızı saklıyor musunuz yoksa onuda veriyor musunuz hemenCanim ben 8de emzirip çıkıyorum. 12 buçuk gibi geldiğimde birini emzirirken diğerine vakumlu süt toplayıcı takıyorum. 90 civarında geliyor. Eğer bir kaç saat emdikten sonra takarsam 50-60 falan oluyor tek taraftan. Elektrikli ile uzun zamandır denemedim ama.
Ben emziriyorum tüm gün,onun dışında da sağıyorum. Sağdığımıda biberonla veriyorum. Artık ne çıkarsa 30-60-90. Çok fazla emmiyor kızım,emerek uyumaya alıştı,o yüzden emme düzenimiz bozuldu maalesef.Siz sadece sağıyor musunuz ?
Bende Şubat indiriminden almıştım,hatta almaya gittiğimde satan çocuk sağolsun,bugün almayın bi kaç güne indirime girecek demişti,bir kaç güne tekrar gidip almıştık.Canım bende de joie i spin 360 var. 2 sene önce Şubat indiriminden gayet uyguna almıştım. Acelen yoksa Şubat'ı bekleyebilirsin. Bebek magazalarinda güzel indirimler oluyor.
Ben işteyken içiyor sağdiklarimi. Genelde günlük bırakıyorum. Fazla olursa buzluğa atıyorum. Bana da bu çok kolay geldi. Bebek emerken takılınca daha iyi sağıyor.O vakumlu olanı çok tavsiye ettiler yorumları çok iyiydi bende aldım ama beceremedim onu,siz sağdığınızı saklıyor musunuz yoksa onuda veriyor musunuz hemen
Her sene indirim yapıyorlar o markada. Adac testinde de yüksek puanı var o modelin. İki senedir kullanıyorum. Çok rahat. Bende onu kucuge kullanıp büyüğe mi yeni alsam. Yoksa buna mi yeni alsam bilemedim.pusetimizde büyük bizim yaza kadar kullanabiliriz aslında. Ama Şubat indirimini de kacirmak istemiyorum.Bende Şubat indiriminden almıştım,hatta almaya gittiğimde satan çocuk sağolsun,bugün almayın bi kaç güne indirime girecek demişti,bir kaç güne tekrar gidip almıştık.
Küçüğe kullanıp büyüğe yenisini alabilirsiniz bence. Büyüğün o kadar fonksiyonlu bi koltuğa ihtiyacı kalmamıştır artık. İmkanınız varsa şubatta yakalayın birşeyler,bir sürü zam gelecek geneBen işteyken içiyor sağdiklarimi. Genelde günlük bırakıyorum. Fazla olursa buzluğa atıyorum. Bana da bu çok kolay geldi. Bebek emerken takılınca daha iyi sağıyor.
Elektrikliyi hiç kullanmıyorum artik.
Her sene indirim yapıyorlar o markada. Adac testinde de yüksek puanı var o modelin. İki senedir kullanıyorum. Çok rahat. Bende onu kucuge kullanıp büyüğe mi yeni alsam. Yoksa buna mi yeni alsam bilemedim.pusetimizde büyük bizim yaza kadar kullanabiliriz aslında. Ama Şubat indirimini de kacirmak istemiyorum.
Benim o bennnValla iki ve fazlası çocuklu anaları tebrik ediyorum ben bi tanesiyle pert oldum
Canım ikea antilop ile bim a101 in verdikleri aynı tip ve 2 yaşına kadar çok rahat sığar içine. Ben oğlumda bimden almıştım sonra kaldırıp paketlediim geçenhafta kızım içib yeniden çıkarıp kurdum içine de minder aldım tamamdır. Bence çok para vermeye gerwk yok ama tabiki tercih meselesiOturma yeri geniş olsun istiyorum . İkea antilop alan var mı ki? O kullanışlı duruyor ama işte 2 yaşına kadar içine sığması önemli benim için
benim kızım hiç emmedi hemde hiç..Sadece sağarak bebeğini besleyen var mı acaba?