- 24 Aralık 2022
- 566
- 220
- 25
Anka hastanesinden hangi doktora gidiyorsunuzAyyyy süper memnunmusun peki ben Anka hastanesine gidiyorum ama tam kararda veremedim sanki doktor biraz hızlı gibi yani muayene hemen bitiyor
Oynatmaya az kaldı doktorum nerde diyorum artık delirmek üzereyim2 yaş sendromlu anneler nasılsınız ben çok yoruldum. Deprem bölgesindeyim buna rağmen eş durumu gelmedi artık dayanamıyorum. Seneye işe gitmeden önce kreşe bırakıcam dönüşte alıcam 2 yaşına girmeden kreşe bırakamadım. Biraz özel zaman istiyorum kitap okumak istiyorum
Bizim 2 yaş sendromu 1 ay sürdü sonra baya azaldi diyebilirim. Umudunuzu kaybetmeyin geçiyor2 yaş sendromlu anneler nasılsınız ben çok yoruldum. Deprem bölgesindeyim buna rağmen eş durumu gelmedi artık dayanamıyorum. Seneye işe gitmeden önce kreşe bırakıcam dönüşte alıcam 2 yaşına girmeden kreşe bırakamadım. Biraz özel zaman istiyorum kitap okumak istiyorum
merhaba bizim kucuk tuvaleti yaklasik 6 aydir öğrendi. "nasil ogrendi dersen hic caba sarfetmedim kendisi cok hazırdı". buyugude söylüyor ama biraz tedirgin oluyor; beze yapmak istedigini söylüyor.Merhaba sevgili anneler, tuvalet eğitimine ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ?
Ooo maşallah canım ne güzel kendiliğinden alışmış. Benimkinde hiç çaba yok . Eylülde görevime başlayacağım inşallah. Ondan önce tuvalet eğitimini vermek istiyorum.Ama oğlum tuvalete bile girmek istemiyor, korkuyor , şimdi memleketteyiz, bayramdan sonra inşallah başlayacağımmerhaba bizim kucuk tuvaleti yaklasik 6 aydir öğrendi. "nasil ogrendi dersen hic caba sarfetmedim kendisi cok hazırdı". buyugude söylüyor ama biraz tedirgin oluyor; beze yapmak istedigini söylüyor.
bebiste var ya o yuzden inatlasma olasiligi varOoo maşallah canım ne güzel kendiliğinden alışmış. Benimkinde hiç çaba yok . Eylülde görevime başlayacağım inşallah. Ondan önce tuvalet eğitimini vermek istiyorum.Ama oğlum tuvalete bile girmek istemiyor, korkuyor , şimdi memleketteyiz, bayramdan sonra inşallah başlayacağım
Bende aynı durumdayim çok zorladi beni ama çok şükür 24 ayı doldurduk. Çok düşkün zorlayacak diye çok korkuyorum benimde fikirlere ihtiyacm varMerhaba arkadaşlar nasılsınız hala emziren var mı bizimki fokur fokur devam nasıl biraktirdiniz fikirlerinize talibim
Tiksindirerek biraktirmak ta istemiyorum çoğu kişi öyle yapıyor tuz y da salça tarzı şeyler süren vat keşke kendiliğinden bıraksalar artikBende aynı durumdayim çok zorladi beni ama çok şükür 24 ayı doldurduk. Çok düşkün zorlayacak diye çok korkuyorum benimde fikirlere ihtiyacm var
Biz lazımlık aldık ama başlayamadık önce lazımlığa oturmaya alıştırmaya çalışıyoruz daha bezsiz oturtmadık bileMerhaba sevgili anneler, tuvalet eğitimine ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ?
Merhaba arkadaşlar nasılsınız hala emziren var mı bizimki fokur fokur devam nasıl biraktirdiniz fikirlerinize talibim
Kızlar ben 19 aylıkken bıraktırdım daha fazla dayanamadım.çünkü uyku düzenimiz tamamen gitmişti.her bi yarım saatte meme istiyordu ve emerek uyumak istiyordu.çok yorulmuştum artık ama şükür bıraktık.ben ilk önce memelerin hastalandığını anlattım ve gözünün önünde krem sürer gibi meme uçlarına vicks sürdüm.ne zaman yanaşsa off çok acıyo dedim ona rağmen yanaşıp emmek isteyince ağzına alıp tadı gelince hemen bıraktı.tabi sonrasında bana ıslak mendil getirip silmemi istediBende aynı durumdayim çok zorladi beni ama çok şükür 24 ayı doldurduk. Çok düşkün zorlayacak diye çok korkuyorum benimde fikirlere ihtiyacm var
Ben bıraktırdım canım.yukarıda anlattığım gibi yaptım.istersen sende öyle deneyebilirsin.şuan tuvalet eğitimi için uğraşıyorum.aslında söylüyor ama tuvalette yapmak istemiyorMerhaba biraktirdiniz mi acaba
Merhaba , benim kızım da söylüyor ama lazımlık aldım ona yapmıyor. Bu gün basladım ben de ama cok hazır değilmişim sanırım sürekli altına yapıyor daha lazımlığa hiç yapmadı. Sizde gelişme var mı acaba ?Ben bıraktırdım canım.yukarıda anlattığım gibi yaptım.istersen sende öyle deneyebilirsin.şuan tuvalet eğitimi için uğraşıyorum.aslında söylüyor ama tuvalette yapmak istemiyorbunuda atlatırsak bişeyimiz kalmayacak inşallah
Yok maalesef,bende bıraktım şimdilik.sanırım daha hazır değil.o yüzden çok üstelemek istemedim.ablasıda 30 31 aylıkken öğrenmişti.bende bikaç ay daha erteledim bakalım.Merhaba , benim kızım da söylüyor ama lazımlık aldım ona yapmıyor. Bu gün basladım ben de ama cok hazır değilmişim sanırım sürekli altına yapıyor daha lazımlığa hiç yapmadı. Sizde gelişme var mı acaba ?
Merhabalar alnında ki lekeler kaç ayda geçti acaba.Kızlarrrr biz birinci ay kontrolümüzü ve aşımızı olduk bugün zaman nasıl hızlı geçti hiç anlamadım büyüdü bile oğlum
Kolik olduğumuz doktor onayıyla da kesinleştiBiogaia başlamıştım ben yanına Nurse harveys verdi bir de inşallah biraz rahatlar çocuğum. Onun haricinde herseyimiz yolunda çok şükür kilo alımımız falan da güzelmiş
Bir aylık olmamızın şerefine sizi bugün oğlumla tanıştırayım dedimBenimle beraber siz de doğdu doğacak diye bekleyip durdunuz bunu hakettiniz Haftalarca erken doğacak diye tetikte beklediğimiz sonra da niye doğmuyor diye bizi uğraştıran sonra doğup kolik bebek olan ve her gün 7-8 saat kucağımdan inmeyen sürekli ağlayan canım oğlum işte bu Fotolarimiz bugünden
Eki Görüntüle 2902091 Eki Görüntüle 2902090 Eki Görüntüle 2902089