- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.881
Doktor deri altı olması yeterli dedi. Göbek kol bacak kalca olur dediKan sulandırıcı iğne kalçadan da vuruluyor mu? Ben de kullanmıştım sadece kol.bacak göbek diye biliyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor deri altı olması yeterli dedi. Göbek kol bacak kalca olur dediKan sulandırıcı iğne kalçadan da vuruluyor mu? Ben de kullanmıştım sadece kol.bacak göbek diye biliyordum
riskleri var mi o testi yaptirmanin?Kızlar ben bugün doktora gittim 9+4 olduk çok şükür 2 hafta sonra 2 Li tarama testi için gel dedi yaptırmak istiyorsan dedi ne yapsam bilemiyorum siz yaptıracakmısınız?
Valla canım o bana bıraktı kendin bilirsin dedi ne yapsam bilemedim eşim yaptırırız diyor amaMaşallah canım Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah.Doktoruna danıştınmı canım peki o ne dio
Valla oğlumda yaptırmamıştım canım nasıl yapıldığını bile bilmiyorumriskleri var mi o testi yaptirmanin?
karindan girip bebekten kan mi aliyorlar esim oyle dedi daha once bi duymus galiba oyleValla oğlumda yaptırmamıştım canım nasıl yapıldığını bile bilmiyorum
karindan girip bebekten kan mi aliyorlar esim oyle dedi daha once bi duymus galiba oyle
bende aynıyım canım sabah kalktım oda oda gezdim.bi yerde uyuyup kalmışım
testin bi riski yoksa bebek icin yaptiririz o zamanİkili tarama testinde sizden kan alıyorlar, bir de ultrasonla bakıp ense kalınlığını ölçüyorlar. Onlarda eğer anormal birşey çıkarsa o karından alınan sıvı alınıyor. ense kalınlığı bebekteki anormallikleri bu aşamada belirlemek için ölçülüyor.
Aramiza hosgeldin Sedefcigim allah kucagina almayi nasip etsinMerhabalar,
Daha bu başlık açılmamıştı ve açılmasını bekliyordum. Açıldıktan sonrada yazdım inşallah gelirim diye. Ve Allah nasip etti, daha çok yeni. Bugün kan verdim 358 çıktı değerim. Umarım sağlıkla ilerler..
testin bi riski yoksa bebek icin yaptiririz o zaman
bugün gaviscon ısmarladım, eşim bulamamış üretilmiyor demişler. Rennie aldı ama daha önce bende işe yaramamıştı.Kızlar bende bulantı mide yanması çok fazla artmıştı. Geceleri uyuyamıyorum. Kefir içip hemen çıkarttım. Ne yesem olmadı. Bugün dr randevum vardı. Bana gaviscon verdi. Birde bi ilaç verdi uyumamı sağlayacağını söyledi.
İnşallah canım çok teşekkürlerAramiza hosgeldin Sedefcigim allah kucagina almayi nasip etsin
Gaviscon almıştım ben bi kaç ay önce şimdi üretilmiyo muymuş tüh ya benim midem normalde de kötü olduğu için hep kullanıyorum ben.bugün gaviscon ısmarladım, eşim bulamamış üretilmiyor demişler. Rennie aldı ama daha önce bende işe yaramamıştı.
İnternetten araştırdım ama öyle yazmıyor sadece ultrasonda bakılıyormuş sonra kan alınıyormuş ama nasıl alınıyor bilmiyorum hiç sen kaç haftalık oldun şuan benim bebek şuan böylekarindan girip bebekten kan mi aliyorlar esim oyle dedi daha once bi duymus galiba oyle
Kuzum ben yaptırdım sağlık ocağında yapılamayan testleri özele gidiyorum orda 150 falandı sanırım 4 test geri kalanı da sağlık ocağında ücretsiz yaptırdım bütün testlerime 480 demişti sanırım özeldeKuzular bişey sormak istiyorum onceki sayfalarda sordum gören olmadı sanırım.kalp atışı olunca genel tahlil istedi doktorum.bazıları hastahanede bazıları sağlık ocağında yapılıyormuş bunların fiyatları ne kadar tutuyorsizler yaptırdınız mı