2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba güzel anneler :KK68: Allah nasip ederse ben de Ocak annesi olacağım :dua: Geçen hafta 4+0'da öğrendik, Şubat ayında ilk gebeliğim sonlandı maalesef, o yüzden bu sefer daha temkinliyiz, inşallah sağlıkla ilerler :dua: Aranızda benim gibi yakın zamanda kaybı olan var mı
Benimde kasım ayında sonlandı.inşallah bu sefer hepimiz için çok güzel geçer süreç🤲🏻

Evet o ağrılar çok normal ben 5. Haftadayken daha da fazlaydı şimdi ara ara nadir giriyo bulantı sabahları kötü oluyo bi de öğlene kadar da sürüyo ilaç içmem gerekiyo zor tutuyorum kendimi ayyhhh sağlıklı olsunlar da her derdine razıyım ☺

Evet en önemlisi sağlıklı olmaları minnakların 👶💕

Günaydın kızlaarrr 🙋🏼‍♀️ Aahhh mide bulantısı mahvetti beni kendimi zor tutuyorum zar zor kahvaltı yapıp ilaç içtim 🙈🙈 sizde durumlar nasıl
Kahvaltının ne olduğunu unuttum artık canım kuru ekmek yiyorum.tuzlu bir salatalık yiyorum sadece günlerdir..akşamda içebilirsem bir kase çorba.Sağlıklı olsunlarda bu durumada alışacağız sanırım yavaş yavaş☺️

Benim bulantilarim nerdeyse gecti ya simdi de acaba ters bi durum mu var diye takiyorum kafaya😕

Kahvaltının ne olduğunu unuttum artık canım kuru ekmek yiyorum.tuzlu bir salatalık yiyorum sadece günlerdir..akşamda içebilirsem bir kase çorba.Sağlıklı olsunlarda bu durumada alışacağız sanırım yavaş yavaş☺
Kuzu zaten depodan besleniyomuş bebek ben bulantı olana kadar badem ceviz fındık süt muz deli gibi yedim şimdi yiyemiyorum diye vicdan yapıyorum ama napim sabah kusmadan kahvaltı yapamıyorum ama öğleden sonra düzeliyo yine iştahsızım ama bulantı hafifliyo

Kahvaltının ne olduğunu unuttum artık canım kuru ekmek yiyorum.tuzlu bir salatalık yiyorum sadece günlerdir..akşamda içebilirsem bir kase çorba.Sağlıklı olsunlarda bu durumada alışacağız sanırım yavaş yavaş☺️

Ah kuzum Allah yardımcımız olsun. Ben de sabah rutinimi Bi tık oturttum. Birazcık peynir çok az ekmek 1 salatalık 1 domates.

Akşamları da ya az yağlı pilav yoğurt ya makarna yoğurt ya fırın patates yoğurt 😂😂 için kurudu.

Benim bulantilarim nerdeyse gecti ya simdi de acaba ters bi durum mu var diye takiyorum kafaya😕

Kötü düşünme. Bu hep böyle gitmeyecek ki. Bedenimiz hormonlarımız alışacak bu duruma. Benim de geçen haftaki gibi değil çok şükür. Hala kusuyorum ama deli gibi değil. Zamanla daha da iyi olacak. Senin bedenin daha hızlı uyum sağlamış. Güzel düşün güzel olsun

Bugün ben de aynı moddayım bulantım olmadı sabah biraz tedirgin oldum ama böyle geçmez 9 ay diyerek düşünmemeye çalışıyorum 😀
nasil olacak boyle bilmiyorum ya her an bi tedirginlk dedigin gibi 9 ay gecmez boyle🙈

Yalnız bu yemek olayı hepimizde aynıymış.

5. Haftada gayet sağlıklı beslendim etler salatalar kuruyemişler.

6. Haftada aynı sizin gibi ekmek galeta patates içim kurudu hala da öyle devam ediyorum. Herkeste oluyor demek ki sulu yemek, et vs canım istemiyor.

Her gün eşimle türk kahvesi içerdik ondan da soğudum.

Yalnız bu yemek olayı hepimizde aynıymış.

5. Haftada gayet sağlıklı beslendim etler salatalar kuruyemişler.

6. Haftada aynı sizin gibi ekmek galeta patates içim kurudu hala da öyle devam ediyorum. Herkeste oluyor demek ki sulu yemek, et vs canım istemiyor.

Her gün eşimle türk kahvesi içerdik ondan da soğudum.

Biz de çaykoliğizdir. 3 bardak zor içiyorum 1 günde. 🙈

X