2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
hayırlı olsunFolikasite başlaman gerekiyor diye biliyorum canım.bebeğin beyin ve omurilik gelişimi için önemli.

Tebrik ederimmm.minnacık ya nasıl bir mucize gözlerim doldu görüntüyü görüncedarısı bize inşallah

Amin kuzum inşallah
Ay ben de pıt pıt o sesleri duyunca ağlamamak için zor tuttum kendimi
Rabbim size de göstersin inşallah
Kalp atışını dinlemek için randevu aldın mı

Ay maşallah canım bebeğine

Doktorlar ters rahimi normal bişey olarak gördüklerinden söylemiyorlar bile.

Ben senelerce kist için kadın doğuma gittim hatta ameliyat bile oldum, seneler sonra doktorun biri senin rahmin tersmis dedi

Amin kuzum inşallah
Ay ben de pıt pıt o sesleri duyunca ağlamamak için zor tuttum kendimi ❣
Rabbim size de göstersin inşallah
Kalp atışını dinlemek için randevu aldın mı
Amin inşallah canımben cuma gitmiştim 4+5 ti normal ultrasonda kese görünmedi doktorda çok erken 1 hafta sonra gel bakalım dedi cuma doktor izinliymiş pazartesiye sıra bulduk o zaman 6+1 olacak kese görünür sanırım daha.umutlanmak istemiyorum

Ay inanamadım ben de duyunca. Karnımda bakınca anladı direk doktor.
Senin Rahmin ters dedi.
Hamilelikte düzeliyormuş ama
Sonra eski haline dönebilirmiş ya da düzelebilirmiş

Hayrlısı olsun inşallah

Kese görünür inşallah
Ben de aslında direk kalp atışı için gitmemiştim.
Çok kusuyordum bilgi almaya gittim.
O sırada kontrol etti ve duyduk.
İnşallah sen de duyarsın görürsün bebeğini

Ay inanamadım ben de duyunca. Karnımda bakınca anladı direk doktor.
Senin Rahmin ters dedi.
Hamilelikte düzeliyormuş ama
Sonra eski haline dönebilirmiş ya da düzelebilirmiş

Hayrlısı olsun inşallah ❣❣

Tek dezavantajı ilk haftalar karından görünmüyor işte. Benim bu kontrolde de vajinal bakar yine diye tahmin ediyorum. Tek sorunumuz bu olsun inşallah

Tek dezavantajı ilk haftalar karından görünmüyor işte. Benim bu kontrolde de vajinal bakar yine diye tahmin ediyorum. Tek sorunumuz bu olsun inşallah

Amin inşallah
Evet benim 2.kontrolüm bu.
İkisinde de Vajinalden baktı.
Görünmüyo şuan saklanıyor rahim ters diye dedi.

Ben hatırlamıyorum canım ilk hamileliğimde varmıydı onda net hatırladığım sürekli bulantı olmasıydı bitirmişti beni bulantılar

Merhaba hanimlar herkese hayirli hamileilkler diliyorum rabbim tamamına erdirilmesi kucağımda almayi nasip eder
En kidemliniz ben oluyorum herhal 4. Geliyor yaşım 39 beklenmedik bi gebelik en küçüğüm 3 yaşında artık unumuzu eledik elegimizi aştık derken süpriz oldu psikolojik olrak çok üzüldüm çok kafayı taktım ama bugun kalb atislarini duyunca birazcık rahatladım ama tam anmaiyla hamilelik yeni bebek psikolojisine giremedim
Orucumu tutuyorum hatta midem bosken daha rahatım akşam yemekten sonra başlıyor bulanti bel agrim var göğüslerim hiç şişmedi ama uçları biraz agriyor adete göre 6+3 ama ultrason da 6+5 cikti bu arada ramazanda bi diyet grubuna girmiştim 3 kilo verdim ve devam ediyorum en azindan fazlalıklarım gidiyor şu an 61 kiloyum

Hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah

Anladım,hakkınızda hayırlısı inşallah,bende daha gitmedim doktora muhtemel dogum tarihi 14 ocak diyor hesaplayinca.Kalp atisi icon biraz bekleyip oyle gideyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…