- 28 Şubat 2020
- 1.678
- 2.235
- 31
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.141
yaaaaaa minicikkkkk
yarın ben de görebilecek miyim acabaaaaay dua et ne olursun
maşallah
hayırlı olsunMerhaba kızlar artık ben de allah nasip ederse ocak annesi olacağımson adet tarihim 10 nisan . Bugün kan tahlilim hcg1855 cıktı .sonuçlar öğleden sonraya kaldığı için doktora gösteremedim
. Folikasit falan neye göre başlanıyor bilgisi olan?
Tebrik ederimmm.minnacık ya nasıl bir mucize gözlerim doldu görüntüyü görüncedarısı bize inşallah
6+0 oldum bugünEvet teyzesi şuan minicik daha.
Pıt pıt atıyordu kalbi. ❣❣❣
İnşallah görürsün
Yarın mı randevun?
Kaç oldun sen
Kızlar doktordan geliyorum.
Rahmin tersmişben şok.
Sorun olmuyormuş ama sağlak solak olmak gibi bişeymiş bu. (solağım Bi de ya herşeyim farklı resmen)
Vajinaldem bakınca kalp atışlarını duyduk.
Ortalama 120 ve üzeri olması gerekiyormuş
Benim 113 çıktı.
Henüz küçük olduğu için olabilir dedi.
6+4teyim şuan.
Haftaya tekrar randevu verdi.
Bugün inanılmaz kustum sanırım o etkiledi.
Onu da anlattım.
Bulantı kusma için ilaç verdi.
Oruç kesinlikle tutmuyorsun dedi.
Dua edin bize olur mu
Sıkı sıkı tutunsun bebişim.
Aşağıdaki de ultrason görüntümüz.
Eki Görüntüle 2634633
Amin inşallah canımAmin kuzum inşallah
Ay ben de pıt pıt o sesleri duyunca ağlamamak için zor tuttum kendimi ❣
Rabbim size de göstersin inşallah
Kalp atışını dinlemek için randevu aldın mı
6+0 oldum bugün
kalp atışı duyamayacağız büyük ihtimalle ama bebeği görürüz mutlaka dedi doktorum.
Ay maşallah canım bebeğine
Doktorlar ters rahimi normal bişey olarak gördüklerinden söylemiyorlar bile.
Ben senelerce kist için kadın doğuma gittim hatta ameliyat bile oldum, seneler sonra doktorun biri senin rahmin tersmis dedi
Amin inşallah canımben cuma gitmiştim 4+5 ti normal ultrasonda kese görünmedi doktorda çok erken 1 hafta sonra gel bakalım dedi cuma doktor izinliymiş pazartesiye sıra bulduk o zaman 6+1 olacak kese görünür sanırım daha.umutlanmak istemiyorum
Ay inanamadım ben de duyunca. Karnımda bakınca anladı direk doktor.
Senin Rahmin ters dedi.
Hamilelikte düzeliyormuş ama
Sonra eski haline dönebilirmiş ya da düzelebilirmiş
Hayrlısı olsun inşallah ❣❣
Tek dezavantajı ilk haftalar karından görünmüyor işte. Benim bu kontrolde de vajinal bakar yine diye tahmin ediyorum. Tek sorunumuz bu olsun inşallah
İnşallah canım inşallahKese görünür inşallah
Ben de aslında direk kalp atışı için gitmemiştim.
Çok kusuyordum bilgi almaya gittim.
O sırada kontrol etti ve duyduk.
İnşallah sen de duyarsın görürsün bebeğini
Ben hatırlamıyorum canım ilk hamileliğimde varmıydı onda net hatırladığım sürekli bulantı olmasıydı bitirmişti beni bulantılarKasığımda ağrı yok ama belim kopacak gibi ayakta duramıyorum. Oturunca iyim sırt üstü yatamıyorum karnım rahatsızlık veriyor. Sağa sola yatamıyorum. Değişik bir sitil buldum o şekilde uyuyorum:) bel ağrısını ilk hamileliğimde yaşadım 5 aydan sonra bitmişti. Umarım bu o kadar uzun sürmez
Anladım canım teşekkürlerilk baslarda oluyordu sonra gecti
10 nisanda başladı 15 inde bitti benim senin nasıl günlerin?
canım ben cuma günü verdim adetim 1 gün gecikmişti cuma günü 409 çıktı dün verdim sabahtan 2719 çıktı bence yüksek değil kişiden kişiye farklılık gösterebliyor
Hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallahMerhaba hanimlar herkese hayirli hamileilkler diliyorum rabbim tamamına erdirilmesi kucağımda almayi nasip eder
En kidemliniz ben oluyorum herhal 4. Geliyor yaşım 39 beklenmedik bi gebelik en küçüğüm 3 yaşında artık unumuzu eledik elegimizi aştık derken süpriz oldu psikolojik olrak çok üzüldüm çok kafayı taktım ama bugun kalb atislarini duyunca birazcık rahatladım ama tam anmaiyla hamilelik yeni bebek psikolojisine giremedim
Orucumu tutuyorum hatta midem bosken daha rahatım akşam yemekten sonra başlıyor bulanti bel agrim var göğüslerim hiç şişmedi ama uçları biraz agriyor adete göre 6+3 ama ultrason da 6+5 cikti bu arada ramazanda bi diyet grubuna girmiştim 3 kilo verdim ve devam ediyorum en azindan fazlalıklarım gidiyor şu an 61 kiloyum
Anladım,hakkınızda hayırlısı inşallah,bende daha gitmedim doktora muhtemel dogum tarihi 14 ocak diyor hesaplayinca.Kalp atisi icon biraz bekleyip oyle gideyim dedimİnşallah nasip olursa benimde 10.01 gibi tarih ama henüz kalp atışlarını duymadım o yüzden umutlanmamaya çalışıyorum.aslında memnunuz fakat çok uzak o yüzden tayin hakkı dolunca beklemez gideriz diye düşünüyoruz.ben çakılıyım 4 yıl o yüzden duruyoruz şu an.