- 28 Şubat 2020
- 1.060
- 1.634
- 31
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.101
bir doğuralım da veririz valla
ben sizi gaza getiririm doğumdan sonra bu topikte kalalım yine
Ahh aynı 1400 km uzaktayız.Bende öğretmenim ve doğu görevi yapıyorummemleketimden 1600 km uzaktayım.Allah yardımcımız olur inşallah bu süreçte
Benimde 3.senem.4 seneyi bitirmeye az kala hamile kaldık ☺Ahh aynı 1400 km uzaktayız.
Nerdesiniz siz?
Benim 3. senem Bitlisteyim
Neyseki çocuk yapabilmişsiniz hihiiiona minik sürprizler yapın
ya illaki içeri girmesine gerek yok ki hem
en azından sizinki durumu belirtmiş ben eşime yaklaşmasam eşim aylarca sesini çıkartmayacak türden.
hahaha çocuğumuz olmasını benden çok eşim istiyordu çünküNeyseki çocuk yapabilmişsiniz hihiii
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhahaha çocuğumuz olmasını benden çok eşim istiyordu çünkü
hayır benimkiler çok ince telli ve seyrek.ya hamile kaldiktan sonra saclarim asiri dolasmaya basladi. Gece cok donuyorum galiba sabah bi kalkiyorum saclarim o kadar dolasmiski ense kismi ozellikle kece gibi olmus birbirine girmekten. Sizde de oluyor mu?
Merhaba kızlar, benimde bebeğim tahmini 17 ocak doğumlu olucak büyük ihtimalle tabi inşallah sağlıklı ilerlerse. Dün adetimin 3. Günüydü hcg 965 progesteron 15,17 cıktı doktor keseyi cok küçük gördü bende görmeye calıstım ama göremedimyarın tekrar hcg için kan vericem sizce değerlerim nasıl? 4+2 haftalık hamileyim
Cano vallaha ben daha doktora gitmedim biliyorsun yarin gidicem ama dün yasasik bisiler dayansmadikbenim dr cok fazla cinsel iliski yok dedi ilk muayenede ama esim tamam 9 ay yok modundaGecen muayenede de hicbisey soylemedi bizde sormadik. Ama riskli gebelik yoksa bi sakinca yokmus hep oyle soyluyorlar.
Ayy cokk güzell inşallah sağlıklı bi şekilde alırız kucağımızagiz biz ayni zaman dogum yapicaz ya benimkide 14.0cak olucak
İlk hamileligimde 30 kilo aldim:)))) sonra hepsini verdim.Bebiş sağlıklı olsunda veririz sonra inşallah
Benimde bitlisin en küçük ilcesi:)Benimde 3.senem.4 seneyi bitirmeye az kala hamile kaldık ☺
Elazığ’ın küçük bi ilçesindeyim bende.
Maşallah size.demek ki veriliyor rahat olmak lazımİlk hamileligimde 30 kilo aldim:)))) sonra hepsini verdim.
Şuan 62 yim bakalim:)
Bitliste 4 yıl yaşadık. İnsanları çok iyidir. Çok güzel dostluklar edinmiştim. Ama çok geri kalmış bir şehirdi. Şuan ne durumda bilemiyorumAhh aynı 1400 km uzaktayız.
Nerdesiniz siz?
Benim 3. senem Bitlisteyim
Kasığımda ağrı yok ama belim kopacak gibi ayakta duramıyorum. Oturunca iyim sırt üstü yatamıyorum karnım rahatsızlık veriyor. Sağa sola yatamıyorum. Değişik bir sitil buldum o şekilde uyuyorum:) bel ağrısını ilk hamileliğimde yaşadım 5 aydan sonra bitmişti. Umarım bu o kadar uzun sürmezkızlar benim kasıklarımda ağrım oluyo birde belimde aynı durumu yaşayan varmı aranızda
İnşallah nasip olursa benimde 10.01 gibi tarih ama henüz kalp atışlarını duymadım o yüzden umutlanmamaya çalışıyorum.aslında memnunuz fakat çok uzak o yüzden tayin hakkı dolunca beklemez gideriz diye düşünüyoruz.ben çakılıyım 4 yıl o yüzden duruyoruz şu an.Benimde bitlisin en küçük ilcesi:)
memnunmusunuz peki,biz eşimle iki çocugumizida büyütüp öyle gidelim diyoruz.İmkanlar daha rahat.Kışımız çok zor sadece.Nasipse benimkide tam 15 tatilde doğacak.Bide çok mutlu oluyorum bu duruma yaz tatiliyle birleşecek baya büyüteceğiz bebişlerimizi.
İlk bebeğimde 2.5 aylıkken göreve başlamak zorunda kalmıstım.Ohaldeydik o zamanlar rapor bile alamamıştım.
Çok zor olmuştu