- 4 Mayıs 2020
- 757
- 907
- 31
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.121
Yaa hayırlı olsunBugün kesemizi gördük şükürler olsun haftaya kalp atışı için gideceğiz
canım ben cuma günü verdim adetim 1 gün gecikmişti cuma günü 409 çıktı dün verdim sabahtan 2719 çıktı bence yüksek değil kişiden kişiye farklılık gösterebliyorMerhaba canım sanırım son adet tarihlerimiz aynı.. Ben pazartesi kan verdim benim 901 cıktı.. Çok mu yüksek adetim daha bir gün geçmişti..
10 nisanda başladı 15 inde bitti benim senin nasıl günlerin?Merhaba canım sanırım son adet tarihlerimiz aynı.. Ben pazartesi kan verdim benim 901 cıktı.. Çok mu yüksek adetim daha bir gün geçmişti..
ilk baslarda oluyordu sonra gectikızlar benim kasıklarımda ağrım oluyo birde belimde aynı durumu yaşayan varmı aranızda
doktorunla görüşmelisin bunu canımMerhaba kızlar artık ben de allah nasip ederse ocak annesi olacağımson adet tarihim 10 nisan . Bugün kan tahlilim hcg1855 cıktı .sonuçlar öğleden sonraya kaldığı için doktora gösteremedim
. Folikasit falan neye göre başlanıyor bilgisi olan?
Eczaneden gidip alıp başlasam çünkü randevu alamıyoruz ve gittiğim hastanede bana uzak ankara şehir hastanesi 25 hasta 1 doktor vardıdoktorunla görüşmelisin bunu canım
hayırlı uğurlu olsun
bir an önce folik asite başla ama bence
yaaaaaa minicikkkkkKızlar doktordan geliyorum.
Rahmin tersmişben şok.
Sorun olmuyormuş ama sağlak solak olmak gibi bişeymiş bu. (solağım Bi de ya herşeyim farklı resmen)
Vajinaldem bakınca kalp atışlarını duyduk.
Ortalama 120 ve üzeri olması gerekiyormuş
Benim 113 çıktı.
Henüz küçük olduğu için olabilir dedi.
6+4teyim şuan.
Haftaya tekrar randevu verdi.
Bugün inanılmaz kustum sanırım o etkiledi.
Onu da anlattım.
Bulantı kusma için ilaç verdi.
Oruç kesinlikle tutmuyorsun dedi.
Dua edin bize olur mu
Sıkı sıkı tutunsun bebişim.
Aşağıdaki de ultrason görüntümüz.
Eki Görüntüle 2634633
ama kafamıza göre almak ne kadar doğru bilemeyeceğim. hepimiz farklı folik asitler kullanıyoruz bir şekilde randevu bulmaya çalışın gerekirse özele gidin benceEczaneden gidip alıp başlasam çünkü randevu alamıyoruz ve gittiğim hastanede bana uzak ankara şehir hastanesi 25 hasta 1 doktor vardı
ama kafamıza göre almak ne kadar doğru bilemeyeceğim. hepimiz farklı folik asitler kullanıyoruz bir şekilde randevu bulmaya çalışın gerekirse özele gidin bence
[/QUOTE
Haklısın yarın hallecegimama kafamıza göre almak ne kadar doğru bilemeyeceğim. hepimiz farklı folik asitler kullanıyoruz bir şekilde randevu bulmaya çalışın gerekirse özele gidin bence
Tebrik ederimmm.minnacık ya nasıl bir mucize gözlerim doldu görüntüyü görünceKızlar doktordan geliyorum.
Rahmin tersmişben şok.
Sorun olmuyormuş ama sağlak solak olmak gibi bişeymiş bu. (solağım Bi de ya herşeyim farklı resmen)
Vajinaldem bakınca kalp atışlarını duyduk.
Ortalama 120 ve üzeri olması gerekiyormuş
Benim 113 çıktı.
Henüz küçük olduğu için olabilir dedi.
6+4teyim şuan.
Haftaya tekrar randevu verdi.
Bugün inanılmaz kustum sanırım o etkiledi.
Onu da anlattım.
Bulantı kusma için ilaç verdi.
Oruç kesinlikle tutmuyorsun dedi.
Dua edin bize olur mu
Sıkı sıkı tutunsun bebişim.
Aşağıdaki de ultrason görüntümüz.
Eki Görüntüle 2634633
Canımm benimde ayakların senin söylediğin gibi ve göğüslerim çok fazla şişti . Ve bende senin gibi bekliyorum. İnşallah güzel haberler veririz birbirimizeNiye kimse cevap vermedihiç bi fikriniz yokmu
ay benim de yaaaaaTebrik ederimmm.minnacık ya nasıl bir mucize gözlerim doldu görüntüyü görüncedarısı bize inşallah
hayirli olsun canim allah kucagina almayi nasip etsin. folik asiti herkesin kullanmasi gerekiyor hatta hamilelikten once baslanmasi gerekiyor aslindaMerhaba kızlar artık ben de allah nasip ederse ocak annesi olacağımson adet tarihim 10 nisan . Bugün kan tahlilim hcg1855 cıktı .sonuçlar öğleden sonraya kaldığı için doktora gösteremedim
. Folikasit falan neye göre başlanıyor bilgisi olan?
bence baslayabilirsin ben hamile kalmadan once baslamistim dr markasini bile sormadi devam et dedi hepsi birbirinin muadili zatenEczaneden gidip alıp başlasam çünkü randevu alamıyoruz ve gittiğim hastanede bana uzak ankara şehir hastanesi 25 hasta 1 doktor vardı
Güzel düşünelim inşallah güzel olsun her şeyay benim de yaaaaa
yarın ben de görebilecekmişim böyle doktor öyle dedi
çok korkuyorum ya içi boş çıkarsa diye
kızlar benim kasıklarımda ağrım oluyo birde belimde aynı durumu yaşayan varmı aranızda