- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.417
- 33
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.181
merhaba hayirli olsun. Ben folidays kullaniyorum canimMerhaba kızlar Allah nasıp ederse bende Ocak annesiyim galiba sizlere bişey sormak istiyorum hangi ilaçları kullanıyorsunuz bu süreçte hangi folik asit dr önerdiği ilacla ilgili olumsuz şeyler okudum dönüş yaparsanız sevinirim...
Hayırlısı olsun inşallah bende folıc-tro kullanıyorum bide je lcanımMerhaba kızlar Allah nasıp ederse bende Ocak annesiyim galiba sizlere bişey sormak istiyorum hangi ilaçları kullanıyorsunuz bu süreçte hangi folik asit dr önerdiği ilacla ilgili olumsuz şeyler okudum dönüş yaparsanız sevinirim...
Progestan dusuk onleyici degil mi yaBenim oluyor başlarda daha şiddetliydi kasık ağrısı hala sol tarafım sancıyor.
Doktora söyleyince progestan verdi biraz rahatlatır dedi gerçekten ilk zamanlardaki regl ağrısı gibi olan ağrım azaldı.
Progestan dusuk onleyici degil mi ya
Inşallah canım hayırlısıyla senin adetine ne kadar var benin 4 gün kaldıCanımm benimde ayakların senin söylediğin gibi ve göğüslerim çok fazla şişti . Ve bende senin gibi bekliyorum. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize
Günaydın kızlar azönce yatakta karnıma çok kötü bir ağrı girdi ki o ağrıyla uyandım ama kısa sürdü 2 yada 3 saniyelik bi ağrıydı.İnşallah kötü giden bişeyler yoktur.Acaba crınona jel'den dolayımı oldu ağrı anlamadım.
Az önce lavaboya gidince farkettim akıntımın rengi bir tuhaf hafif kahve gibi. Tam koyu da değil off kötü bişey değildir inşallah yarın randevum vardı bugün mü gitsem
doktoruna ulaşabilmen mümkünse telefonda bir sor canım istersen .. hemen kötü düşünmeyelim inşallah bir terslik yoktur annesiAz önce lavaboya gidince farkettim akıntımın rengi bir tuhaf hafif kahve gibi. Tam koyu da değil off kötü bişey değildir inşallah yarın randevum vardı bugün mü gitsem
Az önce lavaboya gidince farkettim akıntımın rengi bir tuhaf hafif kahve gibi. Tam koyu da değil off kötü bişey değildir inşallah yarın randevum vardı bugün mü gitsem
Kuzum hemen git.
Doktor bana kanun hiçbir rengini hamilelikte hoş karşılamıyoruz demişti
Benm de minik Bi kahverengi lekelenmem olmuştu.
Hemen yatış verdi
Progestan verdi.
Bidaha olmadı şükür
Ama ağlaya ağlaya gittim ağlaya ağlaya geldim.
Hiç aksatma imkanın varsa hemen git.
doktoruna ulaşabilmen mümkünse telefonda bir sor canım istersen .. hemen kötü düşünmeyelim inşallah bir terslik yoktur annesi
Ya kızlar aradım doktora ulaşamadım saat 4ten sonra bağlıyorlarmis doktora.
Ben zaten progestan hap kullaniyorum. Niye böyle oldu anlamadım.
Sabah randevum var zaten ama şimdi peçete koydum devam ederse öğleden sonra gideceğim yattım dinleniyorum. Hiç ağrım da yok ama anlamadım
Ağlıyorum eşim de kızıyor evhamlısın aklına kötü şeyler getiriyorsun hemen diye ama napalim korkuyoruz işte.