-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
Yaaaa Allah korusun o yüzlen takiptesin demek bende niye sürekli kan veriyor acaba dedimevet kan tahlili yaptıracağım sonucu doktora söyleyeceğim ona göre çağıracak beni ama yeteri kadar artmadysa kimyasal gebelik yada dış gebelik riski de var bu zamana kadr 1300 ü hiç geçemedim betadahep düşükle sonuçlandı beta artmadığı için inşallah isteyen herkese Allah nasip etsin
aynen beta artışını kontrol etmek amaçlı sürekli kan veriyorm cnm iğne düşük ilacı coraspin kullanıyorum bu sefer hayırlısı neyse o olsn yazarm tabi en geç 14 de çıkıyor sonuç :)) çok teşekkür ederim inşallah seninde pozitiftir yaYaaaa Allah korusun o yüzlen takiptesin demek bende niye sürekli kan veriyor acaba dedim
Yok yok yükselmiştir merak etme güzel enerjiyle git yarın bence senin iş tamamdır merak etme yaz mutlaka merak ederim
Amiiiin sana bana herkeseeeeaynen beta artışını kontrol etmek amaçlı sürekli kan veriyorm cnm iğne düşük ilacı coraspin kullanıyorum bu sefer hayırlısı neyse o olsn yazarm tabi en geç 14 de çıkıyor sonuç :)) çok teşekkür ederim inşallah seninde pozitiftir yabakalım cumay ı beklicez mecbur
ben hic akinti yokKızlar bende 6 haftalık hamileyim beyaz sümüksü az akıntım Var sizlerde varmı
Ben 6+2 haftalığım. Bugün kalp atışını duyduk şükür. Progestronu banada kullan dedi. Ama kapsül ilaç. İstersen vajinadan da kullanabilirsin dedi. Fitil değil yani. Böyle kullanan oldu mu aramızda
Benim rahmin arkaya dönük olduğu icin doktora gitmedim normal ultrasyondan gözükmüyor Benin bebeğin ancak vajinal ultrasyondan gözükür ondan bayramdan sonra gitçem stres oluyo bende migde bulantılarınız varmı kızlar benim çok az oluyo ama rahatsız edecek kadar degıl
Benim de aynı canım yani ters rahim olarak bilinen.
Keseyi vajinalde gördük, cuma kalp atışına da büyük ihtimal vajinal bakar olsun kafam rahat olur diyorum baksın napayım.
Bulantım benim de başladı kızlar, olmuyor bir terslik mi var diye düşünüyordum ama böyle sürekli bulantı hali de yoruyormuş insanı.
Günaydın hayırlı ramazanlar hanımlar ben bütün aylardaki annelere bu sefer belki diye diye katılıyorum 4 yaşında kızım var çok şükür onun bir kardeşi olsun çok istiyoruz kızım çok soruyor anne niye kardeşim yok bir kardeşim olsun bu daha çok canımı acıtıyor korkuyorum ya onun bir kardeşi olmadan bana bişey olursa herşeyin hayırlısı diyorum koronadan önce tedavi görüyordum onun için ara verdik lütfen dua edin inşallah hayırlısıyla bu ay olsun adetime 6 gun var olmak istemiyorum kızıma hamile olduğum sene dışinda 7 yıldır her ay adet gününü bu şekilde bekliyorum hep kalabalık aile olmak istemiştimneyse her şeyin hayırlısı illa vardır bundada bir hayır
Günaydın kızlar
çok şükür iyiyim canım sen nasılsınGünaydın canımnasılsın?
Fotoğrafından tahmin etmiştimİsimlerimiz de aynı bu aradajaponcada kiraz çiçeğin sakura derler
çok şükür iyiyim canım sen nasılsın
Hamd olsun daha başlamadı bulantılarım.. Ablama çektiysem rahat hamilelik geçircem inşallah :) Ama bakalım çoğunun 6. haftadan sonra başlıyormuş..Ah buna da şükür. Sabah bulantı ve kusmalarıyla uğraşıyorum. Öğleden sonra rahatlıyorum ama. Sabah biraz zor geliyor.
Başladı mı senin bulantılarn? 4 gün var aramızda
Hamd olsun daha başlamadı bulantılarım.. Ablama çektiysem rahat hamilelik geçircem inşallah :) Ama bakalım çoğunun 6. haftadan sonra başlıyormuş..
Evet aramızda çok yok :) kalp atışını duydun mu canım
Benim de aynı canım yani ters rahim olarak bilinen.
Keseyi vajinalde gördük, cuma kalp atışına da büyük ihtimal vajinal bakar olsun kafam rahat olur diyorum baksın napayım.
Bulantım benim de başladı kızlar, olmuyor bir terslik mi var diye düşünüyordum ama böyle sürekli bulantı hali de yoruyormuş insanı.
Acaba kacıncı hafta karın ultrasyonundsn görebilecekler bebeği bir Bilgin varmıBenim de aynı canım yani ters rahim olarak bilinen.
Sağolun allah razı olsun Bende onun için hep şükür ediyorum kan tahlili için şu durumda hastaneye gitmek istemiyorum idrar testi yapabilirim eğer bir hafta geçerse sonra kan yaparım ayy hayırlısıyla çok istiyorum o duyguyu tekrar yasamak RABBİM isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahHayırlısı olsun inşallah hakkınızda. 6 gün sonra kan tahlili yaptırın. İnşallah vardır.
Olmasa bile şöyle düşünün Allah size güzeller güzeli bir evlat vermiş zaten. Hiç olmamasından iyidir