2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yaaaa Allah korusun o yüzlen takiptesin demek bende niye sürekli kan veriyor acaba dedim
Yok yok yükselmiştir merak etme güzel enerjiyle git yarın bence senin iş tamamdır merak etme yaz mutlaka merak ederim

Yaaaa Allah korusun o yüzlen takiptesin demek bende niye sürekli kan veriyor acaba dedim
Yok yok yükselmiştir merak etme güzel enerjiyle git yarın bence senin iş tamamdır merak etme yaz mutlaka merak ederim
aynen beta artışını kontrol etmek amaçlı sürekli kan veriyorm cnm iğne düşük ilacı coraspin kullanıyorum bu sefer hayırlısı neyse o olsn yazarm tabi en geç 14 de çıkıyor sonuç :)) çok teşekkür ederim inşallah seninde pozitiftir ya bakalım cumay ı beklicez mecbur

Amiiiin sana bana herkeseeee

Ben 6+2 haftalığım. Bugün kalp atışını duyduk şükür. Progestronu banada kullan dedi. Ama kapsül ilaç. İstersen vajinadan da kullanabilirsin dedi. Fitil değil yani. Böyle kullanan oldu mu aramızda

Ay maşallah benim de bugün 6+2 oldu ama ya görünmezse diye haftaya gitmeye karar verdim.

Benim de aynı canım yani ters rahim olarak bilinen.

Keseyi vajinalde gördük, cuma kalp atışına da büyük ihtimal vajinal bakar olsun kafam rahat olur diyorum baksın napayım.

Bulantım benim de başladı kızlar, olmuyor bir terslik mi var diye düşünüyordum ama böyle sürekli bulantı hali de yoruyormuş insanı.

Günaydın hayırlı ramazanlar hanımlar ben bütün aylardaki annelere bu sefer belki diye diye katılıyorum 4 yaşında kızım var çok şükür onun bir kardeşi olsun çok istiyoruz kızım çok soruyor anne niye kardeşim yok bir kardeşim olsun bu daha çok canımı acıtıyor korkuyorum ya onun bir kardeşi olmadan bana bişey olursa herşeyin hayırlısı diyorum koronadan önce tedavi görüyordum onun için ara verdik lütfen dua edin inşallah hayırlısıyla bu ay olsun adetime 6 gun var olmak istemiyorum kızıma hamile olduğum sene dışinda 7 yıldır her ay adet gününü bu şekilde bekliyorum hep kalabalık aile olmak istemiştim neyse her şeyin hayırlısı illa vardır bundada bir hayır

Bn dün 2 kase yoğurt yedim. Birinin üzerine şeker dökerek birini de yemeğin yanına. Öğleden sonra kesildi bulantım. Şuan yine istifra ediyorum. Kahvaltıdan sonra tekrar yoğurt yemeyi planlıyorum. Bi deneyin isterseniz siz de

Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda. 6 gün sonra kan tahlili yaptırın. İnşallah vardır.
Olmasa bile şöyle düşünün Allah size güzeller güzeli bir evlat vermiş zaten. Hiç olmamasından iyidir

Ah buna da şükür. Sabah bulantı ve kusmalarıyla uğraşıyorum. Öğleden sonra rahatlıyorum ama. Sabah biraz zor geliyor.

Başladı mı senin bulantılarn? 4 gün var aramızda
Hamd olsun daha başlamadı bulantılarım.. Ablama çektiysem rahat hamilelik geçircem inşallah :) Ama bakalım çoğunun 6. haftadan sonra başlıyormuş..
Evet aramızda çok yok :) kalp atışını duydun mu canım

Ya inşallah öyledir. Bulantılı zor gerçekten. Benim de 6. Haftaya kadar tık yoktu. 6.haftaya girdim. Başladı

Buna da şükür. En azından varlığıyla haberdar ediyor beni.

Yok duymadım henüz. Pek gitmeye de fırsatım olmuyor. Şimdi nasipse pazartesi günü gidicem. Randevu almaya çalışıyorum özelde. İnşallah duyarım
Sen duydun mu? Bazıları çok erken duyarmış

Acaba kacıncı hafta karın ultrasyonundsn görebilecekler bebeği bir Bilgin varmı

Sağolun allah razı olsun Bende onun için hep şükür ediyorum kan tahlili için şu durumda hastaneye gitmek istemiyorum idrar testi yapabilirim eğer bir hafta geçerse sonra kan yaparım ayy hayırlısıyla çok istiyorum o duyguyu tekrar yasamak RABBİM isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…