2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba kızlar 👋🏻
Uzaktan bu topici takip ediyordum ama kese gözükmeden yazmak istemedim. Bugün keseyi gördüm ama lekelenmem oldu. Baya stres oldum.Dr progestan ve istirahat verdi. Progestanı fitil olarak kullanırsan daha iyi dedi günde 2 sabah-akşam. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Merhaba kızlar 👋🏻
Uzaktan bu topici takip ediyordum ama kese gözükmeden yazmak istemedim. Bugün keseyi gördüm ama lekelenmem oldu. Baya stres oldum.Dr progestan ve istirahat verdi. Progestanı fitil olarak kullanırsan daha iyi dedi günde 2 sabah-akşam. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
merhaba geçmiş olsn bende progestan kullanıyorm oral olarak ama bn dha önceki düşüklerden dolayı, kaç hafta sizin benim 4+3 bugün yarın son kez beta baktıracağım

Merhaba kızlar 👋🏻
Ben de de oldu o lekeden hem de doktor maşallah her şey mükemmel dediğinden bir gün sonra tabii ben temizlik yaptım 🙄 kendini iyi hissetsen de kalkıp iş yapma ağır kaldırma yat dinlen fitil olarak vermesi iyi olmuş karaciğerde parçalandığı için oral aldığımızdan daha çok faydalanıyoruz fitilde korkma allahın izniyle hiç bişe olmaz allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️

Ben de de oldu o lekeden hem de doktor maşallah her şey mükemmel dediğinden bir gün sonra tabii ben temizlik yaptım 🙄 kendini iyi hissetsen de kalkıp iş yapma ağır kaldırma yat dinlen fitil olarak vermesi iyi olmuş karaciğerde parçalandığı için oral aldığımızdan daha çok faydalanıyoruz fitilde korkma allahın izniyle hiç bişe olmaz allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Ben kendimi çok yormamıştım da günlük normal işler haricinde ama olacağı varmış demek😕yatıyorum artık ama.bu gece de fitile başlicam. Çok teşekkürler 🤗inşallah sen de sağlıkla alırsın kucağına🌺

Ben kendimi çok yormamıştım da günlük normal işler haricinde ama olacağı varmış demek😕yatıyorum artık ama.bu gece de fitile başlicam. Çok teşekkürler 🤗inşallah sen de sağlıkla alırsın kucağına🌺
Amin inşallahhh ben elektrikli süpürgeyi açtım salondan yatak odasına geçtiğim anda belime ani ağrı girdi lavaboya gittiğimde lekem gelmişti o nedenle işi hafife alma yat dinlen 3 ay geçsin tehlike kalkar

Merhaba kızlar 👋🏻
Gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah ben de çarşamba gideceğim keseyi görmek için çok korkuyorum inşallah bir sorun olmaz.

Gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah ben de çarşamba gideceğim keseyi görmek için çok korkuyorum inşallah bir sorun olmaz.
Çok teşekkürler, senin de sağlıkla gelsin inşallah. Ben de korkuyordum, hatta baya titriyodum doktor karnıma bakarken. İnşallah sen de çarşamba görürsün, her şey yolunda gider.

Çok teşekkürler, senin de sağlıkla gelsin inşallah. Ben de korkuyordum, hatta baya titriyodum doktor karnıma bakarken. İnşallah sen de çarşamba görürsün, her şey yolunda gider.
İnşallah 🤲 böyle güzel haberleri duyunca çok seviniyorum valla ☺baya yakın tarihlerimiz benimde tahmimi doğum tarihi 12.01 gözüküyo

Ben de de oldu o lekeden hem de doktor maşallah her şey mükemmel dediğinden bir gün sonra tabii ben temizlik yaptım 🙄 kendini iyi hissetsen de kalkıp iş yapma ağır kaldırma yat dinlen fitil olarak vermesi iyi olmuş karaciğerde parçalandığı için oral aldığımızdan daha çok faydalanıyoruz fitilde korkma allahın izniyle hiç bişe olmaz allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Ben 6+2 haftalığım. Bugün kalp atışını duyduk şükür. Progestronu banada kullan dedi. Ama kapsül ilaç. İstersen vajinadan da kullanabilirsin dedi. Fitil değil yani. Böyle kullanan oldu mu aramızda

Benim rahmin arkaya dönük olduğu icin doktora gitmedim normal ultrasyondan gözükmüyor Benin bebeğin ancak vajinal ultrasyondan gözükür ondan bayramdan sonra gitçem stres oluyo bende migde bulantılarınız varmı kızlar benim çok az oluyo ama rahatsız edecek kadar degıl

Ben 6+2 haftalığım. Bugün kalp atışını duyduk şükür. Progestronu banada kullan dedi. Ama kapsül ilaç. İstersen vajinadan da kullanabilirsin dedi. Fitil değil yani. Böyle kullanan oldu mu aramızda
Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Fitil dediği vajinal zaten öyle kullanıyoruz

Ay dur girme kanıma 😂
Benim kadar sabırsız Biri sabrecek bakalım 😬
Kan tahlili mi yaptıracaksın?
evet kan tahlili yaptıracağım sonucu doktora söyleyeceğim ona göre çağıracak beni ama yeteri kadar artmadysa kimyasal gebelik yada dış gebelik riski de var bu zamana kadr 1300 ü hiç geçemedim betada 😢 hep düşükle sonuçlandı beta artmadığı için inşallah isteyen herkese Allah nasip etsin 😇

X