2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar müthiş bı haberim var bu gece çok rahat uyudmm hiç sizlamadan sabahta erken uyanmadm midem bulanti yoktu gece yatmadan önce 1 kase yoğurt ve vişne reçeli 1 kaşık kariştrdm danino gibi oldu yedim hpsni ne mide bulanti kaldı ne bişi başımı yastığa koydugm gibi uyumuşum 🙊🥰

Ayyy gerçekten mi 🤩🤩🤩🤩 hemen deniyorum bu akşam ben de.

Hayırlı günler kızlar. 6+1 haftalığım geçen hafta keseyi gördük çarşamba tekrar gel kalp atışını dinleyelim için rahat etsin dedi öncesinde bi düşüğüm olduğu için. Çarşamba günü 6+3 olacam duyabilir miyiz acaba erken gibi geldi ama doktor cağırmazdı heralde. Etrafınızda bu kadar erken duyan var mı acaba

Hayırlı günler kızlar. 6+1 haftalığım geçen hafta keseyi gördük çarşamba tekrar gel kalp atışını dinleyelim için rahat etsin dedi öncesinde bi düşüğüm olduğu için. Çarşamba günü 6+3 olacam duyabilir miyiz acaba erken gibi geldi ama doktor cağırmazdı heralde. Etrafınızda bu kadar erken duyan var mı acaba
yaaa ben de perşembe keseyi gördüm 5+1 gibi demişti doktor bu perşembe için bebeği görebiliriz ama kalp atışı için çok da umutlanma dedi bakalım hayırlısı

yaaa ben de perşembe keseyi gördüm 5+1 gibi demişti doktor bu perşembe için bebeği görebiliriz ama kalp atışı için çok da umutlanma dedi bakalım hayırlısı
Hayırlısı inşallah duyarım da rahatlarım artık hem mide bulantısı hem duyacak mıyım bu sefer diye düşünmekten bunaldım

ay sevindim korktum seni görmeyince.
yaaa harika ben de perşembe gideceğim bulantılar başladı 🤢 kilo verdim valla.

Geçecek inşallah canım benim de 3-4 gün ağzımın tadı hiç yoktu su bile zor içtim.

Sabahları ve aç kalınca az da olsa bulantım oluyor benim de.

İyi olsun minikler de bulansın napalim 🥰

O strese girme canım duyamazsan da korkma erken döllenme geç döllenme çok farkediyo

Evet benim de içim içimi yiyo sürekli dua ediyorum öyle zamanlarda biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimde inşallah güzel haberler alırsın ❤
Allah razı olsun hepimiz inşallah
Evet benim de içim içimi yiyo sürekli dua ediyorum öyle zamanlarda biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimde inşallah güzel haberler alırsın ❤
Hepimiz inşallah Allah razı olsun 😊

Canım ben 6+1 de çok net olmasa da duydum.doktor yeni yeni oluşuyor dedi.ama ilk gebeliğimde 6+2 de olmama rağmen duyulmamıştı.7+1 de duymuştum.yani erken geç döllenme gibi durumlardan dolayı bir hafta çok fark edebiliyor.duyamazsan endişe etme yani.

Ben 6 haftada duydum canım ilk gittiğimde keseyi de gösterdi kalp atışını da dinletti

Cuma diye düşünüyorum daha garanti olur
Regli sancısı geliyor gidiyor cumaya kadar Regli olmazsam tabi
nasıl sabretceksem 😂
seninle günlerimiz aynı takipteyim 🧐😍
yaa nasıl dayanıosn bence yarın baktır eğer hamileysen kesinlikle yüksek çıkacaktır değerin, bende yarın baktıracağım son kez 😃

Canım ben 6+1 de çok net olmasa da duydum.doktor yeni yeni oluşuyor dedi.ama ilk gebeliğimde 6+2 de olmama rağmen duyulmamıştı.7+1 de duymuştum.yani erken geç döllenme gibi durumlardan dolayı bir hafta çok fark edebiliyor.duyamazsan endişe etme yani.
Ben 6 haftada duydum canım ilk gittiğimde keseyi de gösterdi kalp atışını da dinletti
Çok sağolun kızlar inşallah bende duyarım hayırlısıyla 😊

X