2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ben bugün ilk kontrolüme gittim
doktor 5+1 dedi
vajinal ultrasonla keseyi gördük.

Hadi gözün aydın canım.

Dün ben de ebeyle konuştum vajinalde görüldü kese dedim o zaman 5. Haftada olabilirsin dedi, büyük ihtimal yakın haftalarimiz benim geç döllenmeden dolayı.

Kalp atışı için ne zaman çağırdı ? Ben haftaya cuma gideyim diyorum 9 gün oluyor ama görülmezse diye tedirginim sonraki hafta mi gitsem.

Hadi gözün aydın canım.

Dün ben de ebeyle konuştum vajinalde görüldü kese dedim o zaman 5. Haftada olabilirsin dedi, büyük ihtimal yakın haftalarimiz benim geç döllenmeden dolayı.

Kalp atışı için ne zaman çağırdı ? Ben haftaya cuma gideyim diyorum 9 gün oluyor ama görülmezse diye tedirginim sonraki hafta mi gitsem.
canımmm 16 nisanda döllenme olduğunu varsaydık doktorla
haftaya bebeği görürüz ancak kalp atışını duyamayız dedi

bu arada bana doktorum kalp atışını duymadan yaptırdı tahlilleri
özelde yaptırdım istersen devlette yaptır dedi ama bizim ilçedeki hastane pandemi olduğundan içime sinmedi
4 tüp kan ve idrar verdim
kan grubu hepatit açlık kan şekeri üre
ne varsa bakılmış 340 tl ödedim.

canımmm 16 nisanda döllenme olduğunu varsaydık doktorla
haftaya bebeği görürüz ancak kalp atışını duyamayız dedi

Ya aslında ben bir sonraki hafta gideyim hem kalp atışı da duyarım diyorum da eşim haftaya gidelim diyor.

Büyük ihtimal haftaya da vajinal bakar bir de ona stres yapıyorum artık karından bakmaya başlasa da rahatlasam.

Ya aslında ben bir sonraki hafta gideyim hem kalp atışı da duyarım diyorum da eşim haftaya gidelim diyor.

Büyük ihtimal haftaya da vajinal bakar bir de ona stres yapıyorum artık karından bakmaya başlasa da rahatlasam.
şöyle siz benden ileridesiniz aslında.
doktor idrara sıkışık gelirsen vajinal bakmam dedi.
aynısını ben sordum 2 hafta sonra geleyim diye
yok ben bu bebeği haftaya da görmek istiyorum dedi 😂

şöyle siz benden ileridesiniz aslında.
doktor idrara sıkışık gelirsen vajinal bakmam dedi.
aynısını ben sordum 2 hafta sonra geleyim diye
yok ben bu bebeği haftaya da görmek istiyorum dedi 😂

Benimki de 2 haftayı geçirme sakın dedi. Gidelim ya napalim olmadı bidaha gideriz her hafta alıştık zaten 😅

X