2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bizim kilo alımında sıkıntı olduğu için ben kaşık mamasına başladım canım 1 tatlı kaşığı irmiği pisiriyorum içine 1 ölçek devam sütü koyup kıvamını ayarlayıp yediriyorum. Bazen cam rendeden elma veya armut karıştırıyorum. Gece tok uyuyor gündüz emiyor ve devam sütü veriyorum.

Kan testiyle süt alerjisi anlaşılıyor mu?
Benim oğlumda arada sesli kaka yapıyor ve mukuslu oluyor. Ama dr a sorduğumda alerji için tek başına yeterli değil demişti. Çikolatada bol bol yiyiorm ben çok seviyorum çnkü. Süt ürünleri de.. alerji için başka ne gibi rahatszlkları oluyor bebişlerin?

Küçük bebeklerde kanda çıkmıyor test yanlış çıkabiliyormuş en doğru sonucu deri testi veriyor o yüzden bize diyete devam edin dedimişti Dr

Gürültülü kaka karında guruldama mukuslu kaka kakada kan huzursuzluk karın ağrısı gaz reflü uykuya dalamama ishal veya kabızlık kaşıntı egzama kızarıklık meme reddi geçmeyen pişik sürekli kusma geçmeye hırıltı öksürük burun tıkanıklığı hepsi alerji belirtisi

Bizim de aynı 3.aydan beri böyle. Bi amuda kalkıp emzirmediğim kaldı. Bari şu 6 ayı doldursa diyorum anne sütüyle, çok yoruldum çünkü
Insallah canm valla ayaklarim agriyo bazen gezdirmekten ya oturuyom yine anlamasin die ellerimle salliyom poposuna vuruyom . Bide benmki tvye dalinca iciyo ama annemlerde oldugum icin iste tv het zaman musait olamiyo o yuzden meme cikaramiyom

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bakamadım inşallah herkes iyidir bir dört buçuk aylık olduk sağ gogsum tikaniyo kitle olusuyo yasayan varmi ne yaptiniz cok zor bir haldeyim

Cnm bebisin kaç aylik kaç kiloki

Merhaba benim de rahim ters veya gerideydi rahim filminde öyle çıkmıştı ama doktoruma söylemeyi unuttum. Geçen hafta cuma günü ilk defa gittim kese vardı ama bebek yok dedi. Haftaya da gorunmezse yapılacak birşey yok dedi. Kese de üstten görünmedi alttan göründü. Ondan dolayı görünmüyor olabilir mi sizce? Bu arada tüp bebekle hamile kaldım 10 Mayıs'ta embriyo transferim oldu ama 18 nisan adet tarihim.

Merhaba, ayni sekilde bizim doktorumuz da kilo aliminda sikinti oldugu icin irmikli mamaya baslatti 1 tatli ksiig irmik 3 olcek mama seklinde ama bebegim hic sevmedi 1 kasik bile yemedi hatta en son agzina mama gelince aglamaya basladi ben de hic ustelemedim biraktim hemen ama ne yapsam bilemedim. Meyvelere de 10 gun sonra gececegiz o zaman karistirabilirsin dedi doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…