-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #33.881
Ben bebegime hero beyby pirinc unu yedirdim 4.aydan itibaren oyle bir alerji olduki ölümden döndü resmenMerhaba, ayni sekilde bizim doktorumuz da kilo aliminda sikinti oldugu icin irmikli mamaya baslatti 1 tatli ksiig irmik 3 olcek mama seklinde ama bebegim hic sevmedi 1 kasik bile yemedi hatta en son agzina mama gelince aglamaya basladi ben de hic ustelemedim biraktim hemen ama ne yapsam bilemedim. Meyvelere de 10 gun sonra gececegiz o zaman karistirabilirsin dedi doktorumuz
Bende 3.5 mm apse olmuştu, ağlayarak emzirmiyordum fln.. gitmisşsindir artık amaCnm bahs edebilirmisin yarin icin randevu aldim ne gibi agri sikayetin vardi esim sut dolmustur emzir bosalsin diyip duruyor hep agrim var
Normal olması gereken canim asi tutmusKızlar oğlumun aşı yeri böyle olmuş dün banyodan sonra baktım kanıyor
Bizimki kırmızı leke olarak duruyor,tutmamış mı demek ?Normal olması gereken canim asi tutmus
Gecmis olsun cnm. Ne tepki verdi bebegin?Ben bebegime hero beyby pirinc unu yedirdim 4.aydan itibaren oyle bir alerji olduki ölümden döndü resmen
Ben 1 gün irmik yapıyorum ertesi gün pirinç unu pişirip içine devam sütü koyuyorum 3. Gün de Hipp in yulaflı mamasını aldım 4. Aydan itibaren olan hepsini de sevdi ama ilk benimkide istemedi hergun dene canım ilk o şekilde tepki vermesi çok normal. Bide benim doktorum tadını beğenmezse içine cam rendeden elma veya armut rendeleyip koyabilirsin demişti.Merhaba, ayni sekilde bizim doktorumuz da kilo aliminda sikinti oldugu icin irmikli mamaya baslatti 1 tatli ksiig irmik 3 olcek mama seklinde ama bebegim hic sevmedi 1 kasik bile yemedi hatta en son agzina mama gelince aglamaya basladi ben de hic ustelemedim biraktim hemen ama ne yapsam bilemedim. Meyvelere de 10 gun sonra gececegiz o zaman karistirabilirsin dedi doktorumuz
Canim kafası sisti kulagina yapışti resmen sivilce doldu kafasinda boş yer kalmadi yuzunde koyu kirmizi lekeler allahim kaybedicez sandikGecmis olsun cnm. Ne tepki verdi bebegin?
Geçmiş olsun cnm geçti randevu aldim gitmedim kendiliğinden gecti gogus ucum yaraydi kapandi gectiBende 3.5 mm apse olmuştu, ağlayarak emzirmiyordum fln.. gitmisşsindir artık ama
Cok cok geçmis olsun Allah acıdı deseneCanim kafası sisti kulagina yapışti resmen sivilce doldu kafasinda boş yer kalmadi yuzunde koyu kirmizi lekeler allahim kaybedicez sandik
Ayy ne sıkıntılı bi donem ya yemeye gecene kadar insanin cani çıkıyo .Ben 1 gün irmik yapıyorum ertesi gün pirinç unu pişirip içine devam sütü koyuyorum 3. Gün de Hipp in yulaflı mamasını aldım 4. Aydan itibaren olan hepsini de sevdi ama ilk benimkide istemedi hergun dene canım ilk o şekilde tepki vermesi çok normal. Bide benim doktorum tadını beğenmezse içine cam rendeden elma veya armut rendeleyip koyabilirsin demişti.
Ahh sorma bide 3. Olunca sil baştan aynı şeyleri yaşamak çok zor gerçektenAyy ne sıkıntılı bi donem ya yemeye gecene kadar insanin cani çıkıyo .
Haftaya görünmezse başka doktora daha görünün bence hemen işlem yapmasın ve mutlaka bu durumunuzu paylaşın inşallah sağlıkla alırsınız kucağınızaMerhaba benim de rahim ters veya gerideydi rahim filminde öyle çıkmıştı ama doktoruma söylemeyi unuttum. Geçen hafta cuma günü ilk defa gittim kese vardı ama bebek yok dedi. Haftaya da gorunmezse yapılacak birşey yok dedi. Kese de üstten görünmedi alttan göründü. Ondan dolayı görünmüyor olabilir mi sizce? Bu arada tüp bebekle hamile kaldım 10 Mayıs'ta embriyo transferim oldu ama 18 nisan adet tarihim.
Cok sagol kuzumCok cok geçmis olsun Allah acıdı desene
Allah bagislasin canm benmde ikincisi oluyo hala birincisi ile cok ugrasiyom tam olarak yemege gecmedikAhh sorma bide 3. Olunca sil baştan aynı şeyleri yaşamak çok zor gerçekten
Düşük yaptım maalesefHaftaya görünmezse başka doktora daha görünün bence hemen işlem yapmasın ve mutlaka bu durumunuzu paylaşın inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
Geçmiş olsun ,umudunuzu yitirmeyin teknoloji çok gelişti insan şaşıyor siz daha yakından takip ediyorsunuz belki, bugününüz de geride kalıcak yıpratmayın kendiniziDüşük yaptım maalesef
Demekki hep benzer büyüyor bebekler.benimki de üç aya girince istemedi ayakta gide gele üç beş dk zor emzirdim.dört buçuk olmak üzereyiz bazen güzel emiyor bazen yine Naz yapıyor .emmesi hala az ,yemeye başlatsa doktor içim rahat edecek .yine az az emmeye devam ederBenimkide üç aylıktan beri istemiyor dört buçuk olduk hala ayni azcik azaldi sanki reddi
Beni çok yoruyor buyumuycek diye korkuyorum sutum azaldi resmen duzensizliktenDemekki hep benzer büyüyor bebekler.benimki de üç aya girince istemedi ayakta gide gele üç beş dk zor emzirdim.dört buçuk olmak üzereyiz bazen güzel emiyor bazen yine Naz yapıyor .emmesi hala az ,yemeye başlatsa doktor içim rahat edecek .yine az az emmeye devam eder
Çok geçmiş olsun canımCanim kafası sisti kulagina yapışti resmen sivilce doldu kafasinda boş yer kalmadi yuzunde koyu kirmizi lekeler allahim kaybedicez sandik