2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben bebegime hero beyby pirinc unu yedirdim 4.aydan itibaren oyle bir alerji olduki ölümden döndü resmen

Ben 1 gün irmik yapıyorum ertesi gün pirinç unu pişirip içine devam sütü koyuyorum 3. Gün de Hipp in yulaflı mamasını aldım 4. Aydan itibaren olan hepsini de sevdi ama ilk benimkide istemedi hergun dene canım ilk o şekilde tepki vermesi çok normal. Bide benim doktorum tadını beğenmezse içine cam rendeden elma veya armut rendeleyip koyabilirsin demişti.

Ayy ne sıkıntılı bi donem ya yemeye gecene kadar insanin cani çıkıyo .

Haftaya görünmezse başka doktora daha görünün bence hemen işlem yapmasın ve mutlaka bu durumunuzu paylaşın inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

Benimkide üç aylıktan beri istemiyor dört buçuk olduk hala ayni azcik azaldi sanki reddi
Demekki hep benzer büyüyor bebekler.benimki de üç aya girince istemedi ayakta gide gele üç beş dk zor emzirdim.dört buçuk olmak üzereyiz bazen güzel emiyor bazen yine Naz yapıyor .emmesi hala az ,yemeye başlatsa doktor içim rahat edecek .yine az az emmeye devam eder

Beni çok yoruyor buyumuycek diye korkuyorum sutum azaldi resmen duzensizlikten

Merhaba kızlar buradan arkadaşlar online diyete başlamışlardı kimden almışlardı acaba bir de nasıldı sitelerinde azalma vs olmuş muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…