2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba, ayni sekilde bizim doktorumuz da kilo aliminda sikinti oldugu icin irmikli mamaya baslatti 1 tatli ksiig irmik 3 olcek mama seklinde ama bebegim hic sevmedi 1 kasik bile yemedi hatta en son agzina mama gelince aglamaya basladi ben de hic ustelemedim biraktim hemen ama ne yapsam bilemedim. Meyvelere de 10 gun sonra gececegiz o zaman karistirabilirsin dedi doktorumuz
Ben bebegime hero beyby pirinc unu yedirdim 4.aydan itibaren oyle bir alerji olduki ölümden döndü resmen

Merhaba, ayni sekilde bizim doktorumuz da kilo aliminda sikinti oldugu icin irmikli mamaya baslatti 1 tatli ksiig irmik 3 olcek mama seklinde ama bebegim hic sevmedi 1 kasik bile yemedi hatta en son agzina mama gelince aglamaya basladi ben de hic ustelemedim biraktim hemen ama ne yapsam bilemedim. Meyvelere de 10 gun sonra gececegiz o zaman karistirabilirsin dedi doktorumuz
Ben 1 gün irmik yapıyorum ertesi gün pirinç unu pişirip içine devam sütü koyuyorum 3. Gün de Hipp in yulaflı mamasını aldım 4. Aydan itibaren olan hepsini de sevdi ama ilk benimkide istemedi hergun dene canım ilk o şekilde tepki vermesi çok normal. Bide benim doktorum tadını beğenmezse içine cam rendeden elma veya armut rendeleyip koyabilirsin demişti.

Ben 1 gün irmik yapıyorum ertesi gün pirinç unu pişirip içine devam sütü koyuyorum 3. Gün de Hipp in yulaflı mamasını aldım 4. Aydan itibaren olan hepsini de sevdi ama ilk benimkide istemedi hergun dene canım ilk o şekilde tepki vermesi çok normal. Bide benim doktorum tadını beğenmezse içine cam rendeden elma veya armut rendeleyip koyabilirsin demişti.
Ayy ne sıkıntılı bi donem ya yemeye gecene kadar insanin cani çıkıyo .

Merhaba benim de rahim ters veya gerideydi rahim filminde öyle çıkmıştı ama doktoruma söylemeyi unuttum. Geçen hafta cuma günü ilk defa gittim kese vardı ama bebek yok dedi. Haftaya da gorunmezse yapılacak birşey yok dedi. Kese de üstten görünmedi alttan göründü. Ondan dolayı görünmüyor olabilir mi sizce? Bu arada tüp bebekle hamile kaldım 10 Mayıs'ta embriyo transferim oldu ama 18 nisan adet tarihim.
Haftaya görünmezse başka doktora daha görünün bence hemen işlem yapmasın ve mutlaka bu durumunuzu paylaşın inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza ❤️

Benimkide üç aylıktan beri istemiyor dört buçuk olduk hala ayni azcik azaldi sanki reddi
Demekki hep benzer büyüyor bebekler.benimki de üç aya girince istemedi ayakta gide gele üç beş dk zor emzirdim.dört buçuk olmak üzereyiz bazen güzel emiyor bazen yine Naz yapıyor .emmesi hala az ,yemeye başlatsa doktor içim rahat edecek .yine az az emmeye devam eder

Demekki hep benzer büyüyor bebekler.benimki de üç aya girince istemedi ayakta gide gele üç beş dk zor emzirdim.dört buçuk olmak üzereyiz bazen güzel emiyor bazen yine Naz yapıyor .emmesi hala az ,yemeye başlatsa doktor içim rahat edecek .yine az az emmeye devam eder
Beni çok yoruyor buyumuycek diye korkuyorum sutum azaldi resmen duzensizlikten

Merhaba kızlar buradan arkadaşlar online diyete başlamışlardı kimden almışlardı acaba bir de nasıldı sitelerinde azalma vs olmuş muydu

X