2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Demir desteği Dr. Ali Fuat Serpen paylaşmış tavsiye ediyorum diye ama bizim için erken ozaman d vitamini hangi markayı kullanıyorsunuz?
Ben d vitamini için ocean kullanıyorum. Şu an kendim oceanın microferini kullanıyorum, eğer içerikte sıkıntı yoksa oğluma da onu kullanmayı düşünüyorum, tek sıkıntı şu an içinde şeker olması

Bizimki ayakta hiç uyumuyor, önceden babaannesi dedesi falan sallardı uyurdu, sonra birden uyumamaya başladı. Ben de pilates topunda zıplayarak uyutuyorum, yürüyerek uyutmaya göre daha kolay; ama kilo aldıkça o da zorlaşıyor, alıştırabilirsem popoya pat pat ve pış pışla yatarak uyutmak istiyorum, 3 ayı bi dolsun inşallah yönde çalışmaya başlayacağım

Kızlar nasılsınız? Pek aktif değilim bu aralar. Geçen hafta işe başlayacaktım ki, bügük oglumun pazar gecesi ateşlenmesi ile zorlu bir haftaya başladık. Pcr testi, sonucun çıkmasını beklerken, oğluma bronşit teşhisi koydular.
Buhar makinesiyle tedavisini yapıyorum, antibyotik kullanıyor.
Eşim de bulaştı veeee çarşamba günü 2 bucuk aylık oğlum da huzursuzluk başladi ve burun akıntısı takip etti. Annem de bulaştı. Simdilik ben hariç herkes hasta.. ama hepsi toparlıyor çok sükür.
Bu hafta ise baslayacam Allah'tan bir mani çıkmazsa..
Bu arada kolik oğlumun sancıları nerdeyse bitti. Sadece kaka yapacağında sancılanıyor. Inşallah o da geçecek..

Çok geçmiş olsun sen bari dikkat et.

Demir desteği Dr. Ali Fuat Serpen paylaşmış tavsiye ediyorum diye ama bizim için erken ozaman d vitamini hangi markayı kullanıyorsunuz?
Pedia D kullanıyoruz biz D vitamini. Kan damlasına daha başlanmadı 4 aydan sonra diye biliyorım ben de
Pilates topu da değişikmiş bi onu denemedim heralde aynen yatarken piş piş pat pat en iyisi tabi kilolar artıyor. İnşallah ben de öyle düşünüyorum
Aaa canım çok geçmiş olsun yaaa. Ailecek ne olmuş öyle. Öabucak atlatın inşallah. Oğlun neden bronşit oldu üşüttü mü yoksa astım bronşit mi ?

Çok geçmiş olsun canım

Canım grubun adı ne

Üşüttü muhtemelen diye düsünüyorum. Tesekkür ederim cnm..

Ocean d vitamini kullanıyorum. Hem içerik temiz hem bebeğimin tuvaletini zeytinyağlı olduğu için düzene soktu.
sancıların bitmesine çok sevindim. Baya çektin sende benim gibi. Bizim de azaldı baya. Daha doğrusu hala var ama en azından kendi halledebiliyor gibi artık

Çok geçmiş olsun ,zincirleme gelişmiş hastalık umarım miniğin de diğer aile üyelerin de hafif atlatırlar

Cok cok cektik cidden. Gene var ama az.. iyiye dogru gidecez kismetse..

Kızlar ben vitaminleri kullanmaya korkuyorum hepsinde emziren ve hamileler için doktorunuza danışın diyor. Doktorum aşırı soğuk 100 saat cevap vermeyen biri. Siz doktorunuza sordunuz mu ocean ? Hamilelekte kullandığım multivitamini ve demir ilacımı kullanıyorum ben ama takviye c,d. Fln almak istiyorum.

Torvi çok geçmiş olsun cnm. Görmemişe dönersiniz inşaallah

Ben de sorcaktım doktoruma ama unuttum mesajla sorcam ben de. Ama benim vitamin ocean değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…