- 23 Temmuz 2009
- 1.689
- 1.155
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #33.141
Sorunca bana da yazar mısın?Ben de sorcaktım doktoruma ama unuttum mesajla sorcam ben de. Ama benim vitamin ocean değildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorunca bana da yazar mısın?Ben de sorcaktım doktoruma ama unuttum mesajla sorcam ben de. Ama benim vitamin ocean değildi
ben doktora gittiğimde doktorum sordu d vit kullanıyor musun diye, tabii bebeğime bana değil, ocean diyince bir şey demedi 3 damla kullan dedi. Takviye için de önce test yaptırın bence, yoksa gereksiz şekilde vitamin alımı olabiliyor. Hadi d vitamini herkeste düşük, onda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum; ama c vit için günde bir-iki porsiyon meyve bile yeseniz yeterli sonuçta.Kızlar ben vitaminleri kullanmaya korkuyorum hepsinde emziren ve hamileler için doktorunuza danışın diyor. Doktorum aşırı soğuk 100 saat cevap vermeyen biri. Siz doktorunuza sordunuz mu ocean ? Hamilelekte kullandığım multivitamini ve demir ilacımı kullanıyorum ben ama takviye c,d. Fln almak istiyorum.
Torvi çok geçmiş olsun cnm. Görmemişe dönersiniz inşaallah
Ben baya inceldim sikikastim cok degil devam diyetisyen ne önerdi cnm sanaBen kesin çözümü diyetisyende buldum.1 aydir kendi cabamla vermeye calistim yok olmuyor ilerlemiyor.sadece 1 kg verebildim istahimin masallahi var.suan hic degilse almamaya ugrasiyorum salı günü diyetisyenimle basliyoruz.
Çok geçmiş olsunCok cok cektik cidden. Gene var ama az.. iyiye dogru gidecez kismetse..
Yüzde kuruluk benim oğlanda da var çok hafif beyaz soyulma da oluyo ama ben pek önemsemedim. Çok mu acaba sizdeİyi geceler hanımlar oglum alti gundur yeşil kaka yapiyo bi tanidik doktor bir haftada gecmezse getirin dedi goturcez yuzunde kuruma oluyo çok korkuyorum bebeginizin yuzu kuruyup Beyaz kabuklaniyormu?
Evet cnm ya bileklerinde var parmak adalarinda karacigerinde birsey vardir diye korkuyorum kakada yesil olunca aklima hersey geliyo pul pul beyaz yüzüYüzde kuruluk benim oğlanda da var çok hafif beyaz soyulma da oluyo ama ben pek önemsemedim. Çok mu acaba sizde
Yeşil kaka tek başına bir sıkıntı değil diye biliyorum ama tabi böyle kuruma ve soyulma eşlik ediyorsa takip edin tabi İnşallah kötü bişey çıkmaz.Evet cnm ya bileklerinde var parmak adalarinda karacigerinde birsey vardir diye korkuyorum kakada yesil olunca aklima hersey geliyo pul pul beyaz yüzü
Evet cnm ben kurumayla birlesti diye korkuyorum inşallah cnm inşallahYeşil kaka tek başına bir sıkıntı değil diye biliyorum ama tabi böyle kuruma ve soyulma eşlik ediyorsa takip edin tabi İnşallah kötü bişey çıkmaz.
Canım ben hamilelikte ocean mummy kullanıyordum. Doktoruma sordum, istersen kullanmaya devam edebilirsin dedi.Kızlar ben vitaminleri kullanmaya korkuyorum hepsinde emziren ve hamileler için doktorunuza danışın diyor. Doktorum aşırı soğuk 100 saat cevap vermeyen biri. Siz doktorunuza sordunuz mu ocean ? Hamilelekte kullandığım multivitamini ve demir ilacımı kullanıyorum ben ama takviye c,d. Fln almak istiyorum.
Ben sordum öyle aldım canımKızlar ben vitaminleri kullanmaya korkuyorum hepsinde emziren ve hamileler için doktorunuza danışın diyor. Doktorum aşırı soğuk 100 saat cevap vermeyen biri. Siz doktorunuza sordunuz mu ocean ? Hamilelekte kullandığım multivitamini ve demir ilacımı kullanıyorum ben ama takviye c,d. Fln almak istiyorum.
Hamileyken ocean mummy kullanıyordum devam edebilirsin Multıvıtamın zaten dedıKızlar ben vitaminleri kullanmaya korkuyorum hepsinde emziren ve hamileler için doktorunuza danışın diyor. Doktorum aşırı soğuk 100 saat cevap vermeyen biri. Siz doktorunuza sordunuz mu ocean ? Hamilelekte kullandığım multivitamini ve demir ilacımı kullanıyorum ben ama takviye c,d. Fln almak istiyorum.
Teşekkür ederim cnmKızlar ben vitaminleri kullanmaya korkuyorum hepsinde emziren ve hamileler için doktorunuza danışın diyor. Doktorum aşırı soğuk 100 saat cevap vermeyen biri. Siz doktorunuza sordunuz mu ocean ? Hamilelekte kullandığım multivitamini ve demir ilacımı kullanıyorum ben ama takviye c,d. Fln almak istiyorum.
Çok geçmiş olsun
Yazarım tabi canım ☺Sorunca bana da yazar mısın?
Yaaa kıyamam doktora gidin canım varsa bişi önlemi alınsınEvet cnm ya bileklerinde var parmak adalarinda karacigerinde birsey vardir diye korkuyorum kakada yesil olunca aklima hersey geliyo pul pul beyaz yüzü
Ben kırkım bittikten beri hiç hastalanamdım daha.lekelenme bile olmadı. Belki de olacaksındır ama sökülemiyordur. Kasık ağrın vs var mı regl olacakmış gibi. Ama heralde bu tarz şeyler normaldir vücutt kendini topalamaya çalışıyo işteKızlar günaydın
dün hafif lekelenmem oldu hamilelikten sonra ilk defa hastalandığımı düşündüm ama devamı gelmedi, sabah da sol memem davul gibi şişmişti üç defa emzirdiktwn sonra toparladı.hormonal bişeyler yaşıyorum ama anlamadım . Hastalanmayıp hafif lekelenme yaşayan var mi ??
Ben de öyle oldu. Lekelenmeyle başladı. 5 gün sürdü toplasam 2 ped dolmaz 5 günüKızlar günaydın
dün hafif lekelenmem oldu hamilelikten sonra ilk defa hastalandığımı düşündüm ama devamı gelmedi, sabah da sol memem davul gibi şişmişti üç defa emzirdiktwn sonra toparladı.hormonal bişeyler yaşıyorum ama anlamadım . Hastalanmayıp hafif lekelenme yaşayan var mi ??
Ya demek böyle düzensizlikler olucak ilk zamanlarBen de öyle oldu. Lekelenmeyle başladı. 5 gün sürdü toplasam 2 ped dolmaz 5 günü
Ben de öyle sanmıştım bi ara ama meğer dikişimde bi yer tahriş olmuş çok hafif kanamış ben de regl olacam sanmıştım. Bilmiyorum senin normal doğum muydu dikiş var mıydı ama belki öyle bişey olabilir. Doktor jel verdi sürmem için.Kızlar günaydın