2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hımm yok sezaryen oldum ben ,ama hormonal bişeyler var bence yine de göğüslerim acıyor çünkü

Kasık ağrısı yok ama göğüslerim baya acıyır belki de bu hafta içinde olucam evet

Kızlar bezden kaka taşıyor bir kaçtır sleepy natural kullanıyorum. Prima premium care de de yaşamıştım aynı sıkıntıyı bez cidden sıkntılı bir konu. Asıl sorunum kakalı body ve alttan lekenin geçmemesi duru granül kullanıyorum bebek programında 2 saatten fazla yıkanıyor ama geçmiyor var mı bu sıkıntıyı yaşayan? Haliyle hypo kullanmak istemiyorum

Canım bende doğum yaptıktan tam 2 ay sonra oldum sandım ama lekelenme şeklinde devam etti 1 hafta boyunca taki geçen haft pazartesi günü tamamen sökülüp kanamaya döndü

Bizim prima dan da taşıyor canım, makinada yikadigimda geçmiyor. Artık bekletmeden elimde roxy granül deterjanla yıkıyorum o zaman çıkıyor.

Bulaşık sıvı sabunuyla çitileyip atıyorum makineye 1 saatlik programda tertemiz oluyor

Canım bende doğum yaptıktan tam 2 ay sonra oldum sandım ama lekelenme şeklinde devam etti 1 hafta boyunca taki geçen haft pazartesi günü tamamen sökülüp kanamaya döndü
Anladım canım bekleyim o zaman sağolasın bu arada kadın doğuma gitmemi tavsiye eder misin , doktorlar iki ay sonra çağırıyorlar ya benim zamanım doldu ama bu durumda hasta sayılır mıyım bilemedim.doğum kontrol yöntemi belirleyelim falan demişti

Canım önce elinde çizilen sabun , deterjan vs. Sonra makinaya koy. Tertemiz oluyor. Bulaşık deterjanı olmasına gerek yok

Merhaba kızlar nasıl gidiyor merak ediyorum Ankara’da olup heyet raporu alabilen var mı bebeğim 2,5aylık başlamak istemiyorum üstüne ztn emmesi ayrı problem beni bırakmasından korkuyorum bi taraftan borcumuz çok fazla ücretsiz izinde ayrı sorun çok bunalıyorum ...

Ay o sorun bende de var taşıyor ve kıyafetlerindeki leke çıkmıyor yıkandıktan sonra ben de o şekilde giydirmekten hoşlanmıyorum kızlar güzel tavsiyeler vermişler Sayende ben de onları bir deneyeceğim bakalım

Bence git canım hem bi kontrol olur hemde korunma yöntemini seçersin

Rapor alanlar vardı galiba ama heyet miydi bilmiyorum. Doktorun yardımcı olmuyor mu bu konuda ?

Baby me leke cıkarıcı kullan canım

Buldunuz mu herhangi bi yerden ya ben de arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…