- 29 Nisan 2020
- 298
- 159
- 37
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #33.161
Hımm yok sezaryen oldum ben ,ama hormonal bişeyler var bence yine deBen de öyle sanmıştım bi ara ama meğer dikişimde bi yer tahriş olmuş çok hafif kanamış ben de regl olacam sanmıştım. Bilmiyorum senin normal doğum muydu dikiş var mıydı ama belki öyle bişey olabilir. Doktor jel verdi sürmem için.
Kasık ağrısı yok ama göğüslerim baya acıyır belki de bu hafta içinde olucam evetBen kırkım bittikten beri hiç hastalanamdım daha.lekelenme bile olmadı. Belki de olacaksındır ama sökülemiyordur. Kasık ağrın vs var mı regl olacakmış gibi. Ama heralde bu tarz şeyler normaldir vücutt kendini topalamaya çalışıyo işte
Canım bende doğum yaptıktan tam 2 ay sonra oldum sandım ama lekelenme şeklinde devam etti 1 hafta boyunca taki geçen haft pazartesi günü tamamen sökülüp kanamaya döndüKızlar günaydın
dün hafif lekelenmem oldu hamilelikten sonra ilk defa hastalandığımı düşündüm ama devamı gelmedi, sabah da sol memem davul gibi şişmişti üç defa emzirdiktwn sonra toparladı.hormonal bişeyler yaşıyorum ama anlamadım . Hastalanmayıp hafif lekelenme yaşayan var mi ??
Bizim prima dan da taşıyor canım, makinada yikadigimda geçmiyor. Artık bekletmeden elimde roxy granül deterjanla yıkıyorum o zaman çıkıyor.Kızlar bezden kaka taşıyor bir kaçtır sleepy natural kullanıyorum. Prima premium care de de yaşamıştım aynı sıkıntıyıbez cidden sıkntılı bir konu. Asıl sorunum kakalı body ve alttan lekenin geçmemesi duru granül kullanıyorum bebek programında 2 saatten fazla yıkanıyor ama geçmiyor var mı bu sıkıntıyı yaşayan? Haliyle hypo kullanmak istemiyorum
Bulaşık sıvı sabunuyla çitileyip atıyorum makineye 1 saatlik programda tertemiz oluyorKızlar bezden kaka taşıyor bir kaçtır sleepy natural kullanıyorum. Prima premium care de de yaşamıştım aynı sıkıntıyıbez cidden sıkntılı bir konu. Asıl sorunum kakalı body ve alttan lekenin geçmemesi duru granül kullanıyorum bebek programında 2 saatten fazla yıkanıyor ama geçmiyor var mı bu sıkıntıyı yaşayan? Haliyle hypo kullanmak istemiyorum
Bulaşık sıvı sabunu. Dediğiniz bildiğimiz bulaşık deterjanı dimi?Bulaşık sıvı sabunuyla çitileyip atıyorum makineye 1 saatlik programda tertemiz oluyor
Aynen aynen bildiğimiz bulaşık makinesi değil normal elimizde yıkadığımız.Bulaşık sıvı sabunu. Dediğiniz bildiğimiz bulaşık deterjanı dimi?
Anladım canım bekleyim o zaman sağolasınCanım bende doğum yaptıktan tam 2 ay sonra oldum sandım ama lekelenme şeklinde devam etti 1 hafta boyunca taki geçen haft pazartesi günü tamamen sökülüp kanamaya döndü
Canım önce elinde çizilen sabun , deterjan vs. Sonra makinaya koy. Tertemiz oluyor. Bulaşık deterjanı olmasına gerek yokKızlar bezden kaka taşıyor bir kaçtır sleepy natural kullanıyorum. Prima premium care de de yaşamıştım aynı sıkıntıyıbez cidden sıkntılı bir konu. Asıl sorunum kakalı body ve alttan lekenin geçmemesi duru granül kullanıyorum bebek programında 2 saatten fazla yıkanıyor ama geçmiyor var mı bu sıkıntıyı yaşayan? Haliyle hypo kullanmak istemiyorum
Çitile olacaktıCanım önce elinde çizilen sabun , deterjan vs. Sonra makinaya koy. Tertemiz oluyor. Bulaşık deterjanı olmasına gerek yok
Ay o sorun bende de var taşıyor ve kıyafetlerindeki leke çıkmıyor yıkandıktan sonra ben de o şekilde giydirmekten hoşlanmıyorum kızlar güzel tavsiyeler vermişler Sayende ben de onları bir deneyeceğim bakalımKızlar bezden kaka taşıyor bir kaçtır sleepy natural kullanıyorum. Prima premium care de de yaşamıştım aynı sıkıntıyıbez cidden sıkntılı bir konu. Asıl sorunum kakalı body ve alttan lekenin geçmemesi duru granül kullanıyorum bebek programında 2 saatten fazla yıkanıyor ama geçmiyor var mı bu sıkıntıyı yaşayan? Haliyle hypo kullanmak istemiyorum
Bence git canım hem bi kontrol olur hemde korunma yöntemini seçersinAnladım canım bekleyim o zaman sağolasınbu arada kadın doğuma gitmemi tavsiye eder misin , doktorlar iki ay sonra çağırıyorlar ya benim zamanım doldu ama bu durumda hasta sayılır mıyım bilemedim.doğum kontrol yöntemi belirleyelim falan demişti
Rapor alanlar vardı galiba ama heyet miydi bilmiyorum. Doktorun yardımcı olmuyor mu bu konuda ?Merhaba kızlar nasıl gidiyor merak ediyorum Ankara’da olup heyet raporu alabilen var mı bebeğim 2,5aylık başlamak istemiyorum üstüne ztn emmesi ayrı problem beni bırakmasından korkuyorum bi taraftan borcumuz çok fazla ücretsiz izinde ayrı sorun çok bunalıyorum ...
Baby me leke cıkarıcı kullan canımKızlar bezden kaka taşıyor bir kaçtır sleepy natural kullanıyorum. Prima premium care de de yaşamıştım aynı sıkıntıyıbez cidden sıkntılı bir konu. Asıl sorunum kakalı body ve alttan lekenin geçmemesi duru granül kullanıyorum bebek programında 2 saatten fazla yıkanıyor ama geçmiyor var mı bu sıkıntıyı yaşayan? Haliyle hypo kullanmak istemiyorum
2 ay oldu dogum yapalı 40 cıktı 10 gun sonra adet oldumKızlar 3 ay oldu doğum yapalı ve ben hastalandım ya annemler emzirmeyi bırakana kadar olmazsın demişlerdiihayal kırıklığı yasıyorummm
Buldunuz mu herhangi bi yerden ya ben de arıyorumMerhaba kızlar nasıl gidiyor merak ediyorum Ankara’da olup heyet raporu alabilen var mı bebeğim 2,5aylık başlamak istemiyorum üstüne ztn emmesi ayrı problem beni bırakmasından korkuyorum bi taraftan borcumuz çok fazla ücretsiz izinde ayrı sorun çok bunalıyorum ...