2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Grup niye sesiz acaba.ws grubumu kuruldu.bence burda yazismak daha guzel.ornegin bebegimin gobek fitigi vardi ayni durumu yasayan bir uye sayesinde üzuntüm azaldi cunku gececegini soylemisti ki cok sukir gecti..bilgi alisverisi burada daha guzel

Kızlar samimiyetinize güvenerek soracağım.
Aranızda istanbulda olup da anne sütüne ihtiyacı olan var mı? Burdan yazmak istemezseniz özelden de yazabilirsiniz. Buzluğumda Bi miktar var. Yardımcı olmak isterim.
Ne kadar güzel düşünmüşsün canım instagramda bi emzirme danışmanı var orda çok var fazla sütünü paylaşmak isteyen anneler

Kızlar akşam uykularınız kaçta başlıyor genel anlamda ? Benim 6 buçuk 7 den sonra gece 12 - 1 e kadar ya bi sefer yarım saatlik en fazla 1 saatlik uyku uyuyo ya da hiç uyumuyo . 12 de vs yatıp 5 e kadar uyuyo sonra. Sizlerin nasıl ?

Kızlar akşam uykularınız kaçta başlıyor genel anlamda ? Benim 6 buçuk 7 den sonra gece 12 - 1 e kadar ya bi sefer yarım saatlik en fazla 1 saatlik uyku uyuyo ya da hiç uyumuyo . 12 de vs yatıp 5 e kadar uyuyo sonra. Sizlerin nasıl ?
Benimkide hep aglamakli.kicagimdan biraktgm an uyaniyo ve biz sil bastan basliyoruz

Kizlar mrb benim oğlum 3 aylik ve dogdugundan beri çok sarı ve balgam li kaka yapıyor ve yaklaşık gunde 3 4 kere . Ayrica cok cıvık şekilde bu normal mi cok anlam veremedim

Kizlar mrb benim oğlum 3 aylik ve dogdugundan beri çok sarı ve balgam li kaka yapıyor ve yaklaşık gunde 3 4 kere . Ayrica cok cıvık şekilde bu normal mi cok anlam veremedim
Sarı olması normal de balgamlı olmasıni bilemedim altın sarısı dışkı normal olanı balgamlı derken silerken normal kaka gibi temizlenmiyor sanki silerken yapışıyor giibi mi ?

Valla bir gecesi bir gecesini tutmuyor, dün akşam 8 buçuk gibi uyudu emdi yattı gibi gece uykusuna geçince de 3-4 defa kalki sabah 8 e kadar sonra uyandı yarım saat uykuyu bu hafta yeni yeni başladı diyebilirim bu gece ise yine 9 gibi uyutmayi denedim aynı saatte uyudu koyduğum gibi uyandı gezindi emdi şimdi uyudu.

Diğer günler hep yaptırdığım gibi kalkıyordu... Gözler açık fal taşı gibi 😝
Böyle böyle düzene girecek herhalde

10la 12 arasında değişiyor uyku zamanı ama hiç düzeni yok bazen 1 saat sonra uyanıyor bazen 4 saat uyuyor.

Gece 8-9.30 arası uyutmaya çalışıyorum; ama her zaman aynı olmuyor tabii ki. Bazen yerine koyduğumda uyuyor 12-1 gibi kalkıp emiyor sonra gece birkaç deda daha kalkıyor. Bazen de gaz sancısı falan varsa veya uzun süredir uyuyamamışsa dalması uzun sürüyor. Bu gece mesela düzgün öğlen uykusu uyutamadığım için zor daldı 9dan 10.30a kadar mecbur kucakta uyuttum, sonra da onunla birlikte yatınca biraz uyutabildim. 4te kalktık artık hala uyutuyorum şu an

Benimkide hep aglamakli.kicagimdan biraktgm an uyaniyo ve biz sil bastan basliyoruz
Benimki yavaş yavaş kucaktan bırakıp yatakta uyumaya alışıyor gibiydi, şu birkaç gündür yine zorluyor sırtüstü de bıraksam yüzüstü de bıraksam ilk seferinde illa bir uyanıyor, tekrar uyutmak gerekiyor, öyle olunca da çok uzuyor uyutma faslı.

Benimki yavaş yavaş kucaktan bırakıp yatakta uyumaya alışıyor gibiydi, şu birkaç gündür yine zorluyor sırtüstü de bıraksam yüzüstü de bıraksam ilk seferinde illa bir uyanıyor, tekrar uyutmak gerekiyor, öyle olunca da çok uzuyor uyutma faslı.
Benimki memede uyuyo ama memeden alınca uyanıyo o meme şekerlemesi gibi yapıyo. Onun dışında ayakta sallamayla uyutamıyorum. Bi kaç kere uyudu öyle ama sonra hep ağladı. Benimki kollarımda ben ayakta gezip birazda zıplarsam o şekilde uyuyo. Şimdi iyi hoş da ağırlaşınca naparım bilmem.

Sarı olması normal ama balgamlı dediğin sümüksü sanırım. Doktor dışkıda sümüksü kıvam veya kan görürsen bilgim olsun süt alerjisi belirtisi olabilir demişti. Doktorunu bilgilendir istersen canım

Kızlar bu damlayı kullaniyormusunuz Screenshot_20210402-123524.jpg

X