2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ben doktora gittiğimde doktorum sordu d vit kullanıyor musun diye, tabii bebeğime bana değil, ocean diyince bir şey demedi 3 damla kullan dedi. Takviye için de önce test yaptırın bence, yoksa gereksiz şekilde vitamin alımı olabiliyor. Hadi d vitamini herkeste düşük, onda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum; ama c vit için günde bir-iki porsiyon meyve bile yeseniz yeterli sonuçta.

Ben kesin çözümü diyetisyende buldum.1 aydir kendi cabamla vermeye calistim yok olmuyor ilerlemiyor.sadece 1 kg verebildim istahimin masallahi var.suan hic degilse almamaya ugrasiyorum salı günü diyetisyenimle basliyoruz.
Ben baya inceldim sikikastim cok degil devam diyetisyen ne önerdi cnm sana

İyi geceler hanımlar oglum alti gundur yeşil kaka yapiyo bi tanidik doktor bir haftada gecmezse getirin dedi goturcez yuzunde kuruma oluyo çok korkuyorum bebeginizin yuzu kuruyup Beyaz kabuklaniyormu?

İyi geceler hanımlar oglum alti gundur yeşil kaka yapiyo bi tanidik doktor bir haftada gecmezse getirin dedi goturcez yuzunde kuruma oluyo çok korkuyorum bebeginizin yuzu kuruyup Beyaz kabuklaniyormu?
Yüzde kuruluk benim oğlanda da var çok hafif beyaz soyulma da oluyo ama ben pek önemsemedim. Çok mu acaba sizde

Yüzde kuruluk benim oğlanda da var çok hafif beyaz soyulma da oluyo ama ben pek önemsemedim. Çok mu acaba sizde
Evet cnm ya bileklerinde var parmak adalarinda karacigerinde birsey vardir diye korkuyorum kakada yesil olunca aklima hersey geliyo pul pul beyaz yüzü

Evet cnm ya bileklerinde var parmak adalarinda karacigerinde birsey vardir diye korkuyorum kakada yesil olunca aklima hersey geliyo pul pul beyaz yüzü
Yeşil kaka tek başına bir sıkıntı değil diye biliyorum ama tabi böyle kuruma ve soyulma eşlik ediyorsa takip edin tabi İnşallah kötü bişey çıkmaz.

Canım ben hamilelikte ocean mummy kullanıyordum. Doktoruma sordum, istersen kullanmaya devam edebilirsin dedi.

Ben sordum öyle aldım canım

Hamileyken ocean mummy kullanıyordum devam edebilirsin Multıvıtamın zaten dedı

Teşekkür ederim cnm

Kızlar günaydın
dün hafif lekelenmem oldu hamilelikten sonra ilk defa hastalandığımı düşündüm ama devamı gelmedi, sabah da sol memem davul gibi şişmişti üç defa emzirdiktwn sonra toparladı.hormonal bişeyler yaşıyorum ama anlamadım . Hastalanmayıp hafif lekelenme yaşayan var mi ??

Ben kırkım bittikten beri hiç hastalanamdım daha.lekelenme bile olmadı. Belki de olacaksındır ama sökülemiyordur. Kasık ağrın vs var mı regl olacakmış gibi. Ama heralde bu tarz şeyler normaldir vücutt kendini topalamaya çalışıyo işte

Ben de öyle oldu. Lekelenmeyle başladı. 5 gün sürdü toplasam 2 ped dolmaz 5 günü

Ben de öyle sanmıştım bi ara ama meğer dikişimde bi yer tahriş olmuş çok hafif kanamış ben de regl olacam sanmıştım. Bilmiyorum senin normal doğum muydu dikiş var mıydı ama belki öyle bişey olabilir. Doktor jel verdi sürmem için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…