2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Biz de hala uyku meselesini çözemedik. Tam işler rayına oturdu bir düzen oluşturduk diyorum, sonra tepetaklak oluyor. Dün gündüz uykuları güzeldi mesela akşam da 9-9.30 gibi yatırırım dedim, oğlum uyumamaya karar verdi resmen 11de zor uyuttum. Bugün de gündüz uykusu çok az oldu; ancak bir tanesini kucağımda uyuyarak biraz uyudu. Onun dışında neredeyse 2.5 aylık olduk ve gerçekten algılarının açılmaya başladığını hissediyorum. Bugün jimnastik merkezinde bayağı vakit geçirdi, ona kitap falan okuduğumda ilgiyle bakmaya başladı, bir de maşallah özellikle mutlu olduğunda gülümsüyor bana ve evdekilere :) böyle büyüdüğünü, her gün değiştiğini görmek çok büyük bir nimet 😍

Biz de hala uyku meselesini çözemedik. Tam işler rayına oturdu bir düzen oluşturduk diyorum, sonra tepetaklak oluyor. Dün gündüz uykuları güzeldi mesela akşam da 9-9.30 gibi yatırırım dedim, oğlum uyumamaya karar verdi resmen 11de zor uyuttum. Bugün de gündüz uykusu çok az oldu; ancak bir tanesini kucağımda uyuyarak biraz uyudu. Onun dışında neredeyse 2.5 aylık olduk ve gerçekten algılarının açılmaya başladığını hissediyorum. Bugün jimnastik merkezinde bayağı vakit geçirdi, ona kitap falan okuduğumda ilgiyle bakmaya başladı, bir de maşallah özellikle mutlu olduğunda gülümsüyor bana ve evdekilere :) böyle büyüdüğünü, her gün değiştiğini görmek çok büyük bir nimet 😍
Bizde bir kaç gündür o kadar iyiydikki dedim tamam düzeldi artık ama dün akşam yine geriye sardı

Kızlar mrb ikibucuk aylik olduk ve bugun adet gördüm. Adet sütun kesilmesine neden oluyor gibi birsey duydum belki sacma bir duyum ama tedirgin oldum bu süreçte adet olup sütte problem yaşayan oldumu
Yokcanım ya.ben ilk bebeğimde 40 ından hemen sonra adet oldum ve her ay oldum.bebeğim 2 yaşına kadar emdi.öyle bişey yok yani:)

golden goat mama kullanan var mı kizlar? Kabızlık yaptı mı?

Yün Yorgan ortuyoruz🙈🙈🙈🙈
Been bir kez kullandım gunde dort beş krz kaka yapan cocuk beş gunde kaka yapar oldu herseyimiz bozuldu malesef mofılduk

Yün yorgan agır gelmiyomudur?
Cok guzel yapmışsın ben bir daha ki kış örtmeyi dusunuyorum, ısıyı cok guzel muhafaza eder, oglumda ortmemiştim
Bi de kolay kolay üstüne cekemez daha mı iyi olur diye de dusunmuyor değilim.

Been bir kez kullandım gunde dort beş krz kaka yapan cocuk beş gunde kaka yapar oldu herseyimiz bozuldu malesef mofılduk

Yün yorgan agır gelmiyomudur?
Cok guzel yapmışsın ben bir daha ki kış örtmeyi dusunuyorum, ısıyı cok guzel muhafaza eder, oglumda ortmemiştim
Bi de kolay kolay üstüne cekemez daha mı iyi olur diye de dusunmuyor değilim.
Ne kadar kullandınız. Ben günde bir defa vermeyi planlıyorum😣 yün yorgani çok kalın yapmadık bu arada...

Aynen oyle. Geçecek dedikce birileri sinirlerim tepeme cıkmaya basladı. Bende sling yok. Annem gelene kadar yani sabah 09.00 civari oynuyoruz. Emziriyorum, sut veriyorum falan.. annem gelince de veriyorum, kahvalti hazirliyorum ve sirayla annemle kahvalti yapiyoruz.
Ben tüm gece tek başıma ilgilendiğim için sabah pert oluyorum. Sütünü sağıp anneme bırakıp yatağa geri edönüyorum. saat uyuyorum toplam 4saat uyumuş fln oluyorum. Yoksa ne yaparım bilmiyorum 🤷🏻‍♀️deliksiz uyumayı çok özledm😭

Kızlar bilmiyorum bebekleriniz severmi ama bizim elektrikli salıncak çok işimize yaramaya başladı gündüz uykularını hep onda uyuyo müziği ve sallanması çok işime yaradı
Her zmn işimize yaramasw da cidden hayat kurtarabiliyor. Bizde 4 moms var bazen üstünde 2 saat uyuyor özellikle sabahları saatlerce uyanık kaldıktan sonra güzel uyuyır. Ama huysuzken durmuyor, iyiyken kuklanmak gerek.
Bence geç kalınmış sayılmazsınız. 1 saat bile dursa işinizi halledersiiz👌

deniz_ve_mehtap deniz_ve_mehtap yorgan hiç önerilmiyor.be bende dopumdan önce bilinçsizlik le yorganlar yün yastıklar aldım ama 🙄🙈 sende kullanma bnce cnm.artık 2-3 yalında kullanırım. Ben battniye kullanıyorum göbeğine kadar örtüyorum üst açık oldupuniçin yelekte giydiriyorum mutlaka.
Uyku tulumu da yeni aaldık kolsuz o da gğxel sevdim. Ama yine dayanamyıp ayaklarını battaniye ile kapatıyorum 🙈🤪

Bugün bebeğim 62 günlük oldu ve 1 haftadır normalden fazla gazlı ve huzursuz olduğunu söylemiştim. Bugün durduk yere sanki bir yerini kesiyorlarmış gibi çığlık çığlığa krize girdi. Elim ayağım dolaştı, kıpkırmızı oldu, sakinleştiremedim😢 Altını falan açtım fark etmedi. Neden acaba yaa, gaz falan bu kadar yapıyor mu kızlar? Şu an kucağımda bayıldı resmen😢

Bugün bebeğim 62 günlük oldu ve 1 haftadır normalden fazla gazlı ve huzursuz olduğunu söylemiştim. Bugün durduk yere sanki bir yerini kesiyorlarmış gibi çığlık çığlığa krize girdi. Elim ayağım dolaştı, kıpkırmızı oldu, sakinleştiremedim😢 Altını falan açtım fark etmedi. Neden acaba yaa, gaz falan bu kadar yapıyor mu kızlar? Şu an kucağımda bayıldı resmen😢
Bizde 58 deyiz bu hafta benim kızımda çok gazlı. Gaz yapar canım dün öğlen benimkide kötü oldu😰

X