2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Evet cnm. Yani şöyle mesela bugün 2 de uyandı,sütünğ içti, altını değiştirdşm gazını çıkardım uyuttum. Topkam bi saat. Yarım saattevsüt sağlıyorum. Tam 1.5 saat sonra utanıyor. Ve benn bi saat uyumuş oluyorum 😭 tbi gazı fln varsa uyuma süresi uzuyor.geceleri mav 4 saat uyuyorum. Sabah sütümü sağıp anneme verip ile iki saat uyumasam ayakta kalamam😒🙈 neden bu kdr az uyunaya başlafı ya?🤔😨
Inan fena degil. Dun oglum gundyz 12.30 da gece 23.30 arasi toplasan 2 saat uyumadi. Kesik kesik daldı, uyandı.. delirdim artik. Gece yorgunluktan 4 saat uyudu aralıksız. Perisan olduk

Inan fena degil. Dun oglum gundyz 12.30 da gece 23.30 arasi toplasan 2 saat uyumadi. Kesik kesik daldı, uyandı.. delirdim artik. Gece yorgunluktan 4 saat uyudu aralıksız. Perisan olduk
Evet cnm. Yani şöyle mesela bugün 2 de uyandı,sütünğ içti, altını değiştirdşm gazını çıkardım uyuttum. Topkam bi saat. Yarım saattevsüt sağlıyorum. Tam 1.5 saat sonra utanıyor. Ve benn bi saat uyumuş oluyorum 😭 tbi gazı fln varsa uyuma süresi uzuyor.geceleri mav 4 saat uyuyorum. Sabah sütümü sağıp anneme verip ile iki saat uyumasam ayakta kalamam😒🙈 neden bu kdr az uyunaya başlafı ya?🤔😨
Bizimki de aynı.. gündüz uyku yok gecede az. 😔

Kızlar selam, biz de 2.5 aylığız artık sizlere sorum olacak bebeğiniz uyurken üstüne muslin baddaniye yorgan ne örtüyorsunuz? ben baddaniye örtüyorm ama kış bitiyor artık uyku tulumuna geçmeyi düşünüyorm ani bebek ölümlerinden en çoğu üstüne baddaniye müslin vs örtüldüğü için oluyormş geceleri onu izlemekten uyku uyuyamıyorm, uyku tulumuyla uyutan var mı?

Kızlar selam, biz de 2.5 aylığız artık sizlere sorum olacak bebeğiniz uyurken üstüne muslin baddaniye yorgan ne örtüyorsunuz? ben baddaniye örtüyorm ama kış bitiyor artık uyku tulumuna geçmeyi düşünüyorm ani bebek ölümlerinden en çoğu üstüne baddaniye müslin vs örtüldüğü için oluyormş geceleri onu izlemekten uyku uyuyamıyorm, uyku tulumuyla uyutan var mı?
Ani bebek ölümüyle ne alakası var anlamadım

Neden böyle yaaaaaaaa. Ben delirdim artik
Valla bilmiyorum ama herkesin dediği geçici bi süre olduğu 🤦🏼‍♀️😂 geçecek kelimesini dediklerinde deliriyorum bende artık..
Özellikle doktor sıcak havlu/masaj yap, gaz olacak geçecek annesi dedikçe gel sen geceleri pışpışla diyesim geliyor 🤕
Sabah bi türlü uyumadı mesela yine.
Sling ile rahat ediyorum bi. Kahvaltıyı öyle yapabildim..

Ben hala müslin battaniye seriyorum üstüne ama uyurken çok hareket etmiyor o yüzden.. uyku tulumu aldım ama hareketlenmediği için kullanmaya başladım henüz

Bizde bu gece pek uyumadık.Tam karnını doyurdum ettim baktım bezi dolmuş altını değiştirdim pişik olmasın die bu sefer tekrar uyutmaya çalıştım tam uyudu yatağına koydum altına kaka yaptı hadi yine alt değiştir iyice uykusu açıldı en son saat 6 yı gösteriyodu uyudu bi baktım 6.30 da kalktı eşime postaladım bi yarım saat çünkü dermanım kalmamıştı artık

Bende ince pazenler var onun bide polar var onuda örtüyorum yatak odamız diğer odalara göre biraz serin o yüzden

mesela ben kızıma bazen bakıyorm baddaniye yüzüne kadar çıkmış oysa ben belin de ya da gögüslerinde bırakmış oluyorm
Kollarını dışına koyuyorum genelde alta gitmiş oluyor battaniye. Beşiğin kenarlarına da sıkıştırıyorum bazen o şekilde hiç bozulmuyor

Kuzum korkutmak istemiyorum ama bizim üzerinden 2 hafta geçti daha oğlum yeni yeni toparlıyo gibi.
Meme reddi yaptı bizde. Bi göğsümü emmiyo. Vermeye çalışmak Bi dert. Diğer göğsüm acıyo emmekten o ayrı Bi dert. Emmedipi göğsümü sürekli sağma zorunda kalmam başka bi dert. Daha şimdi yavaş yavaş ayakta güle oynaya emmediği göğsümü vermeye çalışıyorum. O yüzden rota aşısı yaptırmıcam ben.
Rota çok ciddi bir hastalık. Tekrar düşünün derim. Bence oğlunuzun huzursuzluğu baska bir şeydir aşının huzursuzluğu 2 hafta sürmez en fazla 1-2 gün diye biliyorum

Benimki de özellikle son bir haftadır aynı durumda. Uyuyamıyor, sıçrıyor birden uyanıyor ve diğer zamanlara göre fazlasıyla gazlı, memeyle savaşıyor😢

Valla bilmiyorum ama herkesin dediği geçici bi süre olduğu 🤦🏼‍♀️😂 geçecek kelimesini dediklerinde deliriyorum bende artık..
Özellikle doktor sıcak havlu/masaj yap, gaz olacak geçecek annesi dedikçe gel sen geceleri pışpışla diyesim geliyor 🤕
Sabah bi türlü uyumadı mesela yine.
Sling ile rahat ediyorum bi. Kahvaltıyı öyle yapabildim..
Aynen oyle. Geçecek dedikce birileri sinirlerim tepeme cıkmaya basladı. Bende sling yok. Annem gelene kadar yani sabah 09.00 civari oynuyoruz. Emziriyorum, sut veriyorum falan.. annem gelince de veriyorum, kahvalti hazirliyorum ve sirayla annemle kahvalti yapiyoruz.

Bizde bu gece pek uyumadık.Tam karnını doyurdum ettim baktım bezi dolmuş altını değiştirdim pişik olmasın die bu sefer tekrar uyutmaya çalıştım tam uyudu yatağına koydum altına kaka yaptı hadi yine alt değiştir iyice uykusu açıldı en son saat 6 yı gösteriyodu uyudu bi baktım 6.30 da kalktı eşime postaladım bi yarım saat çünkü dermanım kalmamıştı artık
Aynen bende de derman kalmayınca babasina veriyorum artik.. butun gwce uğraş dur. Bi akşam cok yorgundu diye 4 bucuk saat uyudu ilk kez.. şaşırdık biz de..

Benimki de özellikle son bir haftadır aynı durumda. Uyuyamıyor, sıçrıyor birden uyanıyor ve diğer zamanlara göre fazlasıyla gazlı, memeyle savaşıyor😢
Allah kolaylik versin hepimize. 10 yaş koydum üstüme şu 2 ayda.. Büyük oğlum prematüre olduğu halde bizi böyle yormadı inan..

X