2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar selam, biz de 2.5 aylığız artık sizlere sorum olacak bebeğiniz uyurken üstüne muslin baddaniye yorgan ne örtüyorsunuz? ben baddaniye örtüyorm ama kış bitiyor artık uyku tulumuna geçmeyi düşünüyorm ani bebek ölümlerinden en çoğu üstüne baddaniye müslin vs örtüldüğü için oluyormş geceleri onu izlemekten uyku uyuyamıyorm, uyku tulumuyla uyutan var mı?
Son günlerde uyku tulumuna geçmeye karar verdim ben de. LCW den alicam bi deneyeyim bakalım. Komple giydirildigi için daha mantıklı bide üstüne ağırlık örtmemis olacağımız için belki daha rahat uyur🤲😬

Kızlar selam, biz de 2.5 aylığız artık sizlere sorum olacak bebeğiniz uyurken üstüne muslin baddaniye yorgan ne örtüyorsunuz? ben baddaniye örtüyorm ama kış bitiyor artık uyku tulumuna geçmeyi düşünüyorm ani bebek ölümlerinden en çoğu üstüne baddaniye müslin vs örtüldüğü için oluyormş geceleri onu izlemekten uyku uyuyamıyorm, uyku tulumuyla uyutan var mı?
Yün Yorgan ortuyoruz🙈🙈🙈🙈

Rota aşısı yaptırdınız mı ben karar veremedim daha ne yapsam iki ay asıları olduk
biz de 2 ay aşısı olduk 3. ayda rota aşısı yaptıracağım bu aşıların hepsinin üzerinden yıllar geçmiş büyük bi yan etkisi olacağını düşünmüyorm hastalıklara karşı dirençli olmalı bebişlerimiz 😍

Kızlar bilmiyorum bebekleriniz severmi ama bizim elektrikli salıncak çok işimize yaramaya başladı gündüz uykularını hep onda uyuyo müziği ve sallanması çok işime yaradı

Kuzum korkutmak istemiyorum ama bizim üzerinden 2 hafta geçti daha oğlum yeni yeni toparlıyo gibi.
Meme reddi yaptı bizde. Bi göğsümü emmiyo. Vermeye çalışmak Bi dert. Diğer göğsüm acıyo emmekten o ayrı Bi dert. Emmedipi göğsümü sürekli sağma zorunda kalmam başka bi dert. Daha şimdi yavaş yavaş ayakta güle oynaya emmediği göğsümü vermeye çalışıyorum. O yüzden rota aşısı yaptırmıcam ben.
Canım rotanın bi yan etkisi olmuyo genelde diğer aşıların huysuzluğu olabilir mi

Benim oğlanı iki gündür gündüz kucakta uyutup pusetine koyuyorum yarım saatten fazla uyumayan çocuğu 2 saat sonunda kendim uyandırıyorum. Bi yandan da alışırsa gece de uyumazsa yatağında diye korkuyorum. Off bu uyku meselesi çok sıkıntılı ya uyusa bi dert uyumasa bi dert. Bazılarını görüyorum 2 3 yaşında hala gece sürekli uyanan hala ayakta kucakta sallanmadan uyumayan bizimkilerde öyle olmaz inşallah.

Kızlar mrb ikibucuk aylik olduk ve bugun adet gördüm. Adet sütun kesilmesine neden oluyor gibi birsey duydum belki sacma bir duyum ama tedirgin oldum bu süreçte adet olup sütte problem yaşayan oldumu

Geçmiş olsun...verem ve karma ası mi yaptı kuzucugu böyle ?
Çok sağol kuzum. Aynen verem ve karalar neden oldu. Çok üzgünüm 15 gündür. Diğer emmediği göğsüm patlamak üzere. Sürekli sağanak zorunda kalıyorum. Sağdıkça daha hızlı süt üretiyor. Ürerrikçe sağıyorum. Tam bir kısır döngü

Rota çok ciddi bir hastalık. Tekrar düşünün derim. Bence oğlunuzun huzursuzluğu baska bir şeydir aşının huzursuzluğu 2 hafta sürmez en fazla 1-2 gün diye biliyorum

Ben de öyle düşünüyordum ama yaşayınca gördüm gerçekten. Başka hiçbir değişiklik yok hayatımızda. Tamamen aynı rutin de yaşıyoruz. Uyuma uyanma saatlerimiz dahi aynı. Şaşırdım kaldım iyice.

Tahin ve susami ben kendim tespit ettim. Çünkü diyete başladıktan sonra tahin yiyince tekrar etti. Benim kendi doktorum tavuk ve yumurtayı yasaklamadı ama aynı şikayetleri olan arkadaşımın doktoru tavuk da yeme mukusu arttırır demiş. Ben de kendi köyümüzün tavuğun yumurtası geliyor onu yiyorum ama tavuk yemiyorum. Dışkılama tamamen düzelsin biraz rayına otursun azar azar deneyeceğim sanırım.

Bizim 2 hafta önce mukuslu kanlı kaka görmemiz ile başladı. Bunun öncesinde de gaz, huzursuzluk, gürültülü kaka, hiçkırık gibi şeyler vardı ama bunlar tüm bebeklerde olabiliyor. Kanli.mukuslu kaka diye doktorumuza gösterince o süt alerjisi dedi.
Anladim.bizim bir kez cizgo gibo bir tane kan vardi.ama yaklasik 20 gundur yogun mukus uykuya dalamama aşırı gaz ustrlik gaz yapn hiçbirşey tuketmiyorum ve gaz damlasi kullaniyoruz huzursuzluk gurultulu kaka hickirik hepsi var kestim sut urunlerini cok kati bir diyetteyim bakalim simdilik kaka hala mukuslu

Anladim.bizim bir kez cizgo gibo bir tane kan vardi.ama yaklasik 20 gundur yogun mukus uykuya dalamama aşırı gaz ustrlik gaz yapn hiçbirşey tuketmiyorum ve gaz damlasi kullaniyoruz huzursuzluk gurultulu kaka hickirik hepsi var kestim sut urunlerini cok kati bir diyetteyim bakalim simdilik kaka hala mukuslu
Canım laktoz intoleransı da olabilir belirtiler gösteriyor paket gıdalarıda kesmen gerekecek

Benim oğlanı iki gündür gündüz kucakta uyutup pusetine koyuyorum yarım saatten fazla uyumayan çocuğu 2 saat sonunda kendim uyandırıyorum. Bi yandan da alışırsa gece de uyumazsa yatağında diye korkuyorum. Off bu uyku meselesi çok sıkıntılı ya uyusa bi dert uyumasa bi dert. Bazılarını görüyorum 2 3 yaşında hala gece sürekli uyanan hala ayakta kucakta sallanmadan uyumayan bizimkilerde öyle olmaz inşallah.
Neden uyandırıyorsun cnm bırak uyusun. Tam daldığı zaman Beşiğine kaldır orda uyumaya devam etsin

X