- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #32.061
Kızlar Regl olan varmı ben 66. Günde ilk regl oldum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de ya gece yatağa dümdüz yatinca anlıyorum ne hale geldigimi. Gece de tam böyle ben dalarken uyanınca onunla beraber ağlama geliyo bana daCok güzel...benim de sırtım fena ağrıyor artık.gece olunca...pert oluyorum
Biz de yaptırmayı planlıyoruz ama benim pimpirigim yüzünden erteliyoruz hep. Eşim kırkı çıkınca hemen yaptıralım dedi ama ben bakımını yapamazsam diye çekiniyorum. Allah korusun ufacık yavrum bide ondan canı yanmasın diye kaçıyorum hep. Ama en güzeli bu ilk 3 ayda yaptirmakmis. Dönmeye başlayınca iyileşme süreci uzayacakKızlar hayırlı akşamlar.
Sünnet ettiren var mı varsa çok acıyor mu canları uyuşturuluyor mu
Pazar günü yaptırmayı düşünüyoruz da bi korku sardı beni
Benmm kızımda çok erken kapandı ama birşey olmadı çok şükür 4.5 yaşında ve herşey yolundaKızlar bıngıldak erken kapanması gibi birşeyle karşılaşan oldu mu?
Bende oldum canım. Ben 48. Günde olmuştumKızlar Regl olan varmı ben 66. Günde ilk regl oldum.
İçimi ferahlattin canım sağolBenmm kızımda çok erken kapandı ama birşey olmadı çok şükür 4.5 yaşında ve herşey yolunda
Hepsi geçiyor büyük kızımda 2,5aylikken alerji olduğunu anladık.Basta zor geldi ama alerjiyle yaşam platformunu buldum baktım binlerce insan var bizim gibi.Allah başka dert vermesin.Bir süre sonra annenin yediklerini tolere edebilir sonra kendide yiyebilir.Alerji doktorumuz alerji parmak izi gibidir her çocuğun farklıdır ama erken teşhisle bağırsağı yormadan atlatmak daha kolaydır derdi.Çok sağol canım Dr bana süt ve süt ürünleri kabuklu çerez susam tahin yasak dedi inşallah geçer moralim çok bozuk
Tamam olur canım çok bilgisizim bu konuda zaten iyi olur Dr da senin için çok zor olucak eğer sütün azalırsa raporlu mama yazarım dedi bende istemiyorum mama vermeyi inşallah gerek kalmaz bende hemen başlicam diyete inşallah en kısa sürede atlatırız
Ben de mutfak salon git gel.. deli tavuk gibi hissediyorum.kendimiEvi gezdiriyorum oda oda
Ben sersem oldum ya. Oglumun cok sancili olmasi bizi maffetti. Cocuk boş vakitlerinde anca aglıyor..Valla canım alt değiştirme, besleme dışında şu siyah beyaz kartlar var ya biraz onunla oyalamaya çalışıyorum en fazla 5 dk. sonra masal okuyorum anlamasa da dil gelişimine faydası olacak, hem de bir şey yapmış oluyorum işte 5 dakika kadar da müzikli dönencesi var beşiğine takıyorum. Pusetine oyuncaklar taktım 5 dk. da orda durursa duruyor derken kalan vakitte kucakta. Kısır döngü halinde bunlar devam ediyor işte.Bir bakmışım gün bitiyor ama ben pert.
Benim de öyle ama aktif emmesi en fazla 25 dkdir. Gerisi uyuklama, emzik gibi emme Gece uyuyunca ağzından çekiyorum ben. Tekrar teklif ediyorum, derin dalmişsa yatırıyorum yerine. Zaten o emerken kafam düşüp duruyo uykudanKızlar bebişleriniz ortalama kaç dakika emiyor? Benim 40-45 dakika sürüyor. Çok uzun geliyor hele gece bitmek bilmiyor
Aynen bebişte uyuklama dinlenme falanda oluyor. Bu süreler ne zaman kısalacak yaaBenim de öyle ama aktif emmesi en fazla 25 dkdir. Gerisi uyuklama, emzik gibi emme Gece uyuyunca ağzından çekiyorum ben. Tekrar teklif ediyorum, derin dalmişsa yatırıyorum yerine. Zaten o emerken kafam düşüp duruyo uykudan
Kızlar bebişleriniz ortalama kaç dakika emiyor? Benim 40-45 dakika sürüyor. Çok uzun geliyor hele gece bitmek bilmiyor
Bizim 20-25dk. 10 dakika ilk süt 10 dk yağlı sütü içmesi önemli benim için sonra 5 dk kahve niyetine sonra çekiyorum memeyi.Benim de öyle ama aktif emmesi en fazla 25 dkdir. Gerisi uyuklama, emzik gibi emme Gece uyuyunca ağzından çekiyorum ben. Tekrar teklif ediyorum, derin dalmişsa yatırıyorum yerine. Zaten o emerken kafam düşüp duruyo uykudan
Tek meme mi 20 25 dk ? Her zaman gazı çıkarıyor musunuz haa ben derin uyuyunca çıkarmıyorumBizim 20-25dk. 10 dakika ilk süt 10 dk yağlı sütü içmesi önemli benim için sonra 5 dk kahve niyetine sonra çekiyorum memeyi.
Zaten ağız gazını çıkar pışpışla uyut 1 saat. Tabi o da uyursaaa
İster istemez stres oluyorum elimde değil gerçekten inşallah zorlanmadan atlatırız bu günleriHepsi geçiyor büyük kızımda 2,5aylikken alerji olduğunu anladık.Basta zor geldi ama alerjiyle yaşam platformunu buldum baktım binlerce insan var bizim gibi.Allah başka dert vermesin.Bir süre sonra annenin yediklerini tolere edebilir sonra kendide yiyebilir.Alerji doktorumuz alerji parmak izi gibidir her çocuğun farklıdır ama erken teşhisle bağırsağı yormadan atlatmak daha kolaydır derdi.
21 ay anne sütü aldı şimdi 5 yaşında şükürler olsun sağlıklı.
Benmde aynı canım doktor gelişimi çok iyi dikkate almıyorum kusmayı dedi gelişim az olursa ona göre mama vericem dedi bekliyorum bakalımBebeğimin sürekli ağzına geliyor kusmuk.geri yutuyor. Bu durum emmesinden 2 saat geçse de böyle.kusmuk geri kaçıyor yemek borusuna.ve bu durum başta çok değildi daha da arttı.2.5 aylığız.internette de reflü 3 4 aylıkken çok yoğun olur diyor..var mı böyle durumlar yaşayan?
Aynen tek meme veriyorum. Zaten 25 dakikayı geçince gazı ile fazlasını çıkarıyor. Her zaman çıkarıyorum. Ha bazen çıkarmıyor. O zaman yapacak bir şey yok. Bazen de hiç uyumuyor tüm gün, o günlerde memede uyursa uyanmasın diye çıkarmıyorum. Uyandığında emzirmeden önce çıkarmaya çalışıyorum.Tek meme mi 20 25 dk ? Her zaman gazı çıkarıyor musunuz haa ben derin uyuyunca çıkarmıyorum
Benim tek meme doymuyor ikisinide dibine kadar içiyorAynen tek meme veriyorum. Zaten 25 dakikayı geçince gazı ile fazlasını çıkarıyor. Her zaman çıkarıyorum. Ha bazen çıkarmıyor. O zaman yapacak bir şey yok. Bazen de hiç uyumuyor tüm gün, o günlerde memede uyursa uyanmasın diye çıkarmıyorum. Uyandığında emzirmeden önce çıkarmaya çalışıyorum.