-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.661
Bizde var canım gündüz onda uyuyo ayarlıyorum onu bide ninni açıyorum ondan sallana sallana uyuyo vallaArkadaşlar bundan veya bu tarz bir şey alan var mı? İşe yarıyor mu? Almayı düşünüyorum da
Doktor mu öyle söyledi? İnşallah ondandır.
İyi çok şükür canı üzülüyodun sütüm yok doymuyo die demekki varmı bak sütünde insan takıyo kafaya çok yaa ben emziriyorum hani can kulağı ile dinliyorum kaç defa yutkunuyo die aç kalmasın die minnoşEvet doyuyormus çünkü
Evet kuzumİyi çok şükür canı üzülüyodun sütüm yok doymuyo die demekki varmı bak sütünde insan takıyo kafaya çok yaa ben emziriyorum hani can kulağı ile dinliyorum kaç defa yutkunuyo die aç kalmasın die minnoş
Ben de 2 haftadir 3 kullaniyorum.Üç buyuk gelmiyormu cnm
Massallah cnm. Bu kontrolde kac aldi? Ideali kaçmıs? Ben de gidecem 10 gune.. bakalim nasil gittik bu ay.Evet kuzumhatta fazla kilo bile almis masallah benim kuzum az emZir dedi doktorum
Benim de bugun 47 gun oldu. Benim de kirmizi kanamam var dunden beriKizlar kanamanız varmi? Bugün 47 gun oldu doğum yapalı giderek artsn ağrı var kanamam oluyo bugun kırmızı oldu sol tarafta yanma agri zonklama var idrarda hafif yanma acile gittim polikliniğe gonderdi doktorum yokmus şansa yarin gelirse gidicez iltapmi aldim acaba
Oyy maşallah kuzucuğaEvet kuzumhatta fazla kilo bile almis masallah benim kuzum az emZir dedi doktorum
Allah razı olsunOyy maşallah kuzucuğa
Evet kuzumhatta fazla kilo bile almis masallah benim kuzum az emZir dedi doktorum
Cnm ahrin varmiBenim de bugun 47 gun oldu. Benim de kirmizi kanamam var dunden beri
Cnm 750 gr almis masallah 15 gunde rahatsiz diye gittik cok yediriyon ondan dedi daha 15 gun var almasin dedi doktor hazmetmiyor dedi ben her agladiginda emziriyom normali 700 gr yeterli bir ayda dedi doktorMassallah cnm. Bu kontrolde kac aldi? Ideali kaçmıs? Ben de gidecem 10 gune.. bakalim nasil gittik bu ay.
Hatta erken ve kolay uyuyunca bi bocaliyoruz bizAlışırsın canım biz alıştıkses olmazsa uyunmuyo bi süre sonra
Cnm ozelden yazarmisin birsey sorucam ozelden nasıl yazicam bulamadımBenim de bugun 47 gun oldu. Benim de kirmizi kanamam var dunden beri
Bende diyom kalk emde bende yatabileyim öyle alistimHatta erken ve kolay uyuyunca bi bocaliyoruz bizbu kezde bizim uykumuz gelmiyor
Kardeşim aldı onların çok işine yaradi...Arkadaşlar bundan veya bu tarz bir şey alan var mı? İşe yarıyor mu? Almayı düşünüyorum da
Rabbim yardımcın olsun inşallah ikikez pozotiflerle bir araya gelmistim malesef bilmediğim icin hemde çocuklarım da cnm bize gecmedi şükür icini ferah tut gecmemistir belki sutun icin sabirli ol sonucta olana ölene çare yok olmadan olmuşu yaşama lütfen Allah büyükBu hafta aşıya kontrole gitmeye hazırlanırken covid karantinasına girdikeniştem yiğenlerim pozitifmiş bide mutasyonlu virüsmüş pek belirtileri olmadığı halde onları hastaneye kaldırdılar. Daha hafif geçiliyomuş ama daha kolay bulaşıyomuş. Bugün test yaptırdım korkuyla bekliyorum. Evde çift maske gece gündüz ne zormuş. Dua edin bişey çıkmaz inşallah
Üzülme lütfen inşallah Allahın izniyle negatif çıkar sonucun yakınlarında en hafif şekilde atlatır inşallah aminnBu hafta aşıya kontrole gitmeye hazırlanırken covid karantinasına girdikeniştem yiğenlerim pozitifmiş bide mutasyonlu virüsmüş pek belirtileri olmadığı halde onları hastaneye kaldırdılar. Daha hafif geçiliyomuş ama daha kolay bulaşıyomuş. Bugün test yaptırdım korkuyla bekliyorum. Evde çift maske gece gündüz ne zormuş. Dua edin bişey çıkmaz inşallah
Benimkininde lastik izleri cikiyo bi paket kaldi benmkisi bitse 3e gececemKizlar slepy 2 kullaniyorum bes kilo ama bacaklara lastik oturuyo baya siz kac kullaniyorsunuz