- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.641
Farklı birşey yemiş olabilirsin canımBenim oğlumun cildi de atopik dermatit, ben gibi. Ama bu sabah kakada mukus da gördümeğer ki alerji olsa doğduğundan beri hep böyle olmaz mıydı? Yoksa sonradan çıkabilir mi biliyo musunuz hiç
İnşallah yoktur öyle bişey ya. Çok zor bişey, Allah uğraşanlara kolaylık versinSonradan çıkabiliyor canım. Kuzenimin çocuğunda 3 aylıkken çıkmıştı. Hatta genelLikle 3 4 aylık olunca alerjiler çıkıyor
Dün acayip temiz beslendim halbuki. Demek yavrum anasının çöp beslenmesine alışmışFarklı birşey yemiş olabilirsin canım
Ee nasıl uyuyonuzz benim annemdeydi geceleri hep . Dün bebekle ilk defa uyudum hayal kırıklığına uğradım yarım saat zor uyudum en son salona kactım
Üç buyuk gelmiyormu cnmBende de aynısı oldu, paket bitince sleepy 3’e başladım, prima premium care’de de 2 numara kullanıyorum zaten aynı boyuttalar hemen hemen
Sleepy baya kucukYanında oluyorum canım mutlaka. Gün içinde tek uykusunu sırt üstü yaptırıyorum, gerisi hep normal
Canım Molfix 2 numara almıştım ben ama açılmamış paketi 3 no ile degistircem. Bacaklarda iz yapiyodu 1 haftadır, bugün sızdırma yapmaya başladı baya küçülmüş. Geceleri de Prima 3 numara kullanıyorum zaten
Valla alışmışım herhalde canım bana ninni gibi geliyo artıkSen nasıl uyuyosun
Bi zahmet azcık uyusunlar yaaa. Dün gece diyorum bu nasıl bebek ne sabah uyur ne gece uyur. Gece derin uykuyla yatırıyorum 5 dakika sonra hareketleniyor bi bakıyorum gözler fıldır fıldırAyy kozlar maşallah deyim nazar değmesin ilk defa bugün bebeğim ana kucağına yatırdım onu kendi kendine uyudu 1.5 saattir mışıl mışıl uyuyo ama gece uyumamıştı sabah 6 ya kadar ondan sonrada yarım yamalak uyumuştu
Cnn oluyor bazen öyle benimki de sıkıntılı bu ara herkesin bir derdi var. En iyisi kabullenmek. Ama işin kötü tarafı pandemide yardımcı da alamıyorsun. Keşke birkaç tane hayırlı kız kardeş olsaydi
Doktora götürdüm, kakasının da fotoğrafını gösterdim, normal dedi. Yüzünden sivilce tarzı bir şeyler çıkınca başka doktora götürdüm o da olabilir dedi. Ama benimkinin kaşlarının olduğu yerde de egzama gibi bir şey var. Yine kafam karıştıHayır cnm kanlı mukuslu veya mukuslu kaka olduğunda süt alerjisi belirtisiymiş. Ama yine de dr teşhis koyması lazım. Bizim kaşlarının olduğu yerde egzama tarzı bir şey de var.
Oraya hiç girmeyelim çünkü hemşirelik 4.sınıfta okuyan kız kardeşim var ama gelmediCnn oluyor bazen öyle benimki de sıkıntılı bu ara herkesin bir derdi var. En iyisi kabullenmek. Ama işin kötü tarafı pandemide yardımcı da alamıyorsun. Keşke birkaç tane hayırlı kız kardeş olsaydi
Aynen canım karanlıkta bir bakıyorum iki tane göz fıldır fıldır bakınıyo bazen gece sütüm az olunca mama yapmaya gidiyorum eşimi uyandırıyorum baksın die ona bi geliyorum kafasını koymuş beşiğin yanına pışpışlıyo ama kendi uyumuş bizimkide keyif yapıyo beşiğindeBi zahmet azcık uyusunlar yaaa. Dün gece diyorum bu nasıl bebek ne sabah uyur ne gece uyur. Gece derin uykuyla yatırıyorum 5 dakika sonra hareketleniyor bi bakıyorum gözler fıldır fıldır
Karanlıkta da öyle tatlı oluyo ki bir sey de diyemiyosun
Yaa çok güldümBi zahmet azcık uyusunlar yaaa. Dün gece diyorum bu nasıl bebek ne sabah uyur ne gece uyur. Gece derin uykuyla yatırıyorum 5 dakika sonra hareketleniyor bi bakıyorum gözler fıldır fıldır
Karanlıkta da öyle tatlı oluyo ki bir sey de diyemiyosun
Ben konuşmamaya çalıyorum varsa azcık uykusu oda açılmasın diyeYaa çok güldüm
Bende kızıyorum niye uyandın diye sonra öyle bakınca ayy annesinin güzeli diye sevmeye başlıyorum
Almayı düşündüm bundan ama 9 kiloya kadar sanırım kullanılıyor az kullanırım gibi geldi. Baştan almadığıma pişman oldum.Arkadaşlar bundan veya bu tarz bir şey alan var mı? İşe yarıyor mu? Almayı düşünüyorum da
Hahaha benim bebişte gözleri kısıyor öylece duruyor. İnsan yorulurda gözleri kapatır yaaValla alışmışım herhalde canım bana ninni gibi geliyo artıkhatta akşamları odada otururken ana kucağının ninnisini açıyorum ona sallanırken uyur die bi bakıyorum eşimle oğlum uyuklamaya başlıyo ama bebeğin gözler fal taşı gibi açık bakınıyo
Evet doyuyormus çünküDoktora götürdüm, kakasının da fotoğrafını gösterdim, normal dedi. Yüzünden sivilce tarzı bir şeyler çıkınca başka doktora götürdüm o da olabilir dedi. Ama benimkinin kaşlarının olduğu yerde de egzama gibi bir şey var. Yine kafam karıştıBir de benimki her beslenmede nerdeyse kaka yapıyor, sizinkiler de öyle mi kızlar?
Ayy çok komikAynen canım karanlıkta bir bakıyorum iki tane göz fıldır fıldır bakınıyo bazen gece sütüm az olunca mama yapmaya gidiyorum eşimi uyandırıyorum baksın die ona bi geliyorum kafasını koymuş beşiğin yanına pışpışlıyo ama kendi uyumuş bizimkide keyif yapıyo beşiğinde
Doktor mu öyle söyledi? İnşallah ondandır.Evet doyuyormus çünkü