- 4 Ocak 2015
- 4.095
- 3.474
- 41
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.621
Ayy bizimkide öyle yaa bi 10 dk ses çıkarmadan uyuduğunu görmedim yaniiKızlar bebişleriniz uyuduğunda hık mık cık ediyo mu? Yarım saat kesintisiz uyuyamıyorum seslerinden
Yanında oluyorum canım mutlaka. Gün içinde tek uykusunu sırt üstü yaptırıyorum, gerisi hep normalCanim ben buyuk oglumu hep oyle uyuttum. Simdi bunu da boyle uyutuyorum. Geceleri de ustelik. Tehlikeliymis derler, tavsiye etmem ama kontrol et, uyut..
Canım Molfix 2 numara almıştım ben ama açılmamış paketi 3 no ile degistircem. Bacaklarda iz yapiyodu 1 haftadır, bugün sızdırma yapmaya başladı baya küçülmüş. Geceleri de Prima 3 numara kullanıyorum zatenKizlar slepy 2 kullaniyorum bes kilo ama bacaklara lastik oturuyo baya siz kac kullaniyorsunuz
Evet sütü arttırıyormuş öyle yazıyoNe ise yarar? Sutu mu artirir?
Hatta bu sabah 5 te baktım eşim uyanmış oğlum sus biraz ya uyanıkken tamam ama bari uykuda biraz dus dinlen dioduKızlar bebişleriniz uyuduğunda hık mık cık ediyo mu? Yarım saat kesintisiz uyuyamıyorum seslerinden
Canım süt alerjisi tanısını yeşil kakaya göre mi koydu doktor? Başka belirtiler de var mıydı?Canım benim oğlum da ilk 1 ay sarı yaptı, birkan gündür açık kahve bugün sabah da yeşilimsi yaptı. Benim doktorum da süt bağırsakta fazla durmazsa yeşil olarak çıkar demişti bu nedenle korkmadım. Ben de çok emziriyorum bağırsakları temizlensin diye. Bizde süt alerjisi çıktı.
Ok cnm cok tsk. Ben de bakayimEvet sütü arttırıyormuş öyle yazıyo
Böyle anneleri duyunca çok özeniyorum. Benimki doğumdan 1 hafta sonra bırakıp giderken koca kadın oldun ağlama bakarsın sen bebeğe dediBen de kızım doğunca anneme çok giderdim. Kalirdik da Şimdi biri ilkokulda 2 çocuk olunca gidemiyorum. Evin düzeni bozuluyor sonra.
Canim ben anestezi teknisyeniyim kisa bir sure gecici gorevle baska bir hastanenin ortepedi ameliyathanesinde calistim orda genelde bandajla duzeldigini erken yasta tespitin onemli oldugunu soyluyorlardi ameliyat olanlar bana rast gelenler 7 yas ustu cocuklardi genel olarak iyilesiyorlar allah korktuguna ugratmasinInşallah çok sagolun 2 aylık bizimki 10 gün sonra kontrolü var 2 buçuk aylık olacak o zaman iyilesmezse ameliyat olacak çok küçük degil mı tip 4 boyutunda oldugunu ogrendik direk ameliyat mi yapıyorlar palvik bandı ile iyileşmesi mi bekleniyor çevremizde de hiç duymadık çok deneyimsiz ve bilgisiziz biraz araştırma yaptım çoğunlukla büyük çocuklar ameliyat olmus 6 ay civarında farklı bir doktora daha götüreceğiz görüş almak için
Bende de aynısı oldu, paket bitince sleepy 3’e başladım, prima premium care’de de 2 numara kullanıyorum zaten aynı boyuttalar hemen hemenKizlar slepy 2 kullaniyorum bes kilo ama bacaklara lastik oturuyo baya siz kac kullaniyorsunuz
Hayır cnm kanlı mukuslu veya mukuslu kaka olduğunda süt alerjisi belirtisiymiş. Ama yine de dr teşhis koyması lazım. Bizim kaşlarının olduğu yerde egzama tarzı bir şey de var.Canım süt alerjisi tanısını yeşil kakaya göre mi koydu doktor? Başka belirtiler de var mıydı?
Cnn oluyor bazen öyle benimki de sıkıntılı bu ara herkesin bir derdi var. En iyisi kabullenmek. Ama işin kötü tarafı pandemide yardımcı da alamıyorsun. Keşke birkaç tane hayırlı kız kardeş olsaydiBöyle anneleri duyunca çok özeniyorum. Benimki doğumdan 1 hafta sonra bırakıp giderken koca kadın oldun ağlama bakarsın sen bebeğe dediO sözler ömür boyu içimden gitmeyecek galiba...
Olsun canım en azından yinede gelmiş.Ne güzel kendin bakmışsn ilgilenmişsin bebeğinle benim annemde bakarsın modunda hep bence iyi gaz veriyo banaBöyle anneleri duyunca çok özeniyorum. Benimki doğumdan 1 hafta sonra bırakıp giderken koca kadın oldun ağlama bakarsın sen bebeğe dediO sözler ömür boyu içimden gitmeyecek galiba...
Sürekli sırt üstü kafayı da çevirmeden yatarsa baş şeklinin gerçekten bozulma ihtimali var, en azından yatırınca başını bir sağ bir sol tarafa çevirin bence. Yüzüstü zamanını da baş şeklinin düzgün olması için çok öneriyorlar. Bir de en son çare e bebekte falan düz kafa oluşumunu engelleyen yastık var. Benim eşim almış gelmiş bir gün ama ben hep kafasını sağa sola çevirdiğimden iade ettimKafa şeklini mi bozuyorum acaba dedim. Sürekli sırt üstü yatıyor ya yan cevirmeden , o yüzden merak ettim canım
Kaşların arasında kızarıklık bizde de var. Ama kakasında bir problem yok, ben de bu hafta kontrolünde soracaktım. Gerçi eşimin de egzama şikayeti var belki genetiktir diye endişelenmiyordum, nemlendirici sürüyorum hepHayır cnm kanlı mukuslu veya mukuslu kaka olduğunda süt alerjisi belirtisiymiş. Ama yine de dr teşhis koyması lazım. Bizim kaşlarının olduğu yerde egzama tarzı bir şey de var.
Benim oğlumun cildi de atopik dermatit, ben gibi. Ama bu sabah kakada mukus da gördümKaşların arasında kızarıklık bizde de var. Ama kakasında bir problem yok, ben de bu hafta kontrolünde soracaktım. Gerçi eşimin de egzama şikayeti var belki genetiktir diye endişelenmiyordum, nemlendirici sürüyorum hep
Çok doğru gerçekten. Annem olduğu zaman elimi bir şeye sürmüyorum geçen gün kayınvalidemgil geldi canım çıktı eve çocuğa yetişmekten.Benim annem de bugün gelecek inşallah haftada 1 gelip hem seviyorlar hem de ev işlerine ve yemeğe yardımcı oluyor Allah eksikliğini vermesin. Annesiz ve babasizlık zor...Dogan Cüceloğlu 'nun dediği gibi Annen yoksa kimsen Yok!
Karbonatlı zeytinyağı ile sildim bikaç gün geçti onlar bizde de vardiHayır cnm kanlı mukuslu veya mukuslu kaka olduğunda süt alerjisi belirtisiymiş. Ama yine de dr teşhis koyması lazım. Bizim kaşlarının olduğu yerde egzama tarzı bir şey de var.
Ee nasıl uyuyonuzz benim annemdeydi geceleri hep . Dün bebekle ilk defa uyudum hayal kırıklığına uğradım yarım saat zor uyudum en son salona kactımAyy bizimkide öyle yaa bi 10 dk ses çıkarmadan uyuduğunu görmedim yanii
Sen nasıl uyuyosunHatta bu sabah 5 te baktım eşim uyanmış oğlum sus biraz ya uyanıkken tamam ama bari uykuda biraz dus dinlen dioduen son aşkım ben biraz diğer odaya gideyim yaa valla uyuyamıyorum dio
Sonradan çıkabiliyor canım. Kuzenimin çocuğunda 3 aylıkken çıkmıştı. Hatta genelLikle 3 4 aylık olunca alerjiler çıkıyorBenim oğlumun cildi de atopik dermatit, ben gibi. Ama bu sabah kakada mukus da gördümeğer ki alerji olsa doğduğundan beri hep böyle olmaz mıydı? Yoksa sonradan çıkabilir mi biliyo musunuz hiç