2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canim ben buyuk oglumu hep oyle uyuttum. Simdi bunu da boyle uyutuyorum. Geceleri de ustelik. Tehlikeliymis derler, tavsiye etmem ama kontrol et, uyut..
Yanında oluyorum canım mutlaka. Gün içinde tek uykusunu sırt üstü yaptırıyorum, gerisi hep normal
Kizlar slepy 2 kullaniyorum bes kilo ama bacaklara lastik oturuyo baya siz kac kullaniyorsunuz
Canım Molfix 2 numara almıştım ben ama açılmamış paketi 3 no ile degistircem. Bacaklarda iz yapiyodu 1 haftadır, bugün sızdırma yapmaya başladı baya küçülmüş. Geceleri de Prima 3 numara kullanıyorum zaten

Canım süt alerjisi tanısını yeşil kakaya göre mi koydu doktor? Başka belirtiler de var mıydı?

Ben de kızım doğunca anneme çok giderdim. Kalirdik da Şimdi biri ilkokulda 2 çocuk olunca gidemiyorum. Evin düzeni bozuluyor sonra.
Böyle anneleri duyunca çok özeniyorum. Benimki doğumdan 1 hafta sonra bırakıp giderken koca kadın oldun ağlama bakarsın sen bebeğe dedi O sözler ömür boyu içimden gitmeyecek galiba...

Canim ben anestezi teknisyeniyim kisa bir sure gecici gorevle baska bir hastanenin ortepedi ameliyathanesinde calistim orda genelde bandajla duzeldigini erken yasta tespitin onemli oldugunu soyluyorlardi ameliyat olanlar bana rast gelenler 7 yas ustu cocuklardi genel olarak iyilesiyorlar allah korktuguna ugratmasin

Böyle anneleri duyunca çok özeniyorum. Benimki doğumdan 1 hafta sonra bırakıp giderken koca kadın oldun ağlama bakarsın sen bebeğe dedi O sözler ömür boyu içimden gitmeyecek galiba...
Cnn oluyor bazen öyle benimki de sıkıntılı bu ara herkesin bir derdi var. En iyisi kabullenmek. Ama işin kötü tarafı pandemide yardımcı da alamıyorsun. Keşke birkaç tane hayırlı kız kardeş olsaydi

Olsun canım en azından yinede gelmiş.Ne güzel kendin bakmışsn ilgilenmişsin bebeğinle benim annemde bakarsın modunda hep bence iyi gaz veriyo bana

Kafa şeklini mi bozuyorum acaba dedim. Sürekli sırt üstü yatıyor ya yan cevirmeden , o yüzden merak ettim canım
Sürekli sırt üstü kafayı da çevirmeden yatarsa baş şeklinin gerçekten bozulma ihtimali var, en azından yatırınca başını bir sağ bir sol tarafa çevirin bence. Yüzüstü zamanını da baş şeklinin düzgün olması için çok öneriyorlar. Bir de en son çare e bebekte falan düz kafa oluşumunu engelleyen yastık var. Benim eşim almış gelmiş bir gün ama ben hep kafasını sağa sola çevirdiğimden iade ettim

Hayır cnm kanlı mukuslu veya mukuslu kaka olduğunda süt alerjisi belirtisiymiş. Ama yine de dr teşhis koyması lazım. Bizim kaşlarının olduğu yerde egzama tarzı bir şey de var.
Kaşların arasında kızarıklık bizde de var. Ama kakasında bir problem yok, ben de bu hafta kontrolünde soracaktım. Gerçi eşimin de egzama şikayeti var belki genetiktir diye endişelenmiyordum, nemlendirici sürüyorum hep

Benim oğlumun cildi de atopik dermatit, ben gibi. Ama bu sabah kakada mukus da gördüm eğer ki alerji olsa doğduğundan beri hep böyle olmaz mıydı? Yoksa sonradan çıkabilir mi biliyo musunuz hiç

Çok doğru gerçekten. Annem olduğu zaman elimi bir şeye sürmüyorum geçen gün kayınvalidemgil geldi canım çıktı eve çocuğa yetişmekten.
Allah eksikliklerini göstermesin

Benim oğlumun cildi de atopik dermatit, ben gibi. Ama bu sabah kakada mukus da gördüm eğer ki alerji olsa doğduğundan beri hep böyle olmaz mıydı? Yoksa sonradan çıkabilir mi biliyo musunuz hiç
Sonradan çıkabiliyor canım. Kuzenimin çocuğunda 3 aylıkken çıkmıştı. Hatta genelLikle 3 4 aylık olunca alerjiler çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…