-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.601
Hahhaha evet hep yapıyo
39 gündür annemle uyuyordu. Annem gitti artık. Bende sanıyorum gece guzelce uyuyor.İlk defa aldım yanıma bu ne ya sürekli tepişme halinde ıh uh cık mık hık tosurduyo bide koca insan gibiAynenn
Bende yarın anneme gidecem devir teslim töreni yapacam bikaç gün uyumak için39 gündür annemle uyuyordu. Annem gitti artık. Bende sanıyorum gece guzelce uyuyor.İlk defa aldım yanıma bu ne ya sürekli tepişme halinde ıh uh cık mık hık tosurduyo bide koca insan gibiah canım anam
Bende rahata alıştım sürekli anneme kaçarım. Yap yap demek kolay birazda baksınlarBende yarın anneme gidecem devir teslim töreni yapacam bikaç gün uyumak içinanneanne olmak koly değil
Aynen.cnm katılıyorum sana...ama sadece gündüz gözetim altındayken yüzüstü yatırıyorum ben deBen gunduzleri hep öyle uyutuyorum hem gazi cok rahat cikiyor hem kafa sekli daha duzgun oluyor.diger cocuklarimida böyle yatirmistim..
Tahin alerjik olabilir diye yiyemiyorum ben artık. Biliyorsun belki bizde sut alerjisi riski var. Kakada mukus çıktı. Hurma ve kuru trabzon hurması, havuç suyu, dereotu, incir ve kuru meyve hoşafı var süt arttıran içtiğim. Bir de günde 1 kere mutlaka sağım yapılmalı. Ben bazen üşeniyorum ama her gün sagilinca iyi oluyor.Ben geceleri uyku emzirmesinden sonra 2 hurma yiyip bolca su içiyorum. Bi yerde görmüştüm, gece sütünü artırıyor bence gerçekten. Bi dene istersen canım. Bide tahin hep tüketiyorum ama geçenlerde tahin-şıra karışık almış eşim, ondan yediğim gün göğüslerim aşırı doldu. Bebiş uyudukca sen de dinlen, sütü en çok etkileyen şeylerden birisi yorgunluk maalesef
Hahah dede gibiler ya sürekli söylenme halindeKızlar bebişleriniz uyuduğunda hık mık cık ediyo mu? Yarım saat kesintisiz uyuyamıyorum seslerinden
Benimki de teke gibi sesler cikariyor. Butun gece hem de.. cok guluyoruz cikardigi seslere. Unutmusum bebek bakmayi.. ve ozlemisim.. bir de bu sanci aglamalari olmasa super olacakti..39 gündür annemle uyuyordu. Annem gitti artık. Bende sanıyorum gece guzelce uyuyor.İlk defa aldım yanıma bu ne ya sürekli tepişme halinde ıh uh cık mık hık tosurduyo bide koca insan gibiah canım anam
Kızlar bestlak damla kullanan varmı aranızda ne yersem yeyim göğüslerim hep yumuşak yaa alsam işe yararmı acaba yorumlara bakıyorum biri iyi demiş biri kötü karar veremedim
Biz 37 günlük olduk. 2 no prima premium kullanıyorum. Sleepy de var evde 3 no büyük geldi. Ben 1-2-3 numaralardan ucuz bulduğumda almıştım hep. 1 numara bitti artık almam. 2 no'ya bir süre devam ederiz. 4-8 kg yazıyor üstündeMolfix 2 numara bende de çok iz yapıyor o yüzden sordum 3 mu alsak düşündüm bizde 5 kg varız... Geçelim bezi bitmek üzere zaten teşekkür ederim kızlar
Canim ben buyuk oglumu hep oyle uyuttum. Simdi bunu da boyle uyutuyorum. Geceleri de ustelik. Tehlikeliymis derler, tavsiye etmem ama kontrol et, uyut..Kızlar bu sabah oğlum uyurken ağlamaya başladı, kucağıma alınca tekrar uyudu. Ben de kucağımda yattığı şekilde yüzüstü yatağa yatırdım, kontrol ede ede uyuttum. 2 saat uyudu, ben uyandirmasam daha da devam edecekti muhtemelenböyle uyumayı seviyo demek ki ya zararı var mı acaba böyle uyutmamin?
Benim annem de bugün gelecek inşallah haftada 1 gelip hem seviyorlar hem de ev işlerine ve yemeğe yardımcı oluyor Allah eksikliğini vermesin. Annesiz ve babasizlık zor...Dogan Cüceloğlu 'nun dediği gibi Annen yoksa kimsen Yok!Bende yarın anneme gidecem devir teslim töreni yapacam bikaç gün uyumak içinanneanne olmak koly değil
Canım benim oğlum da ilk 1 ay sarı yaptı, birkan gündür açık kahve bugün sabah da yeşilimsi yaptı. Benim doktorum da süt bağırsakta fazla durmazsa yeşil olarak çıkar demişti bu nedenle korkmadım. Ben de çok emziriyorum bağırsakları temizlensin diye. Bizde süt alerjisi çıktı.Kizlar oglum yesil kaka yapıyordu doktora gittim yuregim agzimda cok emziriyorsun ondan dedi sukur birseyi yokmus
Benimki de o civarda ama sleepy 3 bio natural büyük geldi. 4-10 kg yazıyor üzerinde. Ben prima premium 2 no kullanıyorum tam oluyor. Sızdırma vs olmuyor artık.Kizlar slepy 2 kullaniyorum bes kilo ama bacaklara lastik oturuyo baya siz kac kullaniyorsunuz
Ben de kızım doğunca anneme çok giderdim. Kalirdik da Şimdi biri ilkokulda 2 çocuk olunca gidemiyorum. Evin düzeni bozuluyor sonra.Bende yarın anneme gidecem devir teslim töreni yapacam bikaç gün uyumak içinanneanne olmak koly değil
Gecmis olsun cnmKizlar oglum yesil kaka yapıyordu doktora gittim yuregim agzimda cok emziriyorsun ondan dedi sukur birseyi yokmus
Gecmis olsun cnm
Kafa şeklini mi bozuyorum acaba dedim. Sürekli sırt üstü yatıyor ya yan cevirmeden , o yüzden merak ettim canımBi zararı olucağını sanmıyorum ama benimde bebeğim onda yatıyo gündüz genelde bide ayarlıyorum onu uzun süre sallaması için iyi oluyodu ama 2 gündür onuda pek istemiyo gibi o salladıkça bizimkinin gözleri açılıyo iyice
Neredeyse iki saat böyle gibi. Hem ıkınma hem.söylenme şeklindeKızlar bebişleriniz uyuduğunda hık mık cık ediyo mu? Yarım saat kesintisiz uyuyamıyorum seslerinden