2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
39 gündür annemle uyuyordu. Annem gitti artık. Bende sanıyorum gece guzelce uyuyor.İlk defa aldım yanıma bu ne ya sürekli tepişme halinde ıh uh cık mık hık tosurduyo bide koca insan gibi ah canım anam
Bende yarın anneme gidecem devir teslim töreni yapacam bikaç gün uyumak için anneanne olmak koly değil

Tahin alerjik olabilir diye yiyemiyorum ben artık. Biliyorsun belki bizde sut alerjisi riski var. Kakada mukus çıktı. Hurma ve kuru trabzon hurması, havuç suyu, dereotu, incir ve kuru meyve hoşafı var süt arttıran içtiğim. Bir de günde 1 kere mutlaka sağım yapılmalı. Ben bazen üşeniyorum ama her gün sagilinca iyi oluyor.

39 gündür annemle uyuyordu. Annem gitti artık. Bende sanıyorum gece guzelce uyuyor.İlk defa aldım yanıma bu ne ya sürekli tepişme halinde ıh uh cık mık hık tosurduyo bide koca insan gibi ah canım anam
Benimki de teke gibi sesler cikariyor. Butun gece hem de.. cok guluyoruz cikardigi seslere. Unutmusum bebek bakmayi.. ve ozlemisim.. bir de bu sanci aglamalari olmasa super olacakti..

Molfix 2 numara bende de çok iz yapıyor o yüzden sordum 3 mu alsak düşündüm bizde 5 kg varız... Geçelim bezi bitmek üzere zaten teşekkür ederim kızlar
Biz 37 günlük olduk. 2 no prima premium kullanıyorum. Sleepy de var evde 3 no büyük geldi. Ben 1-2-3 numaralardan ucuz bulduğumda almıştım hep. 1 numara bitti artık almam. 2 no'ya bir süre devam ederiz. 4-8 kg yazıyor üstünde

Canim ben buyuk oglumu hep oyle uyuttum. Simdi bunu da boyle uyutuyorum. Geceleri de ustelik. Tehlikeliymis derler, tavsiye etmem ama kontrol et, uyut..

Bende yarın anneme gidecem devir teslim töreni yapacam bikaç gün uyumak için anneanne olmak koly değil
Benim annem de bugün gelecek inşallah haftada 1 gelip hem seviyorlar hem de ev işlerine ve yemeğe yardımcı oluyor Allah eksikliğini vermesin. Annesiz ve babasizlık zor...Dogan Cüceloğlu 'nun dediği gibi Annen yoksa kimsen Yok!

Kizlar oglum yesil kaka yapıyordu doktora gittim yuregim agzimda cok emziriyorsun ondan dedi sukur birseyi yokmus
Canım benim oğlum da ilk 1 ay sarı yaptı, birkan gündür açık kahve bugün sabah da yeşilimsi yaptı. Benim doktorum da süt bağırsakta fazla durmazsa yeşil olarak çıkar demişti bu nedenle korkmadım. Ben de çok emziriyorum bağırsakları temizlensin diye. Bizde süt alerjisi çıktı.

Kafa şeklini mi bozuyorum acaba dedim. Sürekli sırt üstü yatıyor ya yan cevirmeden , o yüzden merak ettim canım
Kızlar bebişleriniz uyuduğunda hık mık cık ediyo mu? Yarım saat kesintisiz uyuyamıyorum seslerinden
Neredeyse iki saat böyle gibi. Hem ıkınma hem.söylenme şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…