- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #30.781
Maşallah sadece anne sütü ile besleniyorsa sütünüz çok yağlı ve besleyici demek ki. Benim kuzenimin de öyleydi. Genetik bir durum sanırım.3.150 doğmuştu oğlum 4. Günü sağlık ocağına gittik 3.400 olmuştu 18.gün 4.200 1 aylıkken 4.800 olmuştu
900 gram.cok iyi masallah. Daha bu 1. ay. zaten ilk 1 hafta kilo alamadılar canım. Bol kuruyemis ye sütün yağlanır.Maşallahbu 3.cocugum hicbirini tosun gibi edemedim varmi bunun bir caresi.emziriyorum cok nadir mama veriyorum 20 ml ancak iciyor..benim bebis 900 gr almis zaten zayif ve minicikti
Hayir cnmKızlar ilk doğduğunda verdiği kiloyu da ekliyor musunuz ilk ay aldığı kiloya? Çünkü benimki 330 gram verdi. 5 günlükten sonra kilo almaya başlamıştı.
Az degil cnm ben her agladiginda emziriyom bir dk bile olsa hic aglamasina izin vermiyorum ekstra birsey yemiyorum hatta cokta yemiyorum bol cay içiyorum su da iyi ve kimyon her yemege kat bebimkilerde hic tosun olmadi dogrusuMaşallahbu 3.cocugum hicbirini tosun gibi edemedim varmi bunun bir caresi.emziriyorum cok nadir mama veriyorum 20 ml ancak iciyor..benim bebis 900 gr almis zaten zayif ve minicikti
Gozunuz aydin kirki attiniz darisi basimiza lohusalik sikinti kansma vsBizim de bugün kırkımız çıktı ☺ inşallah düzelir yavaş yavaş bebişlerimiz. Zaman zaman çok güçlü oluyorum psikolojik olarak zaman zaman da çaresiz çökmüş. Bu gel gitler de gitse bi üzerimden
Vallahi ikinci olana kadar 9 sene kaçak olmadı da simdi olmayacak anlamına gelmezBelli olmuyo kuzum erkek milleti belli olmuyo dikkat etmeye bilirler sahsen ben esime hic güvenmiyorum o konuda siprel alana kadar ödüm kopa kopa bekliycem daha once uc bucuk yil korunduk sonunda hamile kaldim dusuk olmustu sonra siprel aldim daha guvenli inşallah diledigin gibi olur cnm
Cnm benimde surekli kanamam var 31 gun oldu kirkta bitecekmi bile bilmiyorum azaldikca kahve oluyo sonra kirmizi kahve derken bitiyo cnm kiminin elli atmis gun surmus sen sezaryansin dimi ben her banyo oldugum gun agrim asiri asiri oluyo hafta da bir oluyorum acidan korkudan parfum vs surekli kullanıyorum pedini sık degis bol su yanma olmaxArkadaşlar lohusa kanamaniz ne zaman kesildi.? Biz 23 günlük olduk. Ben çok rahatsızım kanamadan dolayı. Ilk basta kan rengi gelen kanama artik kahverengi şekilde geliyor. Devamlı ped kullanmaktan idrar yaparken yanma oluyor. Arada jöle kıvamında yapışkan akıntı şeklinde de oluyor. Normal mi bi an evvel bitsin her gün duş alıyorum valla kendimden tiksindim artık. Atlet değiştiriyorum devamlı terliyorum geceleri de.
Yani 1 aylıkken çıkan kilodan doğum kilosunu düştüğünde çıkan kg. Örneğin 4 kg doğdu ama 3.750 kg a düştü. Bebek 1 aylıkken 5 kg geldiyse 1 kg almis oluyor. Dr da böyle mi hesaplıyor? Aslında bana göre 1.250 kg almış oluyor bu bebek. Bizim dr. günlük kg alımını hesaplıyordu doye hatırlıyorum. Günlük 30 gramin üzeri ise anne sütü yeterli mama vermeyin diyordu.Hayir cnm
Cnm belli olmaz inan ki bir damla yetiyo benimki gün sayiyo kacirir diye korkuyorumVallahi ikinci olana kadar 9 sene kaçak olmadı da simdi olmayacak anlamına gelmezçok korkuyorum spiral taktırsam mi diye düşünmüyorum... Rahatsızlık veriyor mu nasıl bişey kullananlar bir bilgi verebilir mi?
Duseni bilmiyorum dort 1250 geldiYani 1 aylıkken çıkan kilodan doğum kilosunu düştüğünde çıkan kg. Örneğin 4 kg doğdu ama 3.750 kg a düştü. Bebek 1 aylıkken 5 kg geldiyse 1 kg almis oluyor. Dr da böyle mi hesaplıyor? Aslında bana göre 1.250 kg almış oluyor bu bebek. Bizim dr. günlük kg alımını hesaplıyordu doye hatırlıyorum. Günlük 30 gramin üzeri ise anne sütü yeterli mama vermeyin diyordu.
Benim eşim korunuyor o konuda güvenirim çok dikkat eder bakalım iki yıl birşey olmasında sonrasıda Allah kerimBelli olmuyo kuzum erkek milleti belli olmuyo dikkat etmeye bilirler sahsen ben esime hic güvenmiyorum o konuda siprel alana kadar ödüm kopa kopa bekliycem daha once uc bucuk yil korunduk sonunda hamile kaldim dusuk olmustu sonra siprel aldim daha guvenli inşallah diledigin gibi olur cnm
İlk 10 gün sütümün az geldiğini bebeğimin doymadığını düşünüyordum ara ara 30 ml mama veriyordum sonra kestim sadece anne sütü alıyor ilk oğlum bu kadar kilo almıyordu ama yani hiç ayda 1 kilo almadıMaşallah sadece anne sütü ile besleniyorsa sütünüz çok yağlı ve besleyici demek ki. Benim kuzenimin de öyleydi. Genetik bir durum sanırım.
Dr bizimkini doğum kilosuyla hesaplıyorYani 1 aylıkken çıkan kilodan doğum kilosunu düştüğünde çıkan kg. Örneğin 4 kg doğdu ama 3.750 kg a düştü. Bebek 1 aylıkken 5 kg geldiyse 1 kg almis oluyor. Dr da böyle mi hesaplıyor? Aslında bana göre 1.250 kg almış oluyor bu bebek. Bizim dr. günlük kg alımını hesaplıyordu doye hatırlıyorum. Günlük 30 gramin üzeri ise anne sütü yeterli mama vermeyin diyordu.
İnşallah cnmBenim eşim korunuyor o konuda güvenirim çok dikkat eder bakalım iki yıl birşey olmasında sonrasıda Allah kerim
Ben dayımlara gittim yumurtamızı hediyemizi aldık geldikkizlar cumartesi bizim 40 miz cikcak. sokaga cikma yasagi var 40 ucurmasi yapamicaz mi simdi bizne kotu zamanlara denk geldik.
Ya spiralde kayma olabiliyormuş öyle duydumCnm belli olmaz inan ki bir damla yetiyo benimki gün sayiyo kacirir diye korkuyorumbazen olsada belki tutmuyordur hemen biz isteyerek yaptik bebegi yefi ay sonrs hamile kaldım belli olmaz önce tedbir derim siprel herkeste ayni degil ben cok rahatsiz oluyorum ama en iyi gelen o mslesef rahimim ters agrim oluyo ayaklar usumuycek herkeste ayni olmaz yinede pek iyi sayilmax
Benim iki oğlan oldu bi kızda olsa fena olmaz 3 yeterİnşallah cnmben bebis istemiyorum artik
45 gün oldu benim kahverengi akıntı şeklinde çok az da olsa devam ediyor hala. Ben de ilk zamanlar acayip terliyodum bide sürekli ped resmen pişik olmuştum bebekten önceArkadaşlar lohusa kanamaniz ne zaman kesildi.? Biz 23 günlük olduk. Ben çok rahatsızım kanamadan dolayı. Ilk basta kan rengi gelen kanama artik kahverengi şekilde geliyor. Devamlı ped kullanmaktan idrar yaparken yanma oluyor. Arada jöle kıvamında yapışkan akıntı şeklinde de oluyor. Normal mi bi an evvel bitsin her gün duş alıyorum valla kendimden tiksindim artık. Atlet değiştiriyorum devamlı terliyorum geceleri de.
Hayırlısı bende kiz istedim olmadiBenim iki oğlan oldu bi kızda olsa fena olmaz 3 yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?