2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Teşekkür ederim sutun kaliteside onemli sanirim bazilarinin yagli oluyo eltimin bebegi kirkliyken tosun gibi oldu masallah
Maşallah bu 3.cocugum hicbirini tosun gibi edemedim varmi bunun bir caresi.emziriyorum cok nadir mama veriyorum 20 ml ancak iciyor..benim bebis 900 gr almis zaten zayif ve minicikti

Kızlar ilk doğduğunda verdiği kiloyu da ekliyor musunuz ilk ay aldığı kiloya? Çünkü benimki 330 gram verdi. 5 günlükten sonra kilo almaya başlamıştı.
3.150 doğmuştu oğlum 4. Günü sağlık ocağına gittik 3.400 olmuştu 18.gün 4.200 1 aylıkken 4.800 olmuştu

Maşallah bu 3.cocugum hicbirini tosun gibi edemedim varmi bunun bir caresi.emziriyorum cok nadir mama veriyorum 20 ml ancak iciyor..benim bebis 900 gr almis zaten zayif ve minicikti
Tosun gibi olması sağlıklı olması demek değil ki. 900 gramda çok iyi. En az 600 gram aldıysa sıkıntı yok.benim bebeğimde 2930 doğdu ama sağlıklı çok şükür. Hiç böyle şeylere kafayı takmayın. Sonra sütünüz kesilir Allah korusun. Önemli olan her ay düzenli kilo almaları ve sağlıkları gerisini boşverin

2 gündür bizimki de öyle ya. Bi.türlü derin uykulara geçemiyoruz. Memede uyursa uyuyo en fazla yarım saat o da çok nadir genelde 15 dk da açıyo gözleri.

2 gündür bizimki de öyle ya. Bi.türlü derin uykulara geçemiyoruz. Memede uyursa uyuyo en fazla yarım saat o da çok nadir genelde 15 dk da açıyo gözleri.
Demek ki hepsi aynı geçecek inşallah gece sabaha kadar yanımdaydı bu gidişle bana çok alışacak hep yanımda yatıyor çünkü
Aynı bende öyle düşünüyorum ev bazen almış başını gidiyor oluyor o zaman çok canım sıkılıyor ev süpürülecek makine boşaltılacak çamaşır asılacak derken strese girip modumu düşünüyorum sonra hepsi bitince ya yapilir hepsi olur biter yapabilirim diyorum ah bu gel gitler...
Eşim de bu aralar çok yoğun gece 11 -12 de geliyor işten hep yalnız kalınca biraz zorluyor beni

900 gram bence gayet iyi bir rakam, zaten normali 600 gramla 1 kilo arası almaları değil mi? Hem bırakın tosun gibi olmasını, sağlıklı ve bağışıklığı kuvvetli olsun bence yeter:)

Sağol canım Maşallah senin bebişte iyi almış bende doymuyor sanıyordum kilosunu duyunca şok oldum cuma günü kalça testi için gidicez bakalım ne kadar almış
İnşallah yokunda gider hersey cnm aynen ben hatta zayifladi diyip kendimi yiyordum cok sukur cis kaka yapan bebek doyuyormus ve uyuyan

Valla 2014 te evlendim şuana kadar bi sıkıntı olmadı inşallah da olmaz gerçi eltim iki kez kazayla hamile kaldı çok söylendim ona inşallah başıma gelmez
Belli olmuyo kuzum erkek milleti belli olmuyo dikkat etmeye bilirler sahsen ben esime hic güvenmiyorum o konuda siprel alana kadar ödüm kopa kopa bekliycem daha once uc bucuk yil korunduk sonunda hamile kaldim dusuk olmustu sonra siprel aldim daha guvenli inşallah diledigin gibi olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…