2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bebeği göğsünde uyuyup yerine koyunca uyananlar çözüm buldunuz mu bu durumagazdan mi açlıktan mi cozemiyorum artıkkakasını dolu dolu yapiyo gazinida çıkarıyor ama yine geceleri gaz sancısı gibi kıvranıyoraç gibi sürekli göğsümdeama sütümde var doyduğunu tahmin ediyorumniçin böyle bu bebekler acaba... Kucağımda durmuyor sadece göğsümde duruyor

Aramızda silikon ile emzirenler vardı biraktirma ile ilgili bilgi vermek istiyorum benim bebiş 40 günlük olduktan sonra bırakması için üstüne düştüm sürekli her emzirmede teklif ettim çok ağladığında bıraktım ya da o an hemen emzik verdim ardından memeyi teklif ettim ağzını zaten kuş gibi açıyor kıyamam tam o esnada ağzını büyük açtığı esnada tutturmayı başardım bir iki mık yapti emmeyi başardı gece uykuluyken daha kolay olabilir şimdi silikonsuz emiyor çok mız mız yaparsa gaz sancısı falan olursa bazen silikon ile veriyorum sonrasında yine memeyi teklif ediyorum alıyor ben bu şekilde çözüm buldum umarım sizlerde de ise yarar paylaşmak istedim

Benimki de üki gündür kucakta uyuyor vebbizi çok yordu. Ten teması istiyor resmen. Elimle sırtını sıvazlıyorım yüzümü yüzğne temas ettiriyorm yatarken yok illa kucağımda koynumda bacağımda olacak. Uyutuyoruz koyduğumuz an uyanıyor. Uykuya dalmaları zorlaştı neden acaba? Geçiş evresi mi ? Biz mi kucağa alıştrdık? 17 günlük olduk
Yaaa çok sevindimmsizin adınıza darısı bana olsun. Siz niye silikon kullnıyordunuz?
Benim göğüs ucumu yeterli bulmuyor beyefendi. O yizden ben böyle emzirmeye devm ederim diye düşünüyordum. Bir umut var mı cidden? Bir de hangi silikon ucu kullnıyordunuz?2 marka aldım ikiside yapıpmıyor silikonuntutup memeyle savaş veren oğlumu tutmak beni şok zorluyor. Genelde sağıp bineronla veriyorum ztn. Sağma ve silikon işi beni şok yıprattı cidden. Zaten berbat bi psikolojideyim

Ben kullanıyorum canım önermiştim. bence en iyi bez molfix pure and soft. Ebebekte neden yok bilmiyorum ama al dene migrostan. Sleepy 2 sıkıyorsa molfix de sıkar bence. molfixin kalıbı daha küçük geldi bana

Ben kullanıyorum canım önermiştim. bence en iyi bez molfix pure and soft. Ebebekte neden yok bilmiyorum ama al dene migrostan. Sleepy 2 sıkıyorsa molfix de sıkar bence. molfixin kalıbı daha küçük geldi bana
Ben de merak ediyodum canım denemiş olayım, insallah memnun kalırsak bundan devam ederim artık. Tertemiz içerik ama cidden e bebekte de yok, Trendyolda da her numarasını göremedim ben. Biraz ulaşma noktasında sıkıntılı sanırım

Biberon ve emzik verdik biz en başta onun gibi uç istedi cocuk sütüm gelmedi bir de göğüs ucum neredeyse hiç yoktu tutamadı sonralarda emdikçe uç gelince deneyerek biraktirdik bir de ilk gün hemsireler uçlarını çok hırpaladı tutturmak için gogus yarasi olusmak uzereydi silikon ile geçirdik hassas dönemi

Azönce emzirdim yetmedi mama verdim gazını çıkardım ohh tamam uyudu artık dedim ama ne mümkün yine uyandı yine ağlıyo kafayı yememe ramak kaldı artık
2 gündür benimki de öyle. Derin uykulara dalamıyor uykuya giremiyor. Uyuyamadıkça huysuzlaşıyor.
Korkma canım normal. O şekilde kusunca direkt yüzü koyun tutacak şekilde koluna al sırtına vur. Bizim doktorun yanında aynen tarif ettiğin gibi kustu doktor bu şekilde yaptı ve bana da sen de böyle yapacaksın dedi. Bebek fazlasını kusar ya da gazla birlikte de çıkabilir . Kesik şekilde kusması iyidir derler neden bilmem.3-4 aydan sonra gaz probleminin gerilemesi ile birlükte kusmalar da azalıyormuş

Yorumu düzenleyemedim ben aventin small boy ucunu aldim yapışmadı sürekli düşüyor ilk kez bi ürününden memnun kalamadım mamajo kullanıyoruz ondan memnun kaldik
hiç dert etmeyin anne sütünü bi şekilde alıyor ya kısa sürede göğsümüzü tutacak inşallah

kizlar cumartesi bizim 40 miz cikcak. sokaga cikma yasagi var 40 ucurmasi yapamicaz mi simdi bizne kotu zamanlara denk geldik.

Süt arttırma tavsiyesiyle geldim yine
1 demet dere otu gittim geldim yedim ve sabah uzun zamandır yumuşak olan göğüslerim sertleşti kızlar. Kesinlikle deneyin Salataya fln değil direk o şekilde yiyin
Aynen cnm ben de her sabah omlete koyuyorum salataya koyuyorum pek sevmesem de süt olsun diye her şeyi yerim. Bir de kuru meyveli hoşaf. Bariz arttırıyor. Ben ayrıca günde 1-2 kez bebek uyurken sağım yapıyorum sütüm artsın diye.

Hiç korkma canm yan yatrmaya çalış benmki hep öyle kusuyodu reflüsü var birde bi kaç kere uykuda yakalandı yanında yoktum kendide korkuyo nasıl çığlık attı yavrum

Hiç korkma canm yan yatrmaya çalış benmki hep öyle kusuyodu reflüsü var birde bi kaç kere uykuda yakalandı yanında yoktum kendide korkuyo nasıl çığlık attı yavrum
Evet yan yatırıyorum reflü yatağında. Bana da gösterdi doktor o şekilde ama o anda alıp ters çevirip sırtına vurana kadar kalbim duruyor aşırı panik bir insan olduğumdan

Ben trendyolda indirimi takip ediyorum. Hayat kimya kendisi indirim yapıyor ayda bir falan bedenleri de 5 e kadar var. 3 numara 140 adet 90 a aldım mesela normalde 108.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…