2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ne güzel halden anlayan bi koca..

Valla 2014 te evlendim şuana kadar bi sıkıntı olmadı inşallah da olmaz gerçi eltim iki kez kazayla hamile kaldı çok söylendim ona inşallah başıma gelmez
Maşallah canım ya nasıl korundunuz okadar 3 kızım var sadece ilki isteyerek oldu eşime hiç güvenmiyorum o konuda Bende kara kara nasıl korunacağımı düşünüyorum spiral rahim ağzında yara olduğu için takmıyorlar hap emzirme döneminde tavsiye etmiyorum dedi geriye benim yapabileceğim ne kaldi
Sorma canım benimde bitmedi daha bi kırmızı bi kahverengi ama ben ped takmıyorum dediğin gibi busefer mantar falan olacağım kaşıntı ve yanma başladı. Kalın birsekilde tuvalet kağıdı koyuyorum onu değiştiriyorum her tuvalette çok rahatım valla zaten adet kanı gibi gelmiyordu artık leke leke bitse de kurtulsak

Valla ben 2012 de evlendim kızım hemen oldu istiyorduk. Oğlum ise istedikten 2 yıl sonra oldu. Meğerse sezaryen sonrası rahminde yapışıklık olmuş. Rahim usg ile ilaçlı rahim filmi sırasında açıldı yapışıklık. Bundan sonra ben de bilmiyorum nasıl korunucaz. Sanırım eşim korunur. Dr tuplari baglayalim dedi ben istemedim. Allah korusun korkarım öyle şeylerden.

prezervatif kullandı iki oglumuda istiyerek getirdim ikisi de 3.ncü ay tuttu

İnşallah canım ya bende ped kullanmaktan pişik oluyordum penguen gibi paytak paytak geziniyordum 9 ay adet görmedik ne güzeldi özledim bı anda bende adet gördüğümde kendimde tiksinirim resmen eşler de önce öyle derler sonrada unuturlar bizimkide aynı

Doktor bize yazmıştı ama kullanmıyoruz. Günde 4kez 6saat arayla 7şer damla demişti kullanımına.
Eczacı eşime günde 3-5 damla demiş de bana da az geldi. Sizinkiler normal yani bende 6 saatte bir 5 damla vereyim bari

Günaydın arkadaşlar yedi gun sonra kirkimiz cikicak uc gundur kanamam artti kip kırmızı bugün parcada geldi ilk sezaryanim tecrübeli degilim korkuyorum azalmasi gerekmezmi adetteymis gibi agrim oluyo boyle birsey yasayan varmi

Günaydın arkadaşlar yedi gun sonra kirkimiz cikicak uc gundur kanamam artti kip kırmızı bugün parcada geldi ilk sezaryanim tecrübeli degilim korkuyorum azalmasi gerekmezmi adetteymis gibi agrim oluyo boyle birsey yasayan varmi
Ilk sezeryanımda tamamen ayninı oldum cnm. Kırkım çikmaya yakin bir kanamam oldu ki sorma.. Dedim herhalde adet oldum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…