- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #30.801
Evt benim oldu kontrol agir kaldirma birsry olmazYa spiralde kayma olabiliyormuş öyle duydum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt benim oldu kontrol agir kaldirma birsry olmazYa spiralde kayma olabiliyormuş öyle duydum
Sen ilacmi iciyonYa spiralde kayma olabiliyormuş öyle duydum
Yok eşim korunuyor ben birşey kullanmıyorumSen ilacmi iciyon
Benim hala terleme devam ediyor. Günde en az 3 kez tşört değiştiriyorum. Çok sıkıldım bu durumdan. Bebiş gündüz uyumadığı için duşda alamıyorum.45 gün oldu benim kahverengi akıntı şeklinde çok az da olsa devam ediyor hala. Ben de ilk zamanlar acayip terliyodum bide sürekli ped resmen pişik olmuştum bebekten önceama terleme 20 günden sonra geçti neyseki.
Kandilimiz mübarek olsun.Hepinizin Regaip kandili mübarek olsun kızlar. Rabbim hepimize evlatlarımızla sağlıklı, uzun ömürler nasip eylesin inşallah![]()
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum varda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bugün doktora gittim 6+2 günlük gebeliğim var kalp atışı için erken dedi keseye vs gösterdi fakat birde sağ yumurtalıkta 4 cm kist var dedi başka bişey demedi kist için sizce sakıncası varmı yada geçer mi bişey yapmam gerekir mi
yolk için bişey demedi kese görünüyo şuan iyi dedi kalp atışını 7. haftadan sonra dinleyebiliriz dedi bu kadarHayrlı olsun canım.
Yolk oluşmuş mu
Yolk varsa inşallah bebiş de vardır.
Kiste şuan bişey yapamazsın.
Zaten 12.haftaya kadar kistler büyüme yapıyormuş çoğunlukla.
Bebeğin en önemli gelişim evresi olduğu için çeşitli hormonlar buan sebep oluyormuş.
Takılma hiç Kiste filan.
Sağlıklı beslenmeye ve stressiz kalmaya odaklan.
İyi korunmussun baya cnm ilac pek icime sinmiyo siprel alcam kanamam hala var 40 cikinca bitcege hic benzemiyor sezaryan baya sikintiymisYok eşim korunuyor ben birşey kullanmıyorum
Aynen öyle canım benimki normal doğum du 10 güne kadar.adet gibi kanamam oluyordu sonrasında çok az geldi leke gibi geldi 40 dan bı 10 gün öncede hiç kanama yoktu bazıların ki de 40 kadar kanaması oluyor herkeste farklı olabiliyorİyi korunmussun baya cnm ilac pek icime sinmiyo siprel alcam kanamam hala var 40 cikinca bitcege hic benzemiyor sezaryan baya sikintiymis
Evet cnm iki normal doğum oldu kirk gun sürdü kanamam bakalim inşallah kesilir hep adette olmak cok sıkıcı koku yapiyo malesef agrim var banyo da sikinti hersey kadinda gerçekten hamilelik dogum lohusalik esim halimi gordukce iyiki kadın degilim annelerin hakki bundan odenmiyormus diyoAynen öyle canım benimki normal doğum du 10 güne kadar.adet gibi kanamam oluyordu sonrasında çok az geldi leke gibi geldi 40 dan bı 10 gün öncede hiç kanama yoktu bazıların ki de 40 kadar kanaması oluyor herkeste farklı olabiliyor
Bilmiyorum ama doğumdan sonra cok yedim sutu yaglarKizlar kelle paça gaz yapar mı bebekte
Spirali özelde mi takacan yoksa saglik ocaginda takiliyo mu bende takmayi dusunuyroum cunku iki kizim var üçüncüsünü dusunmuyorum su an kaza falan olmasin yaniİyi korunmussun baya cnm ilac pek icime sinmiyo siprel alcam kanamam hala var 40 cikinca bitcege hic benzemiyor sezaryan baya sikintiymis
Bilmiyorum gaz yapar mı ama ben sık sık içiyorumKizlar kelle paça gaz yapar mı bebekte
Doktor bize yazmıştı ama kullanmıyoruz. Günde 4kez 6saat arayla 7şer damla demişti kullanımına.Merhabalar,
Sab simplex kullanan var mı?
Günde kaç kere kaç damla kullanıyorsunuz?
Bebeğim için kullanıyorum, doktor önerisiyle 6 saatte bir 15er damla veriyorum kaşıkla. Bebeğim 45 günlük, ya zaten alıştı bağırsakları ya da faydasını gördük diyebilirim gaz sancıları azaldı.Merhabalar,
Sab simplex kullanan var mı?
Günde kaç kere kaç damla kullanıyorsunuz?