2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Üzülme kuzum daha minicik annesi.. Kimisi bu haftalarda duyabiliyor kimisi daha geç.. Dua edelim haftaya pıt pıt atıversin inşallah

benim oglum var:) cok istiyordum erkek Allahim bana erkek evlat verdi sukur ve oglusumdan cok memnunum:) kiz cocuklara cok uzagim ben de hic aklimdan gecirmedim kizim olsun falan diye. simdi de erkek olsun cok isterim Allah biliyor ya. kizim olacaksa bir adaptasyon problemi yasarim bence.zaten beklemedigim bir gebelikti. saglikli olsun farketmez hic desemde gonlum erkekten yana

Sabret cnm keisnlessin söylersin Allahin izniyle bayramdan sonra git ozamn duyulur zaten bende sabirliyimdir en güzeli bnce boşuna hbire gidip ultrasona grmeyede grek yok

ben soyledmedim ogluma daha ama anliyor gibi 4 yasinda. ama istemiyor benim oglum kardes vallaha. bilmiyorum nasil kabullenecek. ben de oglumdan etkilendigim icin o uzulecek diye cok benimseyemedim karnimdakini

Sabret cnm keisnlessin söylersin Allahin izniyle bayramdan sonra git ozamn duyulur zaten bende sabirliyimdir en güzeli bnce boşuna hbire gidip ultrasona grmeyede grek yok
bizim aileler hep sehir dısında zaten. telefonla söylicez herkese mecbur. bayramda da gidemicez sokağa cıkma yasağından. kalp atısını duyunca arayıp söylicez artık ya da görüntülü ararız. tepkilerini merak ediyorum cok :)

Üstten mi baktı kalp atışı için o yüzden net görememiş olabilirsiniz.

İlk bebek mı cnm senin insan heyecanlı oluyor yaa biz söyledik valla inş hayırlısı ile sağlıkla ilerlesin

oh maaşallah. çok sevindim o zaman. doktor da normal dedi ama işte insan hep bi acaba diyor. ben de bir sonraki randevumu 6+3e alayım diyorum. ikisi bir arada olsun
Haklısın valla benimde kalp atışını duyana kadar içim içimi yedi. Gece rüyamda kesenin kaybolduğunu falan gördüm hatta. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…