- 19 Eylül 2019
- 1.559
- 2.647
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.401
Üzülme kuzum daha minicik annesi.. Kimisi bu haftalarda duyabiliyor kimisi daha geç.. Dua edelim haftaya pıt pıt atıversin inşallahMerhaba kızlar.doktordan geliyorum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.keseyi gördük bebeği de gördük yanıp sönen bir şeyde vardı doktor bence bu kalp atışı ama çok net değil daha çok küçük haftaya tekrar bakalım dedi. 6+3 bu gün.dış gebelik ya da boş gebelik değilmiş buna seviniyorum ama kalp atışını tam göremediğim için moralim baya bozuldu.
İnşallah öyledir canım.daha öncede kese yolk sac oldu ama kalp atışı olmamıştıCanım boş gebelik değilmiş zor duyulabiliyor bazı gebeliklerde hiç endişelenme yanıp sönen birşey varsa kalp atışıdır o
Canım benim bizde endişeliyiz benimde kalp atışı duyulmuştu 9 . Haftada durdu o yüzden anlıyorum seni çok zor evet ama sabredicezİnşallah öyledir canım.daha öncede kese yolk sac oldu ama kalp atışı olmamıştıendişeliyim baya
İnşallah canım Allah razı olsun daha öncede buna benzer bi şey yaşadım çok endişeliyimÜzülme kuzum daha minicik annesi.. Kimisi bu haftalarda duyabiliyor kimisi daha geç.. Dua edelim haftaya pıt pıt atıversin inşallah
İnşallah canım inşallah.hepimiz sağlıkla kavuşalım bu kez inşallahCanım benim bizde endişeliyiz benimde kalp atışı duyulmuştu 9 . Haftada durdu o yüzden anlıyorum seni çok zor evet ama sabredicezİnşallah bu sefer herşey yolundadır
Kalp atışı duyulunca istiyormuş canımKızlar doktorunuz sizden ne zaman test istedi kan testi vitamin vs ..
İnşallah canım bende çok bekledim bu bebiş olsun diye 3,5 yıl oldu ilk gebeliğim 1,5 yıl önce sonlandı o yüzden hepimizde endişe varİnşallah canım inşallah.hepimiz sağlıkla kavuşalım bu kez inşallah
Geçen hafta duyuldu ama derinden geliyordu sesler bu hafta ister sanırımKalp atışı duyulunca istiyormuş canım
erkeklerde erken hissediliyor erkek mi ki bebegin:)Ay evet benim de dün kasığımda seyirme oldu sol tarafta. Bugün göbeğimin altında baya kıpır kıpır seyirdi
Gazdan mi acaba gerçi pek gaz hissetmiyorum ama neden oldu bilmiyorum
benim oglum var:) cok istiyordum erkek Allahim bana erkek evlat verdi sukur ve oglusumdan cok memnunum:) kiz cocuklara cok uzagim ben de hic aklimdan gecirmedim kizim olsun falan diye. simdi de erkek olsun cok isterim Allah biliyor ya. kizim olacaksa bir adaptasyon problemi yasarim bence.zaten beklemedigim bir gebelikti. saglikli olsun farketmez hic desemde gonlum erkekten yanaKızlaar, biliyorum ilk trimesterda daha çok fiziksel olarak iyileşmeyi düzene geçmeyi bekliyoruz ama cinsiyette özellikle hissettiginiz ya da beklediğiniz var mı?
Benim bir arkadasim kız olursa sevemem gibi geliyor demişti (kızı oluyor :/ )
Bir diğeri de takıntılı derece de kız çocuk istiyordu iki tane oğlan doğurdu.
Benim 1 kızım var:) bir de erkek olursa mutlu olurum ama iki kız olursa da best friend olurlar daha iyi anlaşırlar gibi geliyo:) kararsizim.
Bir de (hurafe olsa da) sol kasigimi daha çok hissediyorum. Sağ sol orta heryerde hissetsem de sol taraf daha çok seyiriyor. Sol yumurtalık için de kız derler. Hatta kasiklarina çok ağrı giriyorsa ve belin genisliyorsa kızdır. Bir de kız daha ağır cekermis karında.
Evet sizlerin fikirlerini de alalım
Not: sağlıklı olsun da önemli değil, sadece fiziksel değil ruhsal olarak da mental olarak da Rabbim bizlere hayırlı sağlıklı ve merhametli evlatlar nasip etsin
Sabret cnm keisnlessin söylersin Allahin izniyle bayramdan sonra git ozamn duyulur zaten bende sabirliyimdir en güzeli bnce boşuna hbire gidip ultrasona grmeyede grek yokben de sabırlıyımdır beklerim aslında. ama ilk kontrolü aksatmak istemedim bu yüzden 4+3 de bugün gittim. haftaya tekrar gel dedi ama bir sonraki haftaya alıcam ben de randevuyu. dediğin gibi acele etmeyeyim hem gittiğimde kalp de duyarsam tam netleşmiş olur. daha kimseye söylemedim aileden içim içimi yiyio
Allah yardımcımız olsun inşallahİnşallah canım bende çok bekledim bu bebiş olsun diye 3,5 yıl oldu ilk gebeliğim 1,5 yıl önce sonlandı o yüzden hepimizde endişe var
ben soyledmedim ogluma daha ama anliyor gibi 4 yasinda. ama istemiyor benim oglum kardes vallaha. bilmiyorum nasil kabullenecek. ben de oglumdan etkilendigim icin o uzulecek diye cok benimseyemedim karnimdakiniTest sonucu pozitif çıkınca banyoda bıraktım salona gelip banyoda birşey var bakar mısın dedim biraz sonra geri geldi şaşkın şaşkın1 yıldır korunmuyorduk sevindik asıl soru 2. ve 3. çocuğu olan anneler kardeşi olacağını söylediniz mi ne zaman nasıl söylediniz ya da ne planlıyorsunuz ben daha söylemedim bu habere çok sevineceğini sanmıyorum
Olabilir canımGeçen hafta duyuldu ama derinden geliyordu sesler bu hafta ister sanırım
öğrenir öğrenmez söyledin miB
ben sadece anneme söyledim bide eşim biliyor
bizim aileler hep sehir dısında zaten. telefonla söylicez herkese mecbur. bayramda da gidemicez sokağa cıkma yasağından. kalp atısını duyunca arayıp söylicez artık ya da görüntülü ararız. tepkilerini merak ediyorum cok :)Sabret cnm keisnlessin söylersin Allahin izniyle bayramdan sonra git ozamn duyulur zaten bende sabirliyimdir en güzeli bnce boşuna hbire gidip ultrasona grmeyede grek yok
Üstten mi baktı kalp atışı için o yüzden net görememiş olabilirsiniz.Merhaba kızlar.doktordan geliyorum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.keseyi gördük bebeği de gördük yanıp sönen bir şeyde vardı doktor bence bu kalp atışı ama çok net değil daha çok küçük haftaya tekrar bakalım dedi. 6+3 bu gün.dış gebelik ya da boş gebelik değilmiş buna seviniyorum ama kalp atışını tam göremediğim için moralim baya bozuldu.
İlk bebek mı cnm senin insan heyecanlı oluyor yaa biz söyledik vallabizim aileler hep sehir dısında zaten. telefonla söylicez herkese mecbur. bayramda da gidemicez sokağa cıkma yasağından. kalp atısını duyunca arayıp söylicez artık ya da görüntülü ararız. tepkilerini merak ediyorum cok :)
Haklısın valla benimde kalp atışını duyana kadar içim içimi yedi. Gece rüyamda kesenin kaybolduğunu falan gördüm hatta. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah.oh maaşallah. çok sevindim o zaman. doktor da normal dedi ama işte insan hep bi acaba diyor. ben de bir sonraki randevumu 6+3e alayım diyorum. ikisi bir arada olsun