2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Normal canım bende senin gibi 4+3te gidip hiç bişey görememiştim. 5+1de keseyi gördüm bugün 6+1 de kalp atışını duyduk şükür.

Normal canım bende senin gibi 4+3te gidip hiç bişey görememiştim. 5+1de keseyi gördüm bugün 6+1 de kalp atışını duyduk şükür.
oh maaşallah. çok sevindim o zaman. doktor da normal dedi ama işte insan hep bi acaba diyor. ben de bir sonraki randevumu 6+3e alayım diyorum. ikisi bir arada olsun

Evet ilk aylarda kabizlik falan baya oluyo o yuzden hergun iki uc tane gün kurusu ceviz badem ye .. bende öyleydim hep kabizdim o yuzden ilk aylarda baya kilo almistim

Merhaba kızlar.doktordan geliyorum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.keseyi gördük bebeği de gördük yanıp sönen bir şeyde vardı doktor bence bu kalp atışı ama çok net değil daha çok küçük haftaya tekrar bakalım dedi. 6+3 bu gün.dış gebelik ya da boş gebelik değilmiş buna seviniyorum ama kalp atışını tam göremediğim için moralim baya bozuldu.

Valla oğlumda yaptırmamıştım canım nasıl yapıldığını bile bilmiyorum
neden yaptirmadin ki . sadece kan testi veriyorsun o kadar. o karindan igneyle gobege girme olayi 35 yas sonrasi icin . ben bu testleri cok onemsiyorum Allah korusun . yasim 36 buyuk olasilikla genetik test onerecek doktorum ve ben de hic suphesiz yaptiracagim

Canım boş gebelik değilmiş zor duyulabiliyor bazı gebeliklerde hiç endişelenme yanıp sönen birşey varsa kalp atışıdır o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…