- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.441
ben çok çıldırdığımda kullanmak istiyorum artık diyeceğim yarın doktoraGaviscon şurup kullanmistim önceki hamilelikte. Son aylarda artık uyuyamaz olmuştum ayakta bile dursam midem fena idi. Şimdilik erken çok da sağlıklı değilmiş ilaç kullanmak. O yüzden idare edebildiğimiz yere kadar edelimmmm
Bir de şey çok mide yanması çok saçlı bebek derler ehehehe şuan kafası bile yok ama neden olmasin
Asagi yukari 5 haftalikNe kadarlık hamilesin canım
Hormonlar mideye baskı yapıyor o yüzden Sanırım mideden rahatsız oluyoruz, ben gaviscon kullanıyorum. Doktor Sorun olmaz dedi ve verdi. Onu kullanmazsam çok kötü oluyorumGaviscon şurup kullanmistim önceki hamilelikte. Son aylarda artık uyuyamaz olmuştum ayakta bile dursam midem fena idi. Şimdilik erken çok da sağlıklı değilmiş ilaç kullanmak. O yüzden idare edebildiğimiz yere kadar edelimmmm
Bir de şey çok mide yanması çok saçlı bebek derler ehehehe şuan kafası bile yok ama neden olmasin
Bende aynı şeyi yaşadımCanım benim bizde endişeliyiz benimde kalp atışı duyulmuştu 9 . Haftada durdu o yüzden anlıyorum seni çok zor evet ama sabredicez ❤İnşallah bu sefer herşey yolundadır
Yok canım 6. Haftaya girmiş olduk o zaman 5+6 görünüyordu bebek6 kaçta???
Bende 36 yaşındayım. İlk hamileliğim. Ben Yaştan kaynaklı neler istenecek bilmiyorum.neden yaptirmadin ki . sadece kan testi veriyorsun o kadar. o karindan igneyle gobege girme olayi 35 yas sonrasi icin . ben bu testleri cok onemsiyorum Allah korusun . yasim 36 buyuk olasilikla genetik test onerecek doktorum ve ben de hic suphesiz yaptiracagim
İnşallah canım ben söyledim dayanamadım sonuçta onlar ailem Allah korusun ilerki zamanda da olsa erken zamanda da olsa üzülüyorsun yanımda olan tek onlar oluyor Sadece onlar seni teselli ediyorBende aynı şeyi yaşadım☹. Ailelere o yüzden yeni hamileliğimi söylüyemiyoruz. 10 haftalık olsun o zaman rahatlarız inşallah
rica ederim canim ne demek. 10 gun sonra gidersen hem keseyi hem bebegi gorursun bence kalp atisi icin erken olabilir ama belkicok teşekkür ederim cevapladığın için 4+6 gibi görünüyor ama bugün bulandı doktora da karından ozaman On gün sonra falan gitsem
iğne verdi mi proluton diyeGittim evet. Hamilelik halen devam ediyor. Ama kanama durmazsa dusebilir
Evet üstten baktı inşallah öyledir canımÜstten mi baktı kalp atışı için o yüzden net görememiş olabilirsiniz.
Çok sağol canım inşallah öyledirCanım hiç moralini bozma o yanıp sönen şey kalp atışı zaten. Çok küçük ses olarak duyulmayabilir ama gözükmesi yeterli.
İnşallah canım görürüz her birimiz inşallahcnm bence hiç canını sıkma kalp atışı hemen çıkmıyor ki ben doktora 6. hafta da geleyim dedim, hayır 7. hafta da gel ki garanti olsun öncesnde çıkmayablir dedi sen de sıkma canını 1 hafta sınra bi dha gidersin
Bende söyleyemiyorum önceki kayıptan dolayıBende aynı şeyi yaşadım. Ailelere o yüzden yeni hamileliğimi söylüyemiyoruz. 10 haftalık olsun o zaman rahatlarız inşallah
Evet canım ilk bebek ve coook uzun süre bekledğimiz icin o kadar heyecanlıyız ki. Hala inanamıyoruzİlk bebek mı cnm senin insan heyecanlı oluyor yaa biz söyledik vallainş hayırlısı ile sağlıkla ilerlesin
Amin canım. Önce kese sonra kalp atıısı sonra genetik testleri derken bu heyecan hiç bitmeyecek galibaHaklısın valla benimde kalp atışını duyana kadar içim içimi yedi. Gece rüyamda kesenin kaybolduğunu falan gördüm hatta. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah.
En güzeli beklemek bence de. Sabredebilene tabiiBiz henüz kimseye söylemedik 2. ayın sonunu bekleriz heralde.
Merhaba kızlar.doktordan geliyorum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.keseyi gördük bebeği de gördük yanıp sönen bir şeyde vardı doktor bence bu kalp atışı ama çok net değil daha çok küçük haftaya tekrar bakalım dedi. 6+3 bu gün.dış gebelik ya da boş gebelik değilmiş buna seviniyorum ama kalp atışını tam göremediğim için moralim baya bozuldu.
Benim de üstten baktı net göremediği için alttan baktı daha net şekilde görebildik. Korkma her şey yolunda alttan baksa sen de görürdün daha net.Evet üstten baktı inşallah öyledir canım
Ben neredeyse her gün içiyorum hiç sormak da aklıma gelmedi.Kızlar içinizde doğal maden suyu içen var mı? Ben doktoruma sormayı unuttum ama. İnternette içilebilir yazıyor.
Felaket kustuğum için halsiz kalıyor sanki bedenim. En azından mineral alayım diye 3 4 günde 1 tane içmeyi düşünüyorum.
Var mı kullanan içinizde?