2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ben çok çıldırdığımda kullanmak istiyorum artık diyeceğim yarın doktora

Hormonlar mideye baskı yapıyor o yüzden Sanırım mideden rahatsız oluyoruz, ben gaviscon kullanıyorum. Doktor Sorun olmaz dedi ve verdi. Onu kullanmazsam çok kötü oluyorum

Canım benim bizde endişeliyiz benimde kalp atışı duyulmuştu 9 . Haftada durdu o yüzden anlıyorum seni çok zor evet ama sabredicez ❤İnşallah bu sefer herşey yolundadır
Bende aynı şeyi yaşadım. Ailelere o yüzden yeni hamileliğimi söylüyemiyoruz. 10 haftalık olsun o zaman rahatlarız inşallah

Bende 36 yaşındayım. İlk hamileliğim. Ben Yaştan kaynaklı neler istenecek bilmiyorum.

Bende aynı şeyi yaşadım☹. Ailelere o yüzden yeni hamileliğimi söylüyemiyoruz. 10 haftalık olsun o zaman rahatlarız inşallah
İnşallah canım ben söyledim dayanamadım sonuçta onlar ailem Allah korusun ilerki zamanda da olsa erken zamanda da olsa üzülüyorsun yanımda olan tek onlar oluyor Sadece onlar seni teselli ediyor

cok teşekkür ederim cevapladığın için 4+6 gibi görünüyor ama bugün bulandı doktora da karından ozaman On gün sonra falan gitsem
rica ederim canim ne demek. 10 gun sonra gidersen hem keseyi hem bebegi gorursun bence kalp atisi icin erken olabilir ama belki

Bende aynı şeyi yaşadım. Ailelere o yüzden yeni hamileliğimi söylüyemiyoruz. 10 haftalık olsun o zaman rahatlarız inşallah
Bende söyleyemiyorum önceki kayıptan dolayı12.haftadan sonra söylemeyi düşünüyorum.arkadaşlarıma falanda onlar senin karnın çıkmış bi şey mi var diyene kadar söylememeyi düşünüyorum sabredebilirsem

Haklısın valla benimde kalp atışını duyana kadar içim içimi yedi. Gece rüyamda kesenin kaybolduğunu falan gördüm hatta. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Amin canım. Önce kese sonra kalp atıısı sonra genetik testleri derken bu heyecan hiç bitmeyecek galiba

moralini bozma canım. allah sabır ihsan eylesin inşallah haftaya bangır bangır duyarsınız sesini

Kızlar içinizde doğal maden suyu içen var mı? Ben doktoruma sormayı unuttum ama. İnternette içilebilir yazıyor.

Felaket kustuğum için halsiz kalıyor sanki bedenim. En azından mineral alayım diye 3 4 günde 1 tane içmeyi düşünüyorum.

Var mı kullanan içinizde?

Ben neredeyse her gün içiyorum hiç sormak da aklıma gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…