- 4 Kasım 2019
- 1.562
- 2.649
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.381
siz ailelerinize söylediniz mi kızlar? söylediyseniz ne zaman söylediniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim erken döllenme sanırım sata göre 5+4 görünüyor ama doktor ölçtü 5+6 görünüyor dedikaç artı kaçta duydunuz kalbi canım?
oh maaşallah. allah sağlıkla büyümesini nasip etsin canımmCanım benim erken döllenme sanırım sata göre 5+4 görünüyor ama doktor ölçtü 5+6 görünüyor dedi
Kaçıncı haftada duydunuz yani?6. Haftada miBen canım sadece göğüsüm ağrılı geçen hafta kalp atışını duyduk
yarın 6+7 olucam.kalp sesı ıcın.duyulacak mı bılmıyorumkaç artı kaçta duydunuz kalbi canım?
bizde daha duymadik cuma gidicez bakalimMerhabalar son adet tarihim 2 nisan 28 yasindayim6+6 gunluk gebeyim kalp sesisni dha duymadik
Normal canım bende senin gibi 4+3te gidip hiç bişey görememiştim. 5+1de keseyi gördüm bugün 6+1 de kalp atışını duyduk şükür.Bugün kontrole gittim kızlar keseyi göremedik ama normal dedi doktor. 4+3 kese için erken zaten dedi. Kan değerin ve rahim kalınlığın teyit ediyor hamileliğini dedi. Vajinal bakarsak görürüz ama gerek yok vajinal bakmaya dedi. Haftaya gel tekrar dedi. İnşalllah bi problem yoktur görmeyi bekliyordum keseyi çok üzüldüm göremeyince
oh maaşallah. çok sevindim o zaman. doktor da normal dedi ama işte insan hep bi acaba diyor. ben de bir sonraki randevumu 6+3e alayım diyorum. ikisi bir arada olsunNormal canım bende senin gibi 4+3te gidip hiç bişey görememiştim. 5+1de keseyi gördüm bugün 6+1 de kalp atışını duyduk şükür.
Evet ilk aylarda kabizlik falan baya oluyo o yuzden hergun iki uc tane gün kurusu ceviz badem ye .. bende öyleydim hep kabizdim o yuzden ilk aylarda baya kilo almistimNormal kızlar gaz olması tuvalete 3 4 günde bi çıkıyorum afedersiniz benimki o derece Sürekli gaz sürekli gaz .cikaramadigimda karnım davul gibi gergin ve sürekli ağrı. Kendime hoşaf falan yaptım has zeytinyağ bulmam lazım sabahları ondan 1 kasik falan içinde iyi geliyormuş bağırsaklara.
Evet uyku baya yapiyoBuarada ben akşam 9 gibi şu progestan ilacını ıctim 11 gibi bana bi ağırlık çöktü felakeetttt ay gozlerim gitti resmen basim falan dönmeye başladı. Yatağa yattığım gibi gitmişim Sanirim yan etkileriymiş kullanan arkadaşlar sizede böyle oldu mu
O zaman tadını çıkar canım heyecanlı olur hem ben heyecanla gelecek haftayı bekliyorumyaa ne bileyim içimde kaldı. zaten rahim kalınlığın ve kan değerin gebeliği onaylıyor dedi o bi içimi rahatlattı.
Ben yapmamistim ilkinde zaten ozel hastaneye gittiginde onlar kayit olusturmuslardiKızlar sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırdınız mı
Adet kanamasi gibi. Az once ultrasona girdim. Gebelik halen rahim icinde ama kanama disari atabilirde atmazda dedi doktorNasil bir kanama canım
ben sadece anneme söyledim bide eşim biliyorsiz ailelerinize söylediniz mi kızlar? söylediyseniz ne zaman söylediniz?
Sağol canım amin hepimizinkiler büyüsünoh maaşallah. allah sağlıkla büyümesini nasip etsin canımm
Çok gecmis olsun insallah birsey olmaz canımAdet kanamasi gibi. Az once ultrasona girdim. Gebelik halen rahim icinde ama kanama disari atabilirde atmazda dedi doktor
Evet canım 6. HaftadaKaçıncı haftada duydunuz yani?6. Haftada mi
neden yaptirmadin ki . sadece kan testi veriyorsun o kadar. o karindan igneyle gobege girme olayi 35 yas sonrasi icin . ben bu testleri cok onemsiyorum Allah korusun . yasim 36 buyuk olasilikla genetik test onerecek doktorum ve ben de hic suphesiz yaptiracagimValla oğlumda yaptırmamıştım canım nasıl yapıldığını bile bilmiyorum
Canım boş gebelik değilmiş zor duyulabiliyor bazı gebeliklerde hiç endişelenme yanıp sönen birşey varsa kalp atışıdır oMerhaba kızlar.doktordan geliyorum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.keseyi gördük bebeği de gördük yanıp sönen bir şeyde vardı doktor bence bu kalp atışı ama çok net değil daha çok küçük haftaya tekrar bakalım dedi. 6+3 bu gün.dış gebelik ya da boş gebelik değilmiş buna seviniyorum ama kalp atışını tam göremediğim için moralim baya bozuldu.