2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
oluyor canim hatta gecen buraya yazmistim 2 gundur bulantim yok bisey mi var acaba diye sonra aksamina kusmustum bi hicbisey yok gibi oluyor bi cok kotu oluyorum degisiyor
Panik atak oldum iyice yarın doktorumuz iyi haberler verir inşallah bi iyiyim bi kötü zaten sabahları kusuyorum da kendimi iyi hissedince de korkuyorum stres de hiç iyi değil hep hastalarıma söylerdim şimdi ben evhamlı oldum

aslinda hic kendimizi dinlememek lazim ince dusunmemek lazim ama elimizde degil 12 haftayi tamamlarsak normale donecek diye dusunuyorum

Bana kontrol bile vermedi canım bende 4+1im. 27sinde randevum. O zamana rahat görürüz şimdi gerek yok dedi. Merak etme yani

Ay
ben de biraz daha geç mi gitsem diyorum en azından hem kalp atısını da duyarım belki. 6+3 e randevu almayı düsünüyorum
Ben bncede erken gtmee. Cnm ben oyuzden gtmedm bekledim kan tahlilinde değerine göre 4haftalikti ben bekledim biraz alttan isteseydide baktrmazdm beklerem yani cnm b nce sende bekle Allah'ın izniyle kalp atiminida duyarız

Ay
Ben bncede erken gtmee. Cnm ben oyuzden gtmedm bekledim kan tahlilinde değerine göre 4haftalikti ben bekledim biraz alttan isteseydide baktrmazdm beklerem yani cnm b nce sende bekle Allah'ın izniyle kalp atiminida duyarız
ben de sabırlıyımdır beklerim aslında. ama ilk kontrolü aksatmak istemedim bu yüzden 4+3 de bugün gittim. haftaya tekrar gel dedi ama bir sonraki haftaya alıcam ben de randevuyu. dediğin gibi acele etmeyeyim hem gittiğimde kalp de duyarsam tam netleşmiş olur. daha kimseye söylemedim aileden içim içimi yiyio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…