- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.361
Panik atak oldum iyiceoluyor canim hatta gecen buraya yazmistim 2 gundur bulantim yok bisey mi var acaba diye sonra aksamina kusmustumbi hicbisey yok gibi oluyor bi cok kotu oluyorum degisiyor
Senin de mi doktor vajinal bakmamıstı? Kalp atımına gittiğinde ne kadarlık olcak?Üzülme cnm bend 5+3de görmüştüm keseyi bende cuma günü gidicm kalp.atimina insllah
aslinda hic kendimizi dinlememek lazim ince dusunmemek lazim ama elimizde degil 12 haftayi tamamlarsak normale donecek diye dusunuyorumPanik atak oldum iyiceyarın doktorumuz iyi haberler verir inşallah bi iyiyim bi kötü zaten sabahları kusuyorum da kendimi iyi hissedince de korkuyorum stres de hiç iyi değil hep hastalarıma söylerdim şimdi ben evhamlı oldum
Evet ya inşallah kötü hikayeler okumamaya çalışıyorum ama karşıma çıkıyo hep rabbim acılarını vermesin çok zoraslinda hic kendimizi dinlememek lazim ince dusunmemek lazim ama elimizde degil 12 haftayi tamamlarsak normale donecek diye dusunuyorum
Bana kontrol bile vermedi canım bende 4+1im. 27sinde randevum. O zamana rahat görürüz şimdi gerek yok dedi. Merak etme yaniBugün kontrole gittim kızlar keseyi göremedikama normal dedi doktor. 4+3 kese için erken zaten dedi. Kan değerin ve rahim kalınlığın teyit ediyor hamileliğini dedi. Vajinal bakarsak görürüz ama gerek yok vajinal bakmaya dedi. Haftaya gel tekrar dedi. İnşalllah bi problem yoktur görmeyi bekliyordum keseyi çok üzüldüm göremeyince
Sağol canım 3 hafta önce olduğun için benden 9 ay darlayacağım seni haberin olsuninsallah gecer canim is yapma ayaklarini biraz yuksek tutarak yat dinlen
E doktora göründün müKizlar 2 gundur git gide artan kanamalarim var. Kendimi hamilede hissetmiyorum su an
Ne kadarlık hamilesin canımKizlar 2 gundur git gide artan kanamalarim var. Kendimi hamilede hissetmiyorum su an
Nasil bir kanama canımKizlar 2 gundur git gide artan kanamalarim var. Kendimi hamilede hissetmiyorum su an
ne demek her zaman darlayabilirsinSağol canım 3 hafta önce olduğun için benden 9 ay darlayacağım seni haberin olsun
Doktorunu ara gidebiliyorsan da git canımKizlar 2 gundur git gide artan kanamalarim var. Kendimi hamilede hissetmiyorum su an
yaa ne bileyim içimde kaldı. zaten rahim kalınlığın ve kan değerin gebeliği onaylıyor dedi o bi içimi rahatlattı.Bana kontrol bile vermedi canım bende 4+1im. 27sinde randevum. O zamana rahat görürüz şimdi gerek yok dedi. Merak etme yani ☺
Senin de mi doktor vajinal bakmamıstı? Kalp atımına gittiğinde ne kadarlık olcak
Ben gittiğimde zaten 5+3tu cnm göründu karından alttan bakmaya gerek kalmadı gittiğimde de 7+5olmus olucak cnm
Ben canım sadece göğüsüm ağrılı geçen hafta kalp atışını duydukVe bir sorum daha... 6. Haftadayim ama hiç belirtim yokbelirtisi olmayıp kalp atışını duyan var mi
kaç artı kaçta duydunuz kalbi canım?Ben canım sadece göğüsüm ağrılı geçen hafta kalp atışını duyduk
Ben bncede erken gtmee. Cnm ben oyuzden gtmedm bekledim kan tahlilinde değerine göre 4haftalikti ben bekledim biraz alttan isteseydide baktrmazdm beklerem yani cnm b nce sende bekle Allah'ın izniyle kalp atiminida duyarızben de biraz daha geç mi gitsem diyorum en azından hem kalp atısını da duyarım belki. 6+3 e randevu almayı düsünüyorum
ben de sabırlıyımdır beklerim aslında. ama ilk kontrolü aksatmak istemedim bu yüzden 4+3 de bugün gittim. haftaya tekrar gel dedi ama bir sonraki haftaya alıcam ben de randevuyu. dediğin gibi acele etmeyeyim hem gittiğimde kalp de duyarsam tam netleşmiş olur. daha kimseye söylemedim aileden içim içimi yiyioAy
Ben bncede erken gtmee. Cnm ben oyuzden gtmedm bekledim kan tahlilinde değerine göre 4haftalikti ben bekledim biraz alttan isteseydide baktrmazdm beklerem yani cnm b nce sende bekle Allah'ın izniyle kalp atiminida duyarız