- 19 Kasım 2019
- 698
- 783
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.421
Biz henüz kimseye söylemedik 2. ayın sonunu bekleriz heralde.siz ailelerinize söylediniz mi kızlar? söylediyseniz ne zaman söylediniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz henüz kimseye söylemedik 2. ayın sonunu bekleriz heralde.siz ailelerinize söylediniz mi kızlar? söylediyseniz ne zaman söylediniz?
Canım hiç moralini bozma o yanıp sönen şey kalp atışı zaten. Çok küçük ses olarak duyulmayabilir ama gözükmesi yeterli.Merhaba kızlar.doktordan geliyorum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.keseyi gördük bebeği de gördük yanıp sönen bir şeyde vardı doktor bence bu kalp atışı ama çok net değil daha çok küçük haftaya tekrar bakalım dedi. 6+3 bu gün.dış gebelik ya da boş gebelik değilmiş buna seviniyorum ama kalp atışını tam göremediğim için moralim baya bozuldu.
Benim 6. Haftada başladı canım hala devam ne zaman biter bilmem ben en son 6+6 da gittim karından çok net görünmedi vajinal kalp atımınıda duydukMerhaba güzel anneler bulantısı olanlar ne zaman başladı acaba ?? Ve karından ultrason için en erken ne zaman gidilmeli doktora? henüz gitmedim
beta 5000 civari olunca karindan goruluyor kese canim. Bulantilar da 5. hafta civari basliyor ufak ufakMerhaba güzel anneler bulantısı olanlar ne zaman başladı acaba ?? Ve karından ultrason için en erken ne zaman gidilmeli doktora? henüz gitmedim
Bende söylemedim benim kızımda 2016 haziran doğumlu ne tepki vericek bilmiyorum yanında başkalarıyla konuşurken açık açık konuşamıyorum da ama ne der bilemiyorum ilk istemesede sonradan seveceklerdir emin ol kardeş gibisi varmıben soyledmedim ogluma daha ama anliyor gibi 4 yasinda. ama istemiyor benim oglum kardes vallaha. bilmiyorum nasil kabullenecek. ben de oglumdan etkilendigim icin o uzulecek diye cok benimseyemedim karnimdakini
Gözün aydın canım çok aminminik merciğemi gördük şükür kalbi atıyor. Derinlerden hafif sesinide duyduk. Daha yeni olduğu için tam net değildi herşey yolunda kese içinde beyaz.. bir mercimek tanesi kadar allahım herkese bu duyguyu yaşatsın.
6. hafta itibariyle mide yanmalarım ayyuka çıktı benim deBen de mide ekşimesi dışında hicbi belirti yok o da bişey yersem, genelde aç geziyorum. Su ile besleniyorum. Sicaklardandir belki diyorum ama atıştırmayi seven birisiym. Bakalım belki 2-3 haftaya baslar. Kızımda 5 haftalıkken bulantı kusma başladı doğum anına dek devam etti. Bu nasıl ilerleyecek bakalim
Hadi bakalım darısı bize olsun:) maşallah:))))minik merciğemi gördük şükür kalbi atıyor. Derinlerden hafif sesinide duyduk. Daha yeni olduğu için tam net değildi herşey yolunda kese içinde beyaz.. bir mercimek tanesi kadar allahım herkese bu duyguyu yaşatsın.
Benim 6. Haftada başladı canım hala devam ne zaman biter bilmem ben en son 6+6 da gittim karından çok net görünmedi vajinal kalp atımınıda duyduk
6 kaçta???Evet canım 6. Haftada
cnm bence hiç canını sıkma kalp atışı hemen çıkmıyor ki ben doktora 6. hafta da geleyim dedim, hayır 7. hafta da gel ki garanti olsun öncesnde çıkmayablir dedi sen de sıkma canını 1 hafta sınra bi dha gidersinMerhaba kızlar.doktordan geliyorum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.keseyi gördük bebeği de gördük yanıp sönen bir şeyde vardı doktor bence bu kalp atışı ama çok net değil daha çok küçük haftaya tekrar bakalım dedi. 6+3 bu gün.dış gebelik ya da boş gebelik değilmiş buna seviniyorum ama kalp atışını tam göremediğim için moralim baya bozuldu.
Gittim evet. Hamilelik halen devam ediyor. Ama kanama durmazsa dusebilirE doktora göründün mü
Gaviscon şurup kullanmistim önceki hamilelikte. Son aylarda artık uyuyamaz olmuştum ayakta bile dursam midem fena idi. Şimdilik erken çok da sağlıklı değilmiş ilaç kullanmak. O yüzden idare edebildiğimiz yere kadar edelimmmm6. hafta itibariyle mide yanmalarım ayyuka çıktı benim de
Asagi yukari 5 hafta dediler bugunNe kadarlık hamilesin canım
beta 5000 civari olunca karindan goruluyor kese canim. Bulantilar da 5. hafta civari basliyor ufak ufak