2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba kızlar.doktordan geliyorum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.keseyi gördük bebeği de gördük yanıp sönen bir şeyde vardı doktor bence bu kalp atışı ama çok net değil daha çok küçük haftaya tekrar bakalım dedi. 6+3 bu gün.dış gebelik ya da boş gebelik değilmiş buna seviniyorum ama kalp atışını tam göremediğim için moralim baya bozuldu.
Canım hiç moralini bozma o yanıp sönen şey kalp atışı zaten. Çok küçük ses olarak duyulmayabilir ama gözükmesi yeterli.

Merhaba güzel anneler bulantısı olanlar ne zaman başladı acaba ?? Ve karından ultrason için en erken ne zaman gidilmeli doktora? henüz gitmedim 🌺🧿🙏🏻

dünden beri baş dönmesi mide bulantisi ve halsizlik basladi. 7+1 de butun semptomlari yasamaya basladim. ayaga kalkamiyorum hic iyi olmadi bu. emedur iciyorum. tipki ilk hamileligimdeki gibi oldu bu sefer bir umut olmaz demistim moralim cok bozuldu

Merhaba güzel anneler bulantısı olanlar ne zaman başladı acaba ?? Ve karından ultrason için en erken ne zaman gidilmeli doktora? henüz gitmedim 🌺🧿🙏🏻
Benim 6. Haftada başladı canım hala devam ne zaman biter bilmem 🤷‍♀️ ben en son 6+6 da gittim karından çok net görünmedi vajinal kalp atımınıda duyduk

beta 5000 civari olunca karindan goruluyor kese canim. Bulantilar da 5. hafta civari basliyor ufak ufak

ben soyledmedim ogluma daha ama anliyor gibi 4 yasinda. ama istemiyor benim oglum kardes vallaha. bilmiyorum nasil kabullenecek. ben de oglumdan etkilendigim icin o uzulecek diye cok benimseyemedim karnimdakini:KK43:
Bende söylemedim benim kızımda 2016 haziran doğumlu ne tepki vericek bilmiyorum yanında başkalarıyla konuşurken açık açık konuşamıyorum da ama ne der bilemiyorum 😁 ilk istemesede sonradan seveceklerdir emin ol kardeş gibisi varmı 🥰

yarın ben de gideceğim çok heyecanlı yaa
inşallah kalp atışını duyarız çünkü beni o kadar sarstı ki kızmaya söylenmeye başladım
acilen kalp atışını duyup heyecanlanmam lazım

Ben de mide ekşimesi dışında hicbi belirti yok o da bişey yersem, genelde aç geziyorum. Su ile besleniyorum. Sicaklardandir belki diyorum ama atıştırmayi seven birisiym. Bakalım belki 2-3 haftaya baslar. Kızımda 5 haftalıkken bulantı kusma başladı doğum anına dek devam etti. Bu nasıl ilerleyecek bakalim

Ben de mide ekşimesi dışında hicbi belirti yok o da bişey yersem, genelde aç geziyorum. Su ile besleniyorum. Sicaklardandir belki diyorum ama atıştırmayi seven birisiym. Bakalım belki 2-3 haftaya baslar. Kızımda 5 haftalıkken bulantı kusma başladı doğum anına dek devam etti. Bu nasıl ilerleyecek bakalim
6. hafta itibariyle mide yanmalarım ayyuka çıktı benim de 🤦🏼‍♀️

Merhaba kızlar.doktordan geliyorum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.keseyi gördük bebeği de gördük yanıp sönen bir şeyde vardı doktor bence bu kalp atışı ama çok net değil daha çok küçük haftaya tekrar bakalım dedi. 6+3 bu gün.dış gebelik ya da boş gebelik değilmiş buna seviniyorum ama kalp atışını tam göremediğim için moralim baya bozuldu.
cnm bence hiç canını sıkma kalp atışı hemen çıkmıyor ki ben doktora 6. hafta da geleyim dedim, hayır 7. hafta da gel ki garanti olsun öncesnde çıkmayablir dedi sen de sıkma canını 1 hafta sınra bi dha gidersin

6. hafta itibariyle mide yanmalarım ayyuka çıktı benim de 🤦🏼‍♀️
Gaviscon şurup kullanmistim önceki hamilelikte. Son aylarda artık uyuyamaz olmuştum ayakta bile dursam midem fena idi. Şimdilik erken çok da sağlıklı değilmiş ilaç kullanmak. O yüzden idare edebildiğimiz yere kadar edelimmmm

Bir de şey çok mide yanması çok saçlı bebek derler ehehehe şuan kafası bile yok ama neden olmasin:KK70:

beta 5000 civari olunca karindan goruluyor kese canim. Bulantilar da 5. hafta civari basliyor ufak ufak

cok teşekkür ederim cevapladığın için 4+6 gibi görünüyor ama bugün bulandı doktora da karından ozaman On gün sonra falan gitsem 🧿🌺

X