- 4 Mayıs 2020
- 757
- 907
- 31
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.341
Bende aynı durumdayım kussam rahatlayacak gibi hissediyorum ama olmuyorİnanın çok.iyi anlarm bende kızıma hamileyken 6ay kusmustm inş sizin bukadar sürmez simdikindede midem hep bulantı halimde ama hiç kusamiyrm kussam rahtlicam.ama.cikmiyor ne yaptimsa cikmiyr vücudum halsizlikten perişan Allah yardmcimiz olsn inşallah
E nabızdan değiştirebiliyorsun hekimi canım değiştir istersen.ben ozele gidiyorum zaten orda yaptiririm o saglik ocaginda asi falan olmam ben. En son hamileligimi ogrenmek icin kan vermeye gittigimde damarimi patlatip ustune bana bagirdilar bayilmama sebep oldular. Ustelik hamile degilsin sonucun negatif dediler ozele gittim 2300du degerim. Onlara asi falan yaptirmam yani
yakinda bidaha saglik ocagi var oraya aldiriyim olmazsaE nabızdan değiştirebiliyorsun hekimi canım değiştir istersen.
canim bisey olmaz allahin izniyle stres yapma o sekilde hamileligini surdurup bebegini kucagina alan birsuru insan var insallah onlardan biride sen olacaksinKizlar merhaba... Son adetim tarihim 8 Nisan... 6+0 haftaligim. Az önce doktordan geldik. Keseyi gördük ama kalp atışı için haftaya çağırdı doktor. Bulantım vs hiç bir şeyim yok çok korkuyorum. Daha önce iki dusugum varkese 6+2 çıktı bugün bebek 5+6. Doktor normal dedi her şey ama kesenin etrafında ufak bir kanama alanı var dedi gebeliğim dördüncü haftasında pembe lekem oluştu. İki gün öncede pembe lekem olmuştu... Şimdi yok ama o kanama alanı ve kalp atışı duymamak beni çok üzdü... Pregesyon hap, iğne, kan sulandırıcı kullanıyordum aynen devam dedi... Bebek kendine yer açmaya çalışıyordu olabilir risk te olabilir dedi. Çok üzgünüm... Kalp atışı duysaydim teselli olurdu biraz. Birde bebek keseden küçük ya anlamadım çok bir şey... Normal mi?
İnsallahhhcanim bisey olmaz allahin izniyle stres yapma o sekilde hamileligini surdurup bebegini kucagina alan birsuru insan var insallah onlardan biride sen olacaksin
degerin guzel canim en azindan o degerde kimyasal ihtimali ortadan kalkmis oluyor. Bebek aspirinini bende kullaniyorum bu arada. Folik asit kullaniyosun dimi?Merhaba kızlar, kahverengi leke bir daha gelmedi. sabah da gidip tekrar kan verdim.
Doktor aradı şimdi 1070 olmuş değerim. İyi ama düşük ihtimalin hala var dedi. Progestan ve bebe aspirinine başlıyorum. Hayırlısı olsun, sağlıkla ilerler inşallah
Sen neden kullanıyorsun canım daha doğrusu ne kadar süre kullanacağız biz bunu? Folik asit 3 aydır planladığımızdan beri kullanıyorum canım kesmedim hiçdegerin guzel canim en azindan o degerde kimyasal ihtimali ortadan kalkmis oluyor. Bebek aspirinini bende kullaniyorum bu arada. Folik asit kullaniyosun dimi?
ben kimyasal yasadigim icin kendim arastirip baslamistim hamile kalinca doktoruma soyledim iyi yapmissin devam et kullanmaya dedi. Kan pihtilasmasina karsi onlem olarak kullaniyorum bi zarari yok onunSen neden kullanıyorsun canım daha doğrusu ne kadar süre kullanacağız biz bunu? Folik asit 3 aydır planladığımızdan beri kullanıyorum canım kesmedim hiç
Ayyy hadi güzel haberler ver bize deKızlar heyecandan bayılacağım randevum var bugün kalp atımı için gideceğiz. Bir türlü rahat olamıyorum. Kontrol bitip çıkana kadar böyleyim artık. Geçen haftada kese için aynı şekildeydim zaten bulantım var heyecandan dahada tavan yaptı zukkum
O zaman vermesi iyi olmuş doktorun. Birazdan alıp başlayacağım hemen hepsine. Progestaan sabah akşam içecekmişim. Hala regl ağrım var inşallah kesilir ağırlarım hiçbir iş yapamıyorum korkudanben kimyasal yasadigim icin kendim arastirip baslamistim hamile kalinca doktoruma soyledim iyi yapmissin devam et kullanmaya dedi. Kan pihtilasmasina karsi onlem olarak kullaniyorum bi zarari yok onun
Allah yardımcımız olsun inşallah cnm kusamamk çok kötü bişey yaa inş çok fazla sürmez bu bulantılarBende aynı durumdayım kussam rahatlayacak gibi hissediyorum ama olmuyorsabahı akşamı yok ne yazık ki gün boyu çok fazla bulantım var
insallah gecer canim is yapma ayaklarini biraz yuksek tutarak yat dinlenO zaman vermesi iyi olmuş doktorun. Birazdan alıp başlayacağım hemen hepsine. Progestaan sabah akşam içecekmişim. Hala regl ağrım var inşallah kesilir ağırlarım hiçbir iş yapamıyorum korkudan
Üzülme cnm bend 5+3de görmüştüm keseyi bende cuma günü gidicm kalp.atimina insllahBugün kontrole gittim kızlar keseyi göremedikama normal dedi doktor. 4+3 kese için erken zaten dedi. Kan değerin ve rahim kalınlığın teyit ediyor hamileliğini dedi. Vajinal bakarsak görürüz ama gerek yok vajinal bakmaya dedi. Haftaya gel tekrar dedi. İnşalllah bi problem yoktur görmeyi bekliyordum keseyi çok üzüldüm göremeyince
oluyor canim hatta gecen buraya yazmistim 2 gundur bulantim yok bisey mi var acaba diye sonra aksamina kusmustumKızlar sorum bulantısı olan annelere benim dün fazla bulantım vardı sabah ve gece çıkarmak zorunda kaldım bugün sadece sabah bulantım oldu siz de de böyle dalgalanma oluyor mu korkutuyo bu durum beni yaşayan var mı