- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.281
Bende kese gördüm kalp atışı daha yok bende de bu cumartesi gideceğim kısmetse kalp atışı için peki ne zaman gideceksinMerhabalar Evet kese gorundu kalp sesi icin gidecegm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kese gördüm kalp atışı daha yok bende de bu cumartesi gideceğim kısmetse kalp atışı için peki ne zaman gideceksinMerhabalar Evet kese gorundu kalp sesi icin gidecegm
Yok kalp atışını bi duyalım da ondan sonraKızlar sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırdınız mı
Bende kalp atışı dan sonramı üçüncü aydan sonramı gitsem kararsızımYok kalp atışını bi duyalım da ondan sonra
Ne yapılıyor sağlık ocağında kuzum önemli bişey mi yaniBende kalp atışı dan sonramı üçüncü aydan sonramı gitsem kararsızım
ben 6+4 de duydum bu kişiden kişiye değişen bir şeymişKac haaftada kalp sesini duydunuz
Evet canım yan etkisi var ilacın benim de vücudum uyuşuyor gibi oluyor feci bir uyku bastırıyorBuarada ben akşam 9 gibi şu progestan ilacını ıctim 11 gibi bana bi ağırlık çöktü felakeetttt ay gozlerim gitti resmen basim falan dönmeye başladı. Yatağa yattığım gibi gitmişim Sanirim yan etkileriymiş kullanan arkadaşlar sizede böyle oldu mu
Kan ver canım o kesin sonuç ama çıkması lazım testte çünkü 5 gün az değilBu arada heran adet olcakmisim gibi bir his var ikide bir lavaboya koşuyorum busefer kesin kırmızıları görcem diyorum
Cevabın için sağol canım kan vermek istemiyorum kanda çıkmadan adet olursam büyük hayal kırıklığı oluyorKan ver canım o kesin sonuç ama çıkması lazım testte çünkü 5 gün az değil
Inşallah canim daha küçük henüz bir de cihazların da ilgisi var bazıları 3 boyutlu benim alt muayede duymuştukBen gittiğimde 5+6 olmuş olucam inşallah duyulur bi daha uğraşmam
Nasıl çıktı canım test sonucun bazen geç döllenme olabiliyorGünaydın hanımlar normal adet zamanın 5 gün geçmiş ama yumurtlama üç gün geç olduğu için oba göre hesapladım 2 gün geçmiş oluyor dün idrar testi yaptım negatif olsaydı çıkardı diye düşünüyorum yumurtlamadan 17 gün geçmiş kendimi umutlandirmak istemiyorum olsaydı çıkardı diye ama biryandada düşünemeden edemiyorum
O kadar iyi biliyorum ki bu duyguyuCevabın için sağol canım kan vermek istemiyorum kanda çıkmadan adet olursam büyük hayal kırıklığı oluyor
Benim de keseyi alttan muayenede görmüştük 4+4 dü çünküInşallah canim daha küçük henüz bir de cihazların da ilgisi var bazıları 3 boyutlu benim alt muayede duymuştuk
GünaydınGunaydin kizlarr