2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Buarada ben akşam 9 gibi şu progestan ilacını ıctim 11 gibi bana bi ağırlık çöktü felakeetttt ay gozlerim gitti resmen basim falan dönmeye başladı. Yatağa yattığım gibi gitmişim 😪Sanirim yan etkileriymiş kullanan arkadaşlar sizede böyle oldu mu 🤔
Evet canım yan etkisi var ilacın benim de vücudum uyuşuyor gibi oluyor feci bir uyku bastırıyor

Günaydın hanımlar normal adet zamanın 5 gün geçmiş ama yumurtlama üç gün geç olduğu için oba göre hesapladım 2 gün geçmiş oluyor dün idrar testi yaptım negatif olsaydı çıkardı diye düşünüyorum yumurtlamadan 17 gün geçmiş kendimi umutlandirmak istemiyorum olsaydı çıkardı diye ama biryandada düşünemeden edemiyorum

Bu arada heran adet olcakmisim gibi bir his var ikide bir lavaboya koşuyorum busefer kesin kırmızıları görcem diyorum

Günaydın hanımlar normal adet zamanın 5 gün geçmiş ama yumurtlama üç gün geç olduğu için oba göre hesapladım 2 gün geçmiş oluyor dün idrar testi yaptım negatif olsaydı çıkardı diye düşünüyorum yumurtlamadan 17 gün geçmiş kendimi umutlandirmak istemiyorum olsaydı çıkardı diye ama biryandada düşünemeden edemiyorum
[/QUOTE]
Nasıl çıktı canım test sonucun bazen geç döllenme olabiliyor

Nasıl çıktı canım test sonucun bazen geç döllenme olabiliyor
[/QUOTE]
Negatif canım ama ben yumurtlama günümü biliyorum aradan 17 gün geçmiş çıkardı sanki

X