2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Gunaydin hanimlar. Bu sabah kendimi hic hamile hissetmedim. Goguslerdeki hassasiyet tamamen kayboldu. Hafif bulantim oluyordu, artik o da yok. Bazen belirtilerim tamamen kayboluyor. Sizdede oluyor mu boyle?
Günaydın.Bende bu hamileliğimde şimdilik bulantı kusma hassasiyet vb hiçbir belirti yok.Hormonları eskisi gibi olan hamile olmayan biri gibiyim.Onceki hamileliğimde vardı fakat bazen birkac gün sürer bazı günler hiç olmazdı bulantı hassasiyet.

Gunaydin hanimlar. Bu sabah kendimi hic hamile hissetmedim. Goguslerdeki hassasiyet tamamen kayboldu. Hafif bulantim oluyordu, artik o da yok. Bazen belirtilerim tamamen kayboluyor. Sizdede oluyor mu boyle?
oluyor canim oluyor. Sonra esime tutturmaya basliyorum bi daha kontrole gidelim bi daha gorelim diye o da sacmalama daha var randevuya diyor. Hic bitmiyor ya bisey olduysa hissi

dün bana öyle oldu ama şom ağzımı açtım gece sabaha kadar uyuyamadım
Allah biz dinlenelim diye yapıyor sanırım.
ben daha hiç kusmadım ama mide yanmam ve gaz sıkıntım o kadar kötü ki camdan atasım geliyor kendimi

Kızlar günaydın 🙋🏼‍♀️
artık sabahları değil akşamları da kusuyorum 🙄 ahhh bu kusmalar beni mahvetti buna da şükür ama açım bildiğiniz bişe yiyemiyorum ağız içi tükrük salgısı da arttı o da hormonlardanmış yutkunamıyorum bildiğiniz açım ya 😔
İnanın çok.iyi anlarm bende kızıma hamileyken 6ay kusmustm inş sizin bukadar sürmez simdikindede midem hep bulantı halimde ama hiç kusamiyrm kussam rahtlicam.ama.cikmiyor ne yaptimsa cikmiyr vücudum halsizlikten perişan Allah yardmcimiz olsn inşallah 🤲💜

Önceki hamileliğimde 9 ay boyunca mide ağrısından ve istifradan gına gelmiş birisi olarak bu konulara hiç girmek istemiyorum ama maalesef şimdiden ağrılar ve kusmalar tarih tekerrürden ibaret şeklinde ilerliyorum. Bulanmayıp ağrıdan asit çıkaranlar beri gelsin...

Ne güzel keşke bilrtiler kaybolsa benimde arada sırada oluyor normalde hiç belirtim.yok benimde ne göğüs ne kasık ağrısı faln ama sadece midem bulantı halimde kusamiyrm da öyle böyle geçiyor inş su bulantı da geçer zamnla

peki yaptirmasak olur mu? Ben burdaki saglik ocaginda calisan doktorun ve ebenin yuzunu dahi gormek irtibat halinde olmak istemiyorum
yaptırmanızda fayda var cunku ılerıde bebegın kalp seslerıne bakıyorlar.vıtamın destegı verılıyor ve en onemlısı 20 haftalık olunca tetenoz aşışı yapılıyor :)

yaptırmanızda fayda var cunku ılerıde bebegın kalp seslerıne bakıyorlar.vıtamın destegı verılıyor ve en onemlısı 20 haftalık olunca tetenoz aşışı yapılıyor :)
ben ozele gidiyorum zaten orda yaptiririm o saglik ocaginda asi falan olmam ben. En son hamileligimi ogrenmek icin kan vermeye gittigimde damarimi patlatip ustune bana bagirdilar bayilmama sebep oldular. Ustelik hamile degilsin sonucun negatif dediler ozele gittim 2300du degerim. Onlara asi falan yaptirmam yani

ben ozele gidiyorum zaten orda yaptiririm o saglik ocaginda asi falan olmam ben. En son hamileligimi ogrenmek icin kan vermeye gittigimde damarimi patlatip ustune bana bagirdilar bayilmama sebep oldular. Ustelik hamile degilsin sonucun negatif dediler ozele gittim 2300du degerim. Onlara asi falan yaptirmam yani
yuh !
başka söylenecek bir şey bulamadım ☹️
ben de yeni taşındım hiç bilmiyorum buradakileri ama araştırıp kayıt aldırıcam kalp atışını duyduktan sonra

yuh !
başka söylenecek bir şey bulamadım ☹
ben de yeni taşındım hiç bilmiyorum buradakileri ama araştırıp kayıt aldırıcam kalp atışını duyduktan sonra
bende o gun e nabizdan aldirmistim kaydimi bi de o yuzden azar isitmistim internetten kayit aldirmaya karsiymis beyefendi o kadar insan sirada bekliyormus da ben hemen 2 dk da onlardan once kayit olmusum. Sanki devlet herkese tanimiyor bu imkani da ben araya adam koyup hallettim isimi

bende o gun e nabizdan aldirmistim kaydimi bi de o yuzden azar isitmistim internetten kayit aldirmaya karsiymis beyefendi o kadar insan sirada bekliyormus da ben hemen 2 dk da onlardan once kayit olmusum. Sanki devlet herkese tanimiyor bu imkani da ben araya adam koyup hallettim isimi
ciddi saçmalamışlar bir de koskoca tıp fakültesi bitirmiş insan deriz 😂

X