2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ben ozele gidiyorum zaten orda yaptiririm o saglik ocaginda asi falan olmam ben. En son hamileligimi ogrenmek icin kan vermeye gittigimde damarimi patlatip ustune bana bagirdilar bayilmama sebep oldular. Ustelik hamile degilsin sonucun negatif dediler ozele gittim 2300du degerim. Onlara asi falan yaptirmam yani
bişey diyemiyorum.kayıdını başka aile khekinine aldırabılırsın.e nabızdan da değişikliği gerç3ekleştirebirsin

İnanın çok.iyi anlarm bende kızıma hamileyken 6ay kusmustm inş sizin bukadar sürmez simdikindede midem hep bulantı halimde ama hiç kusamiyrm kussam rahtlicam.ama.cikmiyor ne yaptimsa cikmiyr vücudum halsizlikten perişan Allah yardmcimiz olsn inşallah 🤲💜
Amiiinnn yeter ki sağlıklı olsun çekeceğiz mecbur bulantıları kusmaları yarın doktor kontrolümüz var inşallah güzel şeyler duyarım onu orda görünce geçiyo her şey

valla arkadasım her ınsan farklı ben burdakı hastalarıma elımden geldsıgınce ıyı davranmaya çalısıyorum.çünkü gün geliyor hasta bızler oluyoruz.Allah herkese akıl fıkır meramet versın
aynen canim annemlerin ordaki saglik ocagindan cok memnundum o kadar yardimci oluyorlardi ki ama iste insanlar farkli farkli buradaki de boyle cikti iste

Kızlar heyecandan bayılacağım randevum var bugün kalp atımı için gideceğiz. Bir türlü rahat olamıyorum. Kontrol bitip çıkana kadar böyleyim artık. Geçen haftada kese için aynı şekildeydim zaten bulantım var heyecandan dahada tavan yaptı zukkum :halay: :KK51: :işsiz:
hadi guzel haberlerle gel☺️

bende o gun e nabizdan aldirmistim kaydimi bi de o yuzden azar isitmistim internetten kayit aldirmaya karsiymis beyefendi o kadar insan sirada bekliyormus da ben hemen 2 dk da onlardan once kayit olmusum. Sanki devlet herkese tanimiyor bu imkani da ben araya adam koyup hallettim isimi
değişik değşik insan var.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

X