- 25 Şubat 2020
- 796
- 567
Aaa bunu ilk defa duydumKızlar kalp atışında doktora dakikada kaç attığını sorun eğer 140 ve altıysa erkek, üzeriyse kız oluyormuş. Ben ve arkadaslarım diğer gebeliklerim de tuttu hep
Benim de aynıydı 6+4 olmama rağmen ultrasonda 6+2 oldu ama ultrason kağıdında da +-2 gün yazıyor fark çok normal dedi.Birde kalp atışını 6+2De cok zor duyduk adete gore 6+4 ama 6+2 ymis hersey iyi dedi dr siz nasıl duydunuz kalp atışını cok net mi karından bakti ayrıca
Kızlar kalp atışında doktora dakikada kaç attığını sorun eğer 140 ve altıysa erkek, üzeriyse kız oluyormuş. Ben ve arkadaslarım diğer gebeliklerim de tuttu hep
hoş geldinMerhabalar bende bugün idrar testinde pozitifi gördüm son adet tarihim 14 temmuzdu haftaici kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı olsun hakkımızda ☺ 25 aylık bir kızım var o tüp bebekti şimdi bu normal yolla nasip olacak inşallah çok heyecanlı ve mutluyum onun için ❤
Bende midemdeki şişkinlik ve gazdan başka bir belirti yokKızlar ben hep derim olumsuzluktan çok belirsizlikten korkarım...beta ölçtüreceğim ya akşama,ikinci değerim olacak ve az çok belli olacak durumum ne...ya bu beklediğim değerden 100-200 aşağıda olursa,düşüklerim öyle öyle başlamıştı ama sağlıklı ilerleme ihtimali de var biliyorsunuz.işte bu arada kalmışlığı yaşarsam hiç hoşlanmayacağım durumdan....
Benim de aynıydı 6+4 olmama rağmen ultrasonda 6+2 oldu ama ultrason kağıdında da +-2 gün yazıyor fark çok normal dedi.
Bir de benim tüp bebek. Tüp bebekte gün farklı çıkabiliyor dedi. Sıkıntı yapmayın bence ☺
Aaa bunu ilk defa duydumİnş o günler gelince tutup tutmadığını yazarız
İnşallahhDoktora gittiniz mi
evet bende bol şeyler giyiyorum o yüzden :)Belki de şişkinlik ama bariz belli yani
Bnmde aynı öyle bir kızım var erkek olsun istiyoruz ama hayırlısıOnu öğrenmemize daha çok varbir kızım var bu sefer erkek olsun istiyoruz. Ama kız çocukları da harika o yüzden kız olursa da üzülmem. Sağlıklı olsunlar da kıza da erkeğe de adapte oluruz
Allah korusun iyi düşünKızlar ben hep derim olumsuzluktan çok belirsizlikten korkarım...beta ölçtüreceğim ya akşama,ikinci değerim olacak ve az çok belli olacak durumum ne...ya bu beklediğim değerden 100-200 aşağıda olursa,düşüklerim öyle öyle başlamıştı ama sağlıklı ilerleme ihtimali de var biliyorsunuz.işte bu arada kalmışlığı yaşarsam hiç hoşlanmayacağım durumdan....
İlk hamilelikte kızımda çok bulantım vardı ins bu sefer olmaz da çok korkuyorumSon batın başlangıç tarihi 3 Temmuz benim ona göre girdim programa. Ultrasonda da tam uyumlu çıktı haftası. Zamanında yumurtlama dedi doktor
Vardır muhakkak sen belirtilere takılma. Kişilere hormanlara verdiği tepkiler farklı olabiliyor. Benim bile yaşadıklarım ilk hamileliğimden daha farklı. O yüzden hiç olumsuz düşünme sen
25 agustosİnşallaaaaahh...senin ovu günün ne canım biliyor musun?
28 temmuz canım senin ?İnşallaaaaahh...senin ovu günün ne canım biliyor musun?
Aynen.ben ikinci kez baktırmış olacağım akşam aynı saatte...canım değerim iyi olur iyi katlamış olursa beklentimi karşılarsa kalp atışına gideceğim.sen kesenin sağlıklı olduğunu gördün.Vallahi canım artıyordur tabii de sağlıklı artması önemli.keseni düzgün ve yukarıda iyi yerleşmiş gördüyse problem yokBende midemdeki şişkinlik ve gazdan başka bir belirti yokcanım sonuçlarını çok merak ediyorum bize de yaz. Bende mi bhcg baktırsam acaba değerlerim artıyor mu diye, kese doluysa artar değil mi
25 i pikti benim de25 agustos
28 temmuz canım senin ?
Herşey olacağına varıyor canım üzülme.Ben şimdi ultrasona girdim benek falan yok ortada bana tüp bebek yolları göründü cuma randevum var gidicem zaten belli olur bakalım hayırlısı
Inşallah güzel şeyler bekliyor Allah im inşallah25 i pikti benim deBaya yakın tarihler de...hayırlısı bakalım neler bekliyor bizi
Üzülmedim kafam rahatladı oldumu olmadımı diye düşünmicem bakalım cumada netleşsin ona göre yolumuzu çizeriz. Tüp bebeğe başlarız artıkHerşey olacağına varıyor canım üzülme.